Antwerpen en Noord-Brabant

Accountmanager verpakkingen

Vervuld

Accountmanager verpakkingen

In deze zelfstandige B2B rol krijg je alle tools aangereikt om je verder te ontwikkelen als salesprofessional. Je adviseert klanten en verkoopt het complete portfolio van Recypack. Dit doe je met behulp van jouw scherpe blik en analyserende vermogen. Je achterhaalt snel de (latente) klantbehoefte en koppelt deze aan de producten en dienstverlening van Recypack. Speerpunt in deze functie is het groeipotentieel van de regio benutten. Je brengt continu het rayon in kaart en maakt een marktbewerkingsplan met als belangrijkste onderdeel dus new business. Samengevat:
• In kaart brengen van je rayon en een marktbewerkingsplan opstellen;
• acquisitie / new business;
• adviseren over en verkopen van verpakkingen in alle soorten en maten.

Dit verwachten we van je

Jij bent op en top sales. Scoren is waar je het voor doet. Dit gaat het best met een kwalitatief goed product en eerlijk verhaal. Targets stimuleren je enorm, evenals debijbehorende forse bonus. Dit omdat je weet dat je een goede salesadviseur bent. Tegelijkertijd zoek je een organisatie waar jij je kan blijven ontwikkelen op sales gebied. In jouw ogen kan het altijd beter. Wij verwachten:
• hbo werk- en denkniveau;
• 3 jaar buitendienst ervaring in B2B;
• ervaring met (telefonische) koude acquisitie;
• veel zelfstandigheid en pro-activiteit.

Standplaats/ werkgebied 

Je bent woonachtig in het rayon voor deze functie; Groot Antwerpen en Noord-Brabant. Eén keer per twee weken ben je een dag op het hoofdkantoor in Nederland (Haarlem).

De aanbieding

Deze functie is vooral interessant als je een tweede of derde stap wilt maken en je je maximaal wilt verder ontwikkelen als salesprofessional. Je krijgt met grote regelmaat trainingen en profiteert van een organisatie die er op ingericht is om jou optimaal te laten presteren. Training on the job, duo-bezoeken, een fantastisch CRM-systeem en een zeer aantrekkelijke bonusregeling is bij Recypack vanzelfsprekend. Verder mag je rekenen op:
• Vast basissalaris van € 3000,- bruto per maand;
• eerlijke, aantrekkelijke bonusregeling (ter indicatie € 1000 - € 2500 per maand);
• auto, iPad en telefoon van de zaak;
• veel persoonlijke ontwikkeling en groeiperspectief.

Groothandel in duurzame kwaliteitsverpakkingen

Recypack is een groothandel in (bijna) alles qua verpakkingen. Het onderscheidend vermogen ligt in het persoonlijk advies op maat waar de klant direct voordeel bij heeft. Zowel in gemak, logistiek, als kostenbesparing. Deze aantrekkelijke propositie geeft het bedrijf bestaansrecht en zorgt voor een gezonde (internationale) groei.
Het salesteam bij Recypack bedrijft topsport. Dit wordt optimaal gefaciliteerd met een state of the art CRM systeem en vele trainingen gedurende het jaar. Het bedrijf is informeel en kenmerkt zich door zelfstandige, initiatiefrijke collega’s die hun sales targets met plezier overtreffen.

Interesse?

Heb jij interesse in deze uitdagende salesfunctie? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte, korte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via onderstaande ‘reageer’ knop.

Steven de Jong
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven