Amersfoort

Coördinator binnendienst

Vervuld

Coördinator binnendienst

In deze rol ben je een belangrijke pion! Samen met de manager van de buitendienst en de directeur eigenaar vorm je een drieluik om zo het beste uit de organisatie te halen. Je bent het aanspreekpunt van de binnendienst en samen met de buitendienst ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van de opgestelde verkoopdoelstellingen. Denk aan samenwerkingen met onder andere ProRail, Rijkswaterstaat, TenneT, Dura Vermeer, BAM, Volker Wessels en A. Hak en adviseurs als Arcadis of Movares. Daarnaast is PION internationaal actief met vaste relaties in Duitsland, België en Scandinavië en op projectbasis ook daarbuiten.
Jij verbindt, versterkt en enthousiasmeert jouw collega’s. Zo zorg je dat iedereen de visie van PION begrijpt en uitdraagt. Je vertaalt dit naar concrete plannen en doelen en neemt hen hierin mee. Je bent dus sterk in het operationele gedeelte en vindt het een uitdaging mee te bouwen in de verdere groei en professionalisering van de organisatie. Denk hierbij aan projecten procesverbeteringen, kwaliteitszorg, HRM en ICT. Een meewerkend voorman of -vrouw dus waarin je jouw rol steeds meer kunt uitbouwen!
Kortom je houdt je bezig met:
• Commerciële kansen spotten en najagen;
• offertes maken, verbeteren en omzetten in opdrachten;
• projecten en leveringen coördineren;
• het verbeteren van de dienstverlening van PION;
• de vertaling van visie naar doelstellingen in jouw team.

Klantgericht – gedreven – gestructureerd - teamspeler

Word jij enthousiast van blije klanten, offertes die orders worden en meer verantwoordelijkheid? Dan is dit een mooie stap voor jou!
Je hebt ervaring in een commerciële binnendienst opgedaan en wilt nu meer bijdragen in een organisatie. Je bent dan ook ondernemend en resultaatgericht en hebt een natuurlijk overwicht. Persoonlijk contact is voor jou belangrijk (liever bellen dan mailen) en je weet hoe de lijntjes lopen in een MKB-omgeving. Bij PION werken gemotiveerde mensen met een gezonde dosis humor. Je bent accuraat en vol energie en altijd op zoek naar manieren om de klant nóg beter van dienst te zijn.
Daarnaast verwachten we:
• Een hbo werk- en denkniveau;
• ervaring in een verkoop binnendienst functie in een Business to Business omgeving;
• dat je vloeiend de Nederlandse en Engels taal beheert. Duits is een pré;
• dat je affiniteit hebt met de infra/techniek markt.

Standplaats

Je bent werkzaam vanaf het kantoor in Amersfoort en bent dan ook woonachtig op bereisbare afstand van Amersfoort (ca 30km).

Aanbod

PION Kunststoffen is een proactieve, informele en integere organisatie. Een ondernemende organisatie die minder waarde hecht aan vastomlijnde functieprofielen, maar liever denkt in kwaliteiten en eigenschappen. Je komt dan ook te werken in een team met professionals die jou, zeker in het begin, veel kunnen leren. Ben je eenmaal thuis in de materie, dan kun je verder voor een deel zelf je functie invullen en initiatieven ontwikkelen. De ambitie van PION en de marktsituatie bieden veel mooie kansen! Daarnaast biedt PION:
• Een goed salaris (denk aan tussen de €45k en €50k op jaarbasis);
• een pensioenregeling;
• een prettige werkomgeving in een mooi kantoorpand;
• doorgroeimogelijkheden, training en ontwikkeling;
• een afwisselende en uitdagende functie bij een ondernemend en groeiend bedrijf met veel ruimte voor eigen initiatief!

PION Kunststoffen Amersfoort

Bij PION werken pioniers in het toepassen van gerecyclede materialen om kabels- en leidingen te beschermen. Ze zijn zuinig op de aarde waarin de producten een weg vinden en willen daarmee hun klanten en leveranciers inspireren ook zo duurzaam mogelijk te werken. Partnership Is Our Nature, nature is our resource.

Sinds 2003 beschermt PION Kunststoffen vanuit Amersfoort het kabelnetwerk in Nederland. De producten vinden ondergronds hun weg in de stedelijke omgeving, langs verkeersaders en knooppunten en door het buitengebied. Zo zorgen zij samen met hun klanten en leveranciers voor een betrouwbare elektriciteitsvoorziening, snelle internetverbindingen en veilig treinverkeer. Het succes zit in bevlogen medewerkers, tevreden klanten en integere relaties met hun klanten en leveranciers. Ze kennen hun markt en luisteren goed naar hun opdrachtgevers. Groeien betekent voor hen ondernemen op een manier waar iedereen beter van wordt.

Interesse/solliciteren

Heb je interesse én voldoe je aan het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via de ‘reageer-button’.

Ashley de Vries
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven