Amersfoort

Inside Sales

Vervuld

Inside Sales

In deze functie ligt jouw focus op het telefonisch verkopen van Dynamics 365 Business Central aan nieuwe klanten. Dit doe je door het opvolgen van leads. Je blinkt uit door het met “flair” contact te maken met mensen. Je bent sales gedreven en hebt er geen moeite mee om nieuwe klanten te bellen(lauw). Je stelt je op als partner, die de klant verder helpt en je denkt mee over de lange termijn doelstelling van de klant. Je durft hierbij de klant te “challengen”. Na het sluiten van de deal zal een consultant de klant bijstaan bij de inrichting van de software. Jouw gesprekspartners zijn in veel gevallen eigenaren van MKB-bedrijven.

Speerpunten:
• Het proactief werven van nieuwe klanten door het opvolgen van leads;
• ondersteunen van de Manager Sales en lead consultant bij accountmanagement;
• nauw samenwerken met marketing en productmanagement;
• bijhouden, verwerken van (sales) administratie.

De ideale kandidaat?

In eerste instantie ben je een verkoop talent en vindt je het leuk om je proactief in de markt te bewegen. Je bent hands on en gemotiveerd om jezelf uit te dagen. Je maakt makkelijk telefonisch contact en je bent een betrouwbare partner voor je klanten.

Daarnaast:
• Commercie en sales zijn je op het lijf geschreven;
• ervaring in een vergelijkbare rol in een business to business omgeving;
• affiniteit met bedrijfsprocessen en ICT (kennis van de producten is niet noodzakelijk);
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• proactief, energiek, zelfstarter, hands on.

Werkgebied/ standplaats

Het kantoor van SucceedIT bevindt zich in Amersfoort. Omdat je voornamelijk op kantoor aanwezig bent zijn wij op zoek naar kandidaten die op een goed bereisbare afstand van Amersfoort woonachtig zijn.

De aanbieding

Bij SucceedIT kom je te werken in een prettige werkomgeving in een klein en enthousiast team met korte lijnen. Gezien de goede sales begeleiding is er voldoende mogelijkheid om te groeien binnen de functie en in de toekomst binnen de salesorganisatie. Bij SucceedIT is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief wordt gestimuleerd. Er wordt een persoonlijk ontwikkelplan gemaakt en training en opleiding vanuit Microsoft is mogelijk. Je krijgt in deze functie veel vrijheid en flexibele arbeidstijden zijn in overleg bespreekbaar.

Daarnaast:
• Een goed vast salaris (tot ca. 38K);
• bonusregeling;
• 26 vakantiedagen, laptop en telefoon.

SucceedIT

SucceedIT, opgericht in 2011 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 17 vaste medewerkers. SucceedIT ontwikkelt en implementeert Microsoft software voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen en verkrijgen van betere managementinformatie. Voor het label DynamicsOnline is SucceedIT op zoek naar een Inside Sales voor de verkoop van Dynamics 365 Business Central. Deze software automatiseert administratieve bedrijfsprocessen voor MKB-bedrijven en startups.

SucceedIT is een informele, innovatieve, gezonde en groeiende organisatie met veel kennis en grote ambities. Zij geloven niet in “snel scoren” maar streven naar een goede en transparante samenwerking met hun klanten.

Interesse?

Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Stuur ons dan snel jouw cv en een korte motivatie mail. Dit kan via de ‘solliciteer’-button.

Susanne van den Berg
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven