Randstad

Accountmanager Cleaning

Vervuld

Accountmanager Cleaning

Als Accountmanager Cleaning ben je verantwoordelijk voor alle professionele schoonmaakorganisaties in de randstad. Je demonstreert, je traint, je overtuigt maar je bent vooral een goede luisteraar en projectmanager. Alle prospects die je in het begin verovert bouw je later uit als belangrijke relaties. Je voelt je eigenaar van je gebied en specialist in je vak!
Kortom:
• Een zelfstandige functie met veel rugdekking;
• zowel uitbouw duurzame relaties met bestaande klanten als het opbouwen van nieuwe klantenrelaties en strategische samenwerkingen (40%);
• adviserende verkoop (voor inhoudelijk uitdagende vraagstukken).

Positief, betrokken en hands-on

Ben jij een Bomito? Als je een hands-on instelling, een enorme sales drive en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt ben je welkom bij BOMA. Je wilt je blijven ontwikkelen, waardeert feedback, staat positief in het leven en wilt steeds beter worden in jouw vak. Het liefst heb je ervaring in het verkopen van diensten of concepten en affiniteit met de schoonmaak.
Hoe dan ook heb je of ben je:
• Hbo werk- en denkniveau;
• een eerste commerciële werkervaring in B2B op zak, ervaring met conceptuele sales is mooi meegenomen;
• organisatorisch talent;
• eenvoudig technisch inzicht;
• plezier in het geven van demonstraties.

Werkgebied

Jouw klanten bevinden zich in de randstad. Je woont bij voorkeur in het midden van je werkgebied. Het hoofdkantoor van BOMA Nederland staat in Eindhoven, met nevenvestigingen in Capelle aan den IJssel, Biddinghuizen en Duiven. Het internationale hoofdkantoor staat in Antwerpen.

Het aanbod

Er zijn een heleboel redenen om bij BOMA te willen werken. Bij BOMA vind je een toffe werkplek, no-nonsense cultuur en een internationaal groeibedrijf met veel (door)groeimogelijkheden. Samen de schouders eronder, elkaar motiveren, helpen, en regelmatig samen lachen! BOMA neemt jou graag mee in de groei van de organisatie en biedt kansen. Eerst krijg je een grondig inwerktraject en daarna kun je rekenen op een goede begeleiding intern.
Verder kun je rekenen op:
• Een goed vast bruto jaarsalaris (denk aan ca. 45K);
• een bonusregeling;
• een auto, telefoon en tablet, pensioenregeling en onkostenvergoeding;
• persoonlijke groei dankzij de BOMA Academy.

BOMA

Stap mee met de meer dan 280 Bomito’s in het succesverhaal dat 46 jaar geleden begon en zorg voor een echte doorstart van je carrière!

BOMA gelooft dat schoonmaak tastbaar is, bijdraagt aan welzijn van mensen en een essentieel

onderdeel in ieder bedrijf is. BOMA ontwikkelt en verdeelt professionele schoonmaakmaterialen, -producten en –machines met veel toegevoegde waarde voor bedrijven en instellingen in de Benelux en in Frankrijk. BOMA staat voor spirit, ambitie, sterke groei, onafhankelijkheid, stabiliteit en een ‘work hard, play hard’ mentaliteit. De commerciële buitendienst bestaat uit een team van 11 gespecialiseerde, toegewijde Accountmanagers.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via de button ‘solliciteer’.

Ashley de Vries
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven