Almere

Internationaal accountmanager

Vervuld

Internationaal accountmanager

De wereld veroveren als toonaangevend distributeur van industriële garens, dat is het doel van FibrXL! Houd jij als accountmanager van veel vrijheid en verantwoordelijkheid én wil jij je bijdrage leveren aan de internationale groei van dit ambitieuze bedrijf? Je krijgt de tijd en ruimte om je helemaal onder te dompelen in de wereld van de hoge trekkracht garens. Je gaat het klantenbestand verder uitbreiden en daarbij heb je de focus op new business (60 procent) en het verstevigen van de klantrelaties (40 procent). Je bent een echte netwerker en relatiebouwer, op deze manier zorg jij ervoor dat de klanten en prospects van FibrXL (opnieuw) voor hen kiezen.

Ondernemend met passie voor culturen

Om als internationaal accountmanager te schitteren heb je een passie voor culturen en handel. Je bent een ondernemend persoon en houdt ervan om zelf je weg te vinden en te starten voordat alles vastgelegd is. Deuren openen bij potentiële klanten en relaties opbouwen dat kun jij goed! Je bent ambitieus en flexibel. Die flexibiliteit is nodig om wanneer mogelijk in het vliegtuig te stappen, maar ook om je goed te kunnen bewegen in het uiteenlopende culturele speelveld van klanten. Jij weet hoe je op deze verschillende klanten kunt inspelen. Verder breng je het volgende mee:
• Hbo werk- en denkniveau;
• ten minste 2 jaar succesvolle commerciële ervaring (o.a. new business);
• je spreekt vloeiend Nederlands, Engels en een andere taal is een pré;
• interesse in internationale handel is een must.

Werkgebied

De wereld is jouw werkgebied. Je start vanuit Nederland op kantoor in Almere en als je bent ingewerkt kun je jouw werkgebied uitbreiden van de Benelux naar andere werelddelen. Je woont daarom op reisafstand van Almere en Schiphol.

De aanbieding

FibrXL heeft een goede reputatie in de markt en een onderscheidende propositie. Dat maakt het prettig om hier in de sales te werken. Je krijgt alle ruimte om met jouw handelsgeest de wereld te veroveren en klanten te bedienen. Qua arbeidsvoorwaarden kun je denken aan het volgende:
• Een goed salarispakket (afhankelijk van ervaring);
• na het inwerkproces is er een mooi bonusprogramma;
• bijdrage aan pensioen;
• auto, laptop en telefoon;
• interne opleiding en een uitdagende internationale omgeving waar geen dag hetzelfde is.

Over FibrXL

FibrXL is distributeur en innovatiepartner van High Performance Fibers, zoals Dyneema®, Twaron®, Technora®, Vectran® en Zylon®, en is Europa’s grootste onafhankelijke distributeur van industriële garens zoals Polyester, Polyamide en Viscose. Het bedrijf bedient jaarlijks meer dan duizend klanten via zijn netwerk van filialen en magazijnen die strategisch gelegen zijn over drie continenten. Met de vezelversterkende diensten en de modernste Prisma®-coatingtechnologie helpen zij hun klanten om de prestaties te verbeteren en de systeemkosten te verlagen. Ze maken het verschil met concurrenten doordat ze snel kunnen leveren uit voorraad en zeer klantgericht zijn.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via de button ‘solliciteer’.

Kris de Wagenaar
Recruiter

Deel deze vacature

Open inschrijven