Regio Amersfoort

Stage

Wat ga je doen?

Jij werkt mee aan het vinden van de beste matches. Je krijgt de kans om werkervaring op te doen in alle facetten van werving & selectie. Er zijn daarnaast mogelijkheden om een bijdrage te leveren op het gebied van sales, marketing of HRM. Bijvoorbeeld doormiddel van onderzoek om de jobmarketing te verbeteren, een nieuw aftersales programma op te zetten of een ontwikkelingsprogramma voor geplaatste kandidaten. Lijkt het jou leuk om je bezig te houden met het recruitmentproces en één of meerdere van bovengenoemde gebieden en hierin verder te leren? Solliciteer dan snel en kijk op onze ‘werken bij’-pagina (AV.nl/werken-bij).

Is dit wat voor jou?

Kun jij niet wachten om je opgedane kennis in de praktijk te brengen? Ben jij sociaal, enthousiast, leergierig en heb je een frisse blik? Herken jij jezelf in onderstaande criteria? Dan is er een match en komen we graag met je in contact!
• Je volgt een opleiding, bijvoorbeeld HRM, Bedrijfskunde of Marketing;
• Je bent minimaal 5 maanden 3-5 dagen per week beschikbaar;
• je woont op reisafstand van Hoevelaken. Ons kantoor is zowel met openbaar vervoer als eigen vervoer prima te bereiken.

Waar vind je ons?

Onze prachtige kantoorboerderij is gevestigd in Hoevelaken. We hebben ruime en lichte werkplekken. We zitten dichtbij het bos en onze schuur staat een tafeltennistafel.

Wat bieden wij?

AV biedt jou een afwisselende stage binnen de werving & selectie branche met de mogelijkheid om interessante ervaring op te doen, veel te leren en de ruimte om je te ontwikkelen richting jouw ambitie. Er heerst een fijne werksfeer en je komt terecht in een super leuk team. Verder bieden wij jou:
• Vergoeding, afhankelijk van opleiding en uren;
• gratis lunch met het team;
• mogelijkheid om veel te leren;
• en eventueel een plekje om te blijven werken na je studie.

Wie zijn wij?

Als het gaat om commerciële functies dan zijn wij de specialist. Wij vinden, selecteren en ontwikkelen commerciële professionals op exclusieve basis. Van accountmanagers, sales managers tot commerciële directie. Wij wensen iedere organisatie een succesvol salesteam toe en het is onze missie om bij te dragen aan persoonlijk geluk. AV heeft de persoonlijke charme van een compact team (13 leuke collega’s!). We werken hard en met veel plezier en voldoening en hebben veel positieve ervaringen met stagiairs! Enkelen zijn na hun opleiding bij ons blijven werken.

Interesse?

Reageer dan snel! Mocht je vragen hebben neem dan contact op met Roosmarijn Wichmann via 033-2860150 of stuur je cv en motivatie naar roosmarijn@av.nl. Wij kijken naar je uit!

Roosmarijn Wichmann
Teamlead & consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven