Almere

Manager customer service (internationaal)

Vervuld

Manager customer service

Bühler Mixing Systems is wereldmarktleider in de beluchting- en mixing systemen voor bakkerij, zoetwaren en zuivelproducten. Bühler customer service is een speerpunt voor wereldwijde strategische groei. Als manager customer service geef jij leiding aan de customer service afdeling met zes medewerkers op de binnendienst in Almere en 7+ medewerkers in de buitendienst (Field Service Engineers) die wereldwijd opereren. Jouw doelen als manager customer service zijn het verhogen van de customer service, onderhoudscontracten en spare parts omzet en het maximaliseren van klanttevredenheid en klantenbinding.

Speerpunten van de functie:
• managen customer service afdeling volgens strategie en budgetplanning;
• optimaliseer verkoop- en klantprojecten (service, onderhoud, spare parts, installation & commissioning);
• samenwerken met Bühler-teams om de klantenservice wereldwijd te laten groeien;
• onderhouden en ontwikkelen van nieuwe digitale services om omzet en marges te verhogen.

Technisch en internationaal

Om als manager customer service te slagen heb je een passie voor het enerzijds verbinden van mensen en het anderzijds optimaliseren van bedrijfsprocessen. Je bent goed in het zoeken en onderhouden van internationale samenwerkingen. Je haalt energie uit het bedenken van nieuwe serviceproducten voor klanten. En je bent ambitieus, analytisch en technisch onderlegd. Spreekt jou dit aan en breng je ook het onderstaande mee? Reageer dan snel!
• hbo / wo (technisch) diploma;
• ongeveer 5 tot 10 jaar commerciële management ervaring binnen een technische organisatie;
• ervaring in verbeteren van processen en werken in een internationale (matrix)organisatie;
• je spreekt vloeiend Nederlands en Engels (daarnaast is Duits een pré).

Werkplek

Je werkt vanuit de vestiging in Almere en de wereld is je werkgebied, want de klanten van Bühler Mixing Systems zijn overwegend in het buitenland gevestigd. Ongeveer 20 procent van je tijd bezoek je lokale customer service afdelingen van Bühler en klanten wereldwijd.

De aanbieding

Je krijgt de verantwoordelijkheid om de customer service naar een volgend niveau te brengen en rapporteert direct aan de managing director. Bühler Mixing Systems biedt jou een internationale werkomgeving met de mentaliteit van een familiebedrijf. Je maakt deel uit van het MT en daarnaast kun je rekenen op:
• salarisindicatie 70 tot 78K euro vast op jaarbasis (afhankelijk van kennis en relevante ervaring);
• mooie bonusregeling;
• pensioensopbouw;
• 27 vakantie- en 13 roostervrije dagen (CAO Metalektro).

Beluchting- en mixingsystemen

Bühler Mixing Systems in Almere richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van beluchting- en mixing systemen ten behoeve van de voedingsmiddelenindustrie en is een internationaal opererende organisatie. Producten die met de machines van Bühler Mixing Systems gemaakt worden zijn luchtige mousses, cakes, taarten, koekjes, wafels, marshmallows, etc. Sinds ruim twee jaar maakt Bühler Mixing Systems deel uit van de Business Unit Bakery van Bühler AG uit Uzwil, Zwitserland. Ontelbare mensen komen elke dag in contact met Bühler-technologieën om hun basisbehoeften aan voedsel en mobiliteit te dekken. Met deze wereldwijde relevantie bevinden zij samen in een unieke positie om de mondiale uitdagingen van vandaag om te zetten in duurzaam ondernemen.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, uiterlijk 4 februari tegemoet. Dit kan via de button: ‘solliciteer’.

Roosmarijn Wichmann
Teamlead & consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven