Zuid-Holland

Accountmanager

Vervuld

Accountmanagement isolatiemateriaal

Als accountmanager bij IKO insulations ben je verantwoordelijk voor het proactief en planmatig benaderen van nieuwe en bestaande accounts. Jij gaat sales uitvoeren met onder andere klanten in de bouwmaterialenhandel en aannemerij in jouw regio Zuid-Holland en Zeeland. Door zichtbaar en vasthoudend te zijn binnen deze doelgroep weet je business naar je toe te trekken. Je werkt met een groep van vier accountmanagers die elk verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen regio en als grotendeel zelfsturend team werken. De markt voor isolatie is groeiend en daarom is nieuw business een belangrijk deel van je werk. De drie speerpunten van de nieuwe accountmanager zijn als volgt:
• nieuwe klanten benaderen;
• bestaande relaties uitbouwen
• advies geven aan aannemers, bouwmaterialenhandel, architecten en woningbouwverenigingen.

Wie zoeken wij?

Om in deze functie succesvol te zijn ben jij bekend met en wordt je blij van het speelveld tussen de aannemerij en de bouwmaterialenhandel. Je hebt kennis van techniek en bouw en je hebt al een aantal jaren in een commerciële rol gewerkt. Hier heb je ervaring opgedaan met het verkopen van technische oplossingen en kun je inspelen op DMU’s met verschillende lagen. Daarnaast is het voor deze rol belangrijk om rekenkundig en cijfermatig sterk onderlegd te zijn. We komen graag in gesprek met kandidaten die het volgende meebrengen:
• mbo+/ hbo werk- en denkniveau (technische of commerciële opleiding);
• commerciële ervaring binnen de aannemerij en/of bouwmaterialenhandel;
• je woont in de regio Zuid-Holland en Zeeland;
• je bent fulltime beschikbaar.

Werkgebied

Je werkt vanuit huis en bent actief in de regio Zuid-Holland en Zeeland. Het kantoor van IKO bevindt zich in Klundert. Hier ben je ongeveer drie keer per maand aanwezig.

De aanbieding

Werken bij IKO is commercie op topsport niveau. IKO biedt jou een zeer zelfstandige, afwisselende en dynamische baan bij een kwaliteitsspeler. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen én bewijzen. Hiernaast biedt IKO:
• een jaarcontract voor 40 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
• een marktconform salaris (opvraagbaar bij AV) en een bonusregeling;
• 25 vakantiedagen en 12 atv-dagen;
• een pensioenregeling;
• auto, telefoon en laptop.

Over IKO Insulations

Goed isoleren levert een positieve bijdrage aan het milieu. Hoog presterende isolatie is de meest directe en efficiënte oplossing om te besparen op het energieverbruik. IKO Insulations is één van de grootste en meest vooruitstrevende spelers op het gebied van kwalitatieve en hoogwaardige isolatievraagstukken voor daken, gevel, spouw, vloer en zolder. Het mooie van de IKO-organisatie is het internationale karakter met daarbij oog voor het van oorsprong familiebedrijf. IKO is al jaren sponsor van schaatsteam IKO. De ambities van IKO zijn gelijk aan het schaatsteam: hier wordt ook elke dag topsport bedreven!

Ga je solliciteren?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via de button ‘solliciteer’.

Gezondheid staat uiteraard op nummer 1 en daarom bieden wij onze kandidaten de mogelijkheid om het sollicitatiegesprek via videobellen te voeren. Voel je daarom niet bezwaard om te solliciteren of contact met ons op te nemen!

Roosmarijn Wichmann
Teamlead & consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven