Hoevelaken

Klantmanager

Vervuld

Doeltreffende klantgesprekken

Samen tenders winnen, dat is het doel van Q CORE! Als klantmanager coördineer je de onboarding van nieuwe klanten en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten. Je helpt bij het inventariseren van hun behoeften, hun positie in de markt en hun strategische doelen. Dit weet je te koppelen aan tenderkansen vanuit TenderApp. Op deze manier zorg jij ervoor dat onze klanten zich samen met Q CORE succesvol inschrijven voor de juiste aanbestedingen.

Dienstverlenend en klantgericht

Jij bent klantgericht en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes goed geregeld is. Ook zorg je dat op kantoor alles soepel verloopt. Je bent nieuwsgierig van aard en weet snel te schakelen als je kansen of knelpunten signaleert. Daarnaast breng je ook het volgende mee:
• hbo werk- en denkniveau;
• tenminste 2 jaar commerciële ervaring;
• goede beheersing van de Engelse taal.

Werklocatie

Je bent werkzaam vanaf het Q CORE kantoor in Hoevelaken. Hier lunch je in de gezellige kantine en voor de borrels staat de tap al klaar. Word jij zo goed in air hockey, dat je de huidige nummer 1 kan verslaan? Daarnaast stap je regelmatig in de auto om op bezoek te gaan bij klanten.

De aanbieding

Bij Q CORE krijg je de mogelijkheid om de sales naar een volgend niveau te brengen. Samen met de key accountmanager ben jij het aanspreekpunt voor de klanten. Q CORE hecht waarde aan goede onderlinge samenwerking, waarbij ieder met zijn of haar unieke kwaliteiten bijdraagt aan de kwaliteit als geheel. Je krijgt hiervoor dan ook alle ruimte. Daarnaast kun je rekenen op:
• Salarisindicatie rond de 35K vast (afhankelijk van kennis en relevante ervaring);
• een bonusregeling;
• 25 vrije dagen;
• korte lijnen en een collegiale werksfeer;
• ontwikkelmogelijkheden bij groeiend bedrijf met winnende propositie.

Succesvolle aanbestedingen

Q CORE is al ruim 10 jaar een succesvol tenderbureau dat ondernemers ondersteunt bij het inschrijven op (Europese) aanbestedingen. Zij zien de markt veranderen en professionaliseren, waardoor data een steeds belangrijker rol gaat spelen in succesvol bidmanagement. Q CORE heeft de juiste tools om opdrachtgevers te voorzien van tenders (aanbestedingen) in het voor de opdrachtgever relevante gebied en verzorgen (eventueel) de complete inschrijving. De ambitie is daarnaast de komende jaren een flinke groei te realiseren.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, uiterlijk voor 18 november tegemoet. Dit kan via de button: ‘solliciteer’.

Roosmarijn Wichmann
Teamlead & consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven