Noord-Oost Nederland

Accountmanager

Vervuld

Wat ga je doen?

In de functie van Accountmanager is het jouw doel om het rayon Noord-Oost Nederland te laten groeien. Je beheert bestaande relaties (40%) en zorgt hier voor goed account management. Jij signaleert kansen en zet collega Sales Engineers in bij technisch diepgaande vraagstukken. Daarnaast zorg je voor het generen van business bij nieuwe klanten (60%) die binnen je segment vallen.

Een overzicht van je voornaamste werkzaamheden:

  • Het beheren en verder uitbouwen van bestaande klanten binnen jouw regio;
  • het verwerven van nieuwe klanten binnen het gedefinieerde segment in de regio Noord-Oost Nederland;
  • up- en cross-selling met als doel het verder uitbouwen van de klantportfolio;
  • het afsluiten van meerjarencontracten, waardoor de continuïteit blijft gewaarborgd;
  • het bijdragen aan innovatieve concepten vanuit jouw kennis van het segment.

Wie ben jij?

Om succesvol te kunnen zijn in deze positie, ben je klantgericht, proactief, kritisch en gedreven in het doorgronden van de klantvraag, met als doel de klant nóg beter te begrijpen. Je voldoet verder aan de volgende criteria:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau (opleiding commercieel of technisch, eventueel aangevuld met NIMA A en B);
  • 3 tot 5 jaar aantoonbare/succesvolle sales ervaring als accountmanager in een vergelijkbare rol;
  • je weet zowel intern als extern draagvlak te creëren;
  • je hebt ervaringen/of affiniteit met de technische branche;
  • verder beschik je over de volgende competenties/factoren; zelfstarter, pro actieve instelling, kansen zien en benutten.

Werkgebied/ standplaats
In deze functie ben je actief in de regio Noord Oost Nederland en werk je vanuit de kantoren Groningen en Apeldoorn. Je hebt 1 keer per twee weken werkoverleg vanuit de vestiging Apeldoorn of Groningen.

Het aanbod van Chubb Fire & Security

  • Een uitdagende sales functie bij een gerenommeerde organisatie;
  • een uitgebreid pakket secundaire voorwaarden waaronder: auto, telefoon en laptop van de zaak, 30 vakantiedagen, pensioenvoorziening en een sales incentive plan (bonusregeling);
  • diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden;
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen om binnen de organisatie door te groeien.

Chubb Fire & Security

Chubb Fire & Security is een innovatieve hoogwaardige dienstverlener op het gebied van brand- en elektronische beveiligingsoplossingen. Het leveren van “excellente service” die de klant “ontzorgen” en “beschermen tegen onveilige situaties” is de missie. Het klantenportfolio bestaat uit landelijke klanten binnen een aantal geselecteerde segmenten (MKB, Healthcare, Retail, Vervoer en overheden) binnen de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Een netwerk van vestigingen, strategisch verspreid over het hele land, én eigen alarmcentrales, stelt Chubb Fire & Security in staat altijd en overal de juiste beveiligingsoplossingen te bieden. De medewerkers onderscheiden zich door professionaliteit, vaak op basis van jarenlange ervaring binnen de beveiliging, en door gedegen opleidingen. Chubb Fire & Security is onderdeel van het moederconcern United Technologies Corporation. Hiertoe behoren ook Carrier en Otis.

Voor de Sales afdeling zijn wij in opdracht van Chubb Fire & Security op zoek naar een gepassioneerde Accountmanager voor de regio Noord-Oost Nederland.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet. Solliciteren kan online via de vacature op onze eigen website: www.avdiensten.nl, onderaan bij de vacature via de oranje button.

Sollicitatieprocedure
Deze sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken. Het eerste gesprek vindt plaats bij AV Werving & Selecte in Amersfoort. De vervolggesprekken vinden plaats in bij Chubb Fire & Security. Een referentieonderzoek en het maken van psychologische testen kunnen onderdeel uitmaken van deze sollicitatieprocedure. AV Werving & Selectie is een www.Summum.nu bureau. Deze certificering biedt zekerheid ten aanzien van onze vakbekwaamheid, integriteit en zorgvuldigheid.

Key words
Vacature, Sales, Verkoop, Accountmanager, Account Manager, Verkoopadviseur, Healthcare, Security, ICT, Consultative Selling, Noord Oost Nederland, Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Zorg, Technisch, New Business, Business Development, B-to-B, Business-to-Business, Chubb.

Alternatieve funtietitels:
De officiële functietitel is: Accountmanager. In het kader van optimale vindbaarheid wordt de vacature optioneel geplaatst onder de volgende titels: Accountmanager Beveiliging, Accountmanager Techniek

Cristel de Graaf
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven