Webinars Sales & social distancing

3698
Ad Veldhuizen

Door de Corona pandemie staan ook verkooporganisaties ineens voor grote uitdagingen. Klanten kunnen niet meer bezocht worden. Daarnaast valt voor veel organisaties de omzet terug en/of is het lastig om de klantbelofte te realiseren.
 
De gezondheid van medewerkers staat zonder twijfel voorop. Desondanks wil je wel de sales en daarmee de omzetstroom laten doorlopen.

Hoe ga je als sales- of accountmanager om met deze situatie? Je bent van groot belang voor de continuïteit van de organisatie waar je voor werkt. Ondanks de situatie is het belangrijk dat je denkt in mogelijkheden en zelfs oog hebt voor kansen. Stel jezelf daarbij vragen als: “Wat kan ik nu doen voor de organisatie en mijn klanten?” en “Hoe pak ik dit aan?”. 

Tijdens het Webinar ‘Sales & social distancing’ helpen we jou met het antwoord op deze vragen. Het voortbestaan van de organisatie hangt af van de inkomsten die jij (mede) genereert. Om dat ook in deze tijd te kunnen doen delen wij concrete tips en inspiratie met je.

Praktische informatie

Sprekers: Ad Veldhuizen en Steven de Jong

Wanneer:  Op dit moment staat er geen datum gepland voor dit webinar. Wil je de opname van het webinar bekijken? Vul dan hieronder het aanmeld formulier in en je krijgt de opname kosteloos toegestuurd. 

Waar: online, via jouw thuiswerkplek 

Kosten: deelname aan dit Webinar is geheel kosteloos

Aanmelden   
Heb je interesse? Meld je dan hier direct aan of stuur een mail naar yvonne@av.nl   
 

Recente artikelen

Ik kan mij nog goed herinneren hoe spannend ik het vond om op sollicitatiegesprek te gaan. Het succes van jouw s...
Wijgaart
In de wereld van sales is het vinden van de juiste leiders van essentieel belang. Ons nieuwste onderzoek richt z...
Haar
Jowan van den Berg gaat met enthousiasme het team van Aerox versterken als Internationaal Sales Manager. In deze...
Wijgaart