Landelijk

Accountmanager Foodservice

Accountmanager Foodservice

Foodservice is een innovatieve, groeiende markt. Als Accountmanager Foodservice ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen en het uitbouwen van grote accounts. Je onderhoudt een stevige vertrouwenspositie bij bestaande relaties, analyseert de behoeften in de markt en stemt deze af met je collega’s van de binnendienst en inkoop. Je sluit (langlopende) contracten af en zorgt voor een correcte bewaking hiervan. Je maakt je eigen budgetten en verkoopplannen en realiseert deze. Mede dankzij jouw sterke communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en kennis van de markt ben jij in staat ‘new business’ te generen, ga je tenderprocessen aan en draag je bij aan het verdere succes van de organisatie. Je rapporteert aan de Business Unit Manager van onze divisie Foodservice.

Kortom:
• Groei realiseren binnen Foodservice;
• Eigen verkoopplanning en budgettering realiseren;
• contracten afsluiten en bewaken;
• tendertrajecten succesvol afronden;
• consultative selling en meedenken met grote, innovatieve klanten;
• sterke groei genereren bij nieuwe en bestaande accounts.

Acquisitie en groei

Met jouw lef en ervaring in acquisitie ga je substantiële groei realiseren in de Foodservice markt. Vanuit de organisatie word je hierin optimaal ondersteund. Zo heb je direct invloed op het voorraadbeheer waardoor je jouw klanten optimaal kunt bedienen in een markt die daarom vraagt. Daarnaast is er uiteraard een commerciële binnendienst.
Dit geeft jou de ruimte om de weg op te gaan; 4,5 dag per week ben je buiten.

Gewenste eigenschappen en vaardigheden:
• HBO werk- en denkniveau;
• 3 jaar ervaring in een commerciële (buitendienst) functie;
• Je hebt een passie voor food;
• Je bent in staat conceptmatig te verkopen;
• enthousiasme en gedreven persoonlijkheid die weet van aanpakken.

Regio
Het gaat om een landelijke functie met focus op de grote steden. Het hoofdkantoor bevindt zich in Oud-Beijerland.

Werken bij Paardekooper Verpakkingen

Bij Paardekooper is er volop ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap. Zo kun je direct met jouw collega’s de strategie bepalen voor sourcing en business development. Je wordt gefaciliteerd door een professionele organisatie die ingericht is op de ondersteuning van de Accountmanagers. Ook innovatieve concepten, bijvoorbeeld rondom duurzaamheid en webtrading helpen jou succesvol te zijn. De organisatie kenmerkt zich door ruimte voor ondernemerschap en de back-up van één van de grootste spelers in de markt.

Verder zijn er de volgende arbeidsvoorwaarden:
• Goed vast salaris, ter indicatie 55k, plus bonus;
• een zelfstandige baan bij een professionele, toekomstgerichte organisatie die volop groeit;
• samenwerken met leuke en gedreven collega’s in een prettige en informele werksfeer;
• uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals winstdeling, een pensioenregeling, 27
vakantiedagen, een auto van de zaak en personeelskorting op het hele assortiment.

Met Paardekooper groeien in Foodservice

Paardekooper is één van de grootste distributeurs van verpakkingen, disposables, hygiëne- en verbruiksartikelen in Europa. Als leverancier van innovatieve producten aan mooie klanten binnen o.a. Food Retail, Hotels, Delivery en Petrol gaat het elke dag over verpakkingen.

De kwaliteit in zowel uitstraling als product en de onderscheidende service naar klanten toe, is wat Paardekooper al sinds 1919 een hoofdrolspeler maakt.
Sinds die tijd is Paardekooper enorm gegroeid. Het bedrijf is nu onderdeel van de PACOMBI Group en dat biedt interessante (doorgroei) mogelijkheden. Er werken dagelijks ruim 400 professionals aan de beste verpakkingen en mooiste klanten. Zij begrijpen dat verpakkingen producten en merken beter maken.

Wij zoeken voor de Business Unit Foodservice een energieke Accountmanager met lef.

Interesse?

Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Stuur ons dan snel jouw CV en een korte motivatie mail. Je kunt direct reageren via de oranje button, onderaan de vacature op onze eigen website.

Steven de Jong
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven