Randstad

(New) business manager Franstalig

Vervuld

Wat je doet als (new) business manager

Als (new) business manager ben je verantwoordelijk voor de internationale klantenkring van Eichholtz. Jij maakt het salesplan voor jouw regio om de relatie met de strategische accounts op te bouwen of uit te breiden. Denk hierbij aan klanten als binnenhuisarchitecten, projectontwikkelaars, interieurzaken, warenhuizen, hotels en restaurant. Eichholtz heeft de klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en je neemt daarom regelmatig een paar dagen de tijd om naar internationale prospects/klanten te gaan en op beurzen aanwezig te zijn. Ook geef je sturing aan en draag je de verantwoordelijkheid voor de resultaten van het team binnendienst bestaande uit een accountmanager en één of meerdere collega’s van de order administratie.

Jij wilt graag:
• Bestaande key accounts tevreden houden en nieuwe klanten met strategisch belang binnen brengen;
• salesplannen maken en zorgen dat die zelfs onder een hoge hectiek tot uiting komen;
• verantwoordelijkheid dragen voor de commerciële resultaten van jouw regio sales team;
• werken in een internationale omgeving en reizen voor je werk.

Je bent strategisch en kunt prioriteiten bepalen

Jij wordt er blij van om je proactief in de internationale markt te bewegen. Je hebt oog voor kwaliteit o.a. op gebied van interieur en je wordt er blij van om concepten te verkopen. Je bent een echte ondernemer in jouw regio en samen met je team doe je alles wat nodig is om de klant tevreden te stellen. Je kunt goed prioriteiten bepalen, je bent commercieel en vindt het leuk om te reizen voor je werk. Kortom: jij weet wat nodig is om van prospects duurzame klanten te maken. Daarnaast heb je:
• Aantoonbare hbo werk- en denkniveau bij voorkeur commerciële economie, makelaardij of hospitality;
• minstens 5 jaar B2B sales ervaring in een internationale omgeving;
• affiniteit met de branche;
• *je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, Engels en Frans.

Werkgebied

Vanuit Noordwijkerhout bedient Eichholtz de detailhandel en de hospitality branche wereldwijd. Als je niet aan het reizen bent, dan ben je op het prachtige hoofdkantoor aan het werk. Er is ruimte voor commerciële versterking in de regio’s 1 (Franstalig), 3 (UK,USA, Middle East) en 5 (Spaans/Italiaans).

De aanbieding

Je gaat onderdeel uitmaken van een innovatief, ambitieus en sterk groeiend bedrijf, waarbinnen jij je eigen ondernemerschap mag laten blijken. Op kantoor krijg je elke dag vers fruit, gemalen koffie, een snack en elke donderdag een uitgebreid lunchbuffet. Voor gezelligheid en het vieren van successen zit je hier goed, want elke laatste vrijdag van de maand is er een borrel. Daarnaast biedt Eichholtz:
• Bruto jaarsalaris in de range van €46K en 66K,- incl. bonus OTE (uncapped bonus);
• goede pensioenregeling die Eichholtz voor 80% voor haar rekening neemt;
• 26 vakantiedagen op fulltime basis;
• reiskostenvergoeding, een iPhone en laptop.

Eichholtz Noordwijkerhout

Eichholtz geniet internationaal naam en faam als ’s werelds grootste sfeermaker. Van Amsterdam tot New York en van Moskou tot Sydney: overal is de luxueuze Eichholtz interieurstijl een begrip. Met een uitgebreid assortiment creëren ze exclusieve interieurs die wereldwijd tot de verbeelding spreken. Een weelderige stijl is het handelsmerk. Eichholtz levert aan 100 landen en 95% van de omzet wordt in het buitenland behaald. Er heerst een gezellige, resultaatgerichte cultuur. Ze staan te poppelen om jou deel te maken van het team en extra commerciële slagkracht in te zetten!

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via de button ‘solliciteer’.

Roosmarijn Wichmann
Teamlead & consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven