Amstelveen

Medewerker financiële administratie

Vervuld

Financiële administratie

Als financieel en administratief medewerker zorg jij ervoor dat contracten en financiële zaken voor de projecten van Sunprojects tot in de puntjes geregeld zijn. Jij zorgt voor het debiteuren- en crediteurenbeheer en weet precies welke facturen betaald zijn of nog na-gebeld moeten worden. Sunprojects is aanjager van duurzaamheidsprojecten en ontwikkelt onder andere grote zonneparken. Jij krijgt te maken met de afhandeling van subsidietrajecten van deze duurzaamheidsprojecten. Het is jouw verantwoordelijkheid om de uitvoering van bijvoorbeeld de verleende SDE-subsidies goed en tijdig te verwerken. Je werkt samen in een leuk en klein team van vier personen en hebt contact met de boekhouder.

Wie zoeken wij?

Sunprojects zoekt een nieuwe collega die zorgt voor de juiste uitvoering van facturatie, contracten en subsidies. Jij bent een nauwkeurig persoon en hebt je werkplanning goed verzorgd. Jij bent flexibel en communicatief ingesteld, want je bent regelmatig in contact met klanten en collega’s om facturen na te bellen of te overleggen over contracten en de stappen in het subsidietraject. Je bent een match voor deze rol als je ook het volgende meebrengt:
• een mbo-opleiding of een administratieve/financiële cursus afgerond;
• een paar jaar ervaring in een financiële of administratieve functie;
• handig met MS Word, Excel en ervaring met het facturatiesysteem Snelstart is een pré;
• en wil je werken voor een jong en dynamisch bedrijf, die hard groeit?

Aanbod

Dan is het tijd om te reageren op deze vacature! Je komt terecht in een gezellig klein team die ervoor zorgt dat Sunprojects succes heeft met innovatieve en spraakmakende zonnestroomprojecten. Het kantoor van Sunprojects staat in Amstelveen-Noord, is goed bereikbaar en heeft ruime parkeermogelijkheid. Wat bieden zij verder:
• een salaris van circa 2.500 a 3.000 euro p/m, op basis van kennis en ervaring;
• een baan voor 32-40 uur per week met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• goede begeleiding en doorgroeimogelijkheden door de groei van Sunprojects;
• de mogelijkheid om bij te dragen aan een duurzamere wereld met dit leuke team!

Meer over Sunprojects

Sunprojects heeft o.a. Zonnepark Roodehaan (11.4 MWp) gebouwd en heeft diverse IKEA’s en andere grote bedrijven in Nederland voorzien van een zonnepark. Ook ontwikkelen ze mee aan innovatieve opslagtechnieken en aan nieuwe collectieve financierings- en exploitatiemodellen voor zonnestroom. Er komen veel nieuwe projecten aan en Sunprojects groeit hard. Er is daardoor veel ruimte om door te groeien binnen de organisatie.

Contactinformatie

Sunprojects werkt voor deze vacature samen met AV Werving & selectie. Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast? Laat dit dan weten aan Kris de Wagenaar van AV via een LinkedIn bericht, een mail naar kris@av.nl of bel naar 033 – 2860150.

Kris de Wagenaar
Recruiter

Deel deze vacature

Open inschrijven