Randstad

Accountmanager

Bestaande klantrelaties verder uitbouwen

Als accountmanager installed base bij Atimo krijg je de kans om het huidige klantbestand van Atimo goed te leren kennen en is het jouw verantwoordelijkheid om te onderzoeken waar nieuwe kansen liggen. Jij stelt je op als partner van deze klanten en bespreekt de (korte) termijn behoefte en wensen, maar je denkt vooral mee over lange termijn oplossingen. Je durft hen hierbij te ‘challengen’ want alleen dan kun je die extra stap zetten. Na het adviseren voor een nieuw- of uitbreiding van het huidige pakket zal een implementatie consultant de klant bijstaan bij de inrichting van de software. Jouw gesprekspartners zijn in veel gevallen managers of medewerkers van de HR afdeling, facilitaire zaken, ICT, inkoop of directie. Jij komt het beste tot je recht in een rol met de volgende speerpunten:
• Beheren en uitbouwen van bestaande relaties;
• sparren met klanten om de echte meerwaarde te kunnen bieden;
• je beheert je eigen agenda, sales funnel en je bewaakt je resultaten.

Neem jij het initiatief bij Atimo?

Als accountmanager bij Atimo ga jij proactief met klanten in contact. We zoeken iemand die het vernieuwde portfolio met energie naar de klanten kan overbrengen. Je leert snel en bent altijd op zoek naar welke software opties er mogelijk zijn om bij de klant de processen rondom arbeidstijd te automatiseren. Je wordt er blij van als de klanten van Atimo zo goed mogelijk geholpen worden en dit commercieel succesvol is. Verder heb je:
• Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde commerciële opleiding;
• vanaf 3 jaar werkervaring in een soortgelijke buitendienst functie;
• affiniteit met techniek, software en/of de productie sector;
• Nederlandse en Engelse taal zowel woord als geschrift.

Woonachtig in de randstad

Het kantoor van Atimo is gevestigd in Utrecht, waar je gemiddeld één dag per week bent. Als de maatregelen het straks weer toelaten bezoek jij vooral klanten in het midden van het land dus is het praktisch als jij hier ook woont.

Wat Atimo jou biedt

Bij Atimo kun je rekenen op een veelzijdige, afwisselende baan met groeimogelijkheden in een prettige en informele werksfeer. De collega’s zeggen waar het op staat en werken hard voor het trouwe klantenbestand. Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk en ze hebben om die reden aantrekkelijke studiemogelijkheden. Atimo biedt verder:
• Een prachtige baan voor 32-40 uur;
• een salaris van 45K-55K euro p/j incl. vakantiegeld op basis van kennis en ervaring;
• een bonusregeling;
• 25 vakantiedagen;
• een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak;
• doorgroeimogelijkheden binnen de AtiQx holding.

Atimo Personeelstechniek

Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software van Atimo optimaliseert de capaciteit aan personeel binnen organisaties door de processen rondom arbeidstijd te automatiseren. Denk hierbij aan tijdregistratie, werkordertijdregistratie, urenverantwoording en personeelsplanning. Atimo is onderdeel van de AtiQx holding die bestaat uit circa 65 medewerkers en opereert vanuit Utrecht en Dordrecht. Je kunt hier rekenen op een veelzijdige, afwisselende baan met groeimogelijkheden in een prettige en informele werksfeer.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via de button ‘solliciteer’.

Roosmarijn Wichmann
Teamlead & consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven