Almere

Accountmanager binnendienst

Vervuld

Accountmanager Binnendienst

Als Accountmanager Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het actief acquireren, ontwikkelen, en beheren van jouw eigen klantenportfolio via telefoon, mail of andere digitale/sociale media. Je optimaliseert de share of wallet van Antalis door het uitbouwen van bestaande en nieuwe klanten binnen een bepaalde specialisatie.
Je voorziet klanten van relevante adviezen, ontwikkelt nieuwe mogelijkheden en onderhoudt het klantcontact.
Je houdt je dus vooral bezig met:
• outbound klantcontact met als doel verkoop te genereren;
• cross en up sell bij bestaande en nieuwe klanten;
• opvolging van commerciële acties, zelfstandig afwikkelen van het verkoopproces zoals orderentry, offertes en andere verkoop gerelateerde werkzaamheden.

Aanpakken en Ambitieus

Om in deze rol succesvol te zijn, is het belangrijk dat je flexibel en accuraat bent. Je houdt overzicht in jouw ‘eigen winkeltje’ en weet daarin goed te prioriteren. Je hebt een positieve, coöperatieve werkinstelling en bent commercieel gedreven.
Ook verwachten wij:
• Een MBO+ werk- en denkniveau;
• minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
• uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal en mondeling van de Engelse taal.

Aanbod

Een kans om jouw commerciële loopbaan serieus op de rit te zetten. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en Antalis leert jou graag alles over hun producten en werkwijze. Je komt terecht in een betrokken en zeer ervaren team en in een professionele organisatie met een uitstekende marktpositie. Antalis belooft een begin van een mooie toekomst.
Verder biedt Antalis:
• Een goed salaris en de mogelijkheid voor het behalen van een maandelijkse bonus van 30%;
• een informele en collegiale werksfeer;
• een persoonlijk ontwikkelingsplan afgestemd op jouw wensen.

De aanbieding

Je bent werkzaam vanuit het kantoor in Almere.

Antalis Almere

Antalis is de grootste Europese distributeur van papier, producten voor visuele communicatie en verpakkingsoplossingen. Ze staan bekend om hun innovaties, expertise en adequate handelswijze en hun klanten bouwen het meest op de kennis en de mensen die achter de producten en services staan. Werken bij Antalis betekent dan ook werken in een organisatie waar altijd iets gebeurt. Antalis is de enige leverancier van zowel hoogwaardige materialen, verpakkingsmachines en onderhoudsservices.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via de ‘reageer-button’.

Ashley de Vries
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven