Almere

Key accountmanager

Vervuld

Key accountmanagement en new business

In deze rol ga jij de top van het Nederlandse bedrijfsleven en overheid overtuigen om gebruik te maken van de MaaS (Mobility as a Service) van Mobility Mixx. Je communiceert op verschillende niveaus, waaronder C-level. Met jouw uithoudingsvermogen weet je goed te navigeren door vaak complexe DMU’s. Zo kom je tot mooie deals met (nieuwe) klanten. Een belangrijke doelstelling van de organisatie is groei, dus new business zal een groot onderdeel van je werk zijn. Hiervoor maak je markt- en klantanalyses. Uit de verschillende mogelijkheden die Mobility Mixx te bieden heeft, zet jij een perfecte propositie neer, soms ook voor tenders. Naast jouw eigen commerciële doelen fungeer je als senior in het salesteam ook als coach voor je collega’s. Kortom:

• Acquisitie gericht op key-accounts;
• Informeren over, overtuigen en klant maken van Mobility Mixx;
• relatiemanagement;
• coachen collega’s.

Profiel key accountmanager

Jij bent representatief, verbaal sterk en hebt ervaring met complexe DMU’s. Je kunt schakelen met verschillende afdelingen (HR, OR, directie, IT) en kan klanten overtuigen van de toegevoegde waarde van MaaS, ook als dit wat langer nodig heeft. Je bent erg gedreven en wilt commercieel succesvol zijn. Net als Mobility Mixx heb je een sterke ambitie. Verder ben je collegiaal. Het belang van samenwerken om succesvol te zijn hoeft jou niet uitgelegd te worden, wellicht dat je in de toekomst een rol als salesmanager past. Verder voel jij je thuis in een snel groeiende en veranderende omgeving.

Functie-eisen:
• 5-10 jaar B2B sales ervaring;
• bewezen succesvol in complexe sales omgeving;
• hbo/wo werk- en denkniveau.

Werkgebied en standplaats

Het kantoor staat in Almere. Je bent landelijk actief.

De aanbieding

Mobility Mixx is een groeiende organisatie, met alle voordelen van dien. Je werkt samen met een leuk en gevarieerd team dat samen een bijdrage levert aan o.a. duurzaamheid. Ook de arbeidsvoorwaarden zijn goed in orde:

• OTE bruto jaarsalaris €75.000,- / €100.000,-;
• mobiliteitsbudget;
• laptop en telefoon;
• pensioenregeling;
• 24 vakantiedagen.

Mobility Mixx

Mobility Mixx is een jonge en ambitieuze organisatie met ongeveer 20 medewerkers die mobiliteitsdiensten voor de zakelijke markt levert. Zij zijn de aggregator van mobiliteitsdiensten die via hun platform (portal, app en kaart) aan klanten worden geleverd. Mobility as a Service (MaaS) is hun business; OV, fiets, taxi, deel-, lease- en huurauto, parkeren, tanken, deel e-scooter en nog veel meer vervoersdiensten leveren zij. Dit inclusief een multimodale reisplanner, heldere rapportages en een duidelijke, fiscusproof factuur achteraf. De ambitie is om in de komende drie jaar marktleider B2B-MaaS te worden in Nederland en succesvol te starten in zeker twee andere landen.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV en een gerichte, korte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via onderstaande ‘solliciteer’-knop.

Steven de Jong
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven