Zierikzee en Sprundel

Sales manager

Vervuld

Sales manager met uitzicht op leidinggevende functie

Bij Bema Kunststoffen B.V. en CKV Plastics B.V. ben je met name verantwoordelijk voor de sales in Nederland en Duitsland, maar ook daarbuiten. In deze functie ligt de focus op het uitbouwen van business bij bestaande klanten zoals de grote corporates Akzonobel, Sherwin Williams, Altrex en enkele grote klanten in de automotive. Ook houd je je bezig met het aandragen van nieuwe partijen. Je geeft technisch advies over de producten: verfverpakkingen, auto-onderdelen en moeilijk spuitgietbare delen. Hierin word je ondersteund door de engineering afdeling van beide bedrijven. Daarnaast maak je prognoses voor de omzet. Kortom:
• Verantwoordelijk voor de sales (rond de 15 miljoen omzet) van a tot z in Nederland en Duitsland;
• consultative selling;
• focus op uitbouwen van bestaande klanten;
• binnenhalen van complexe new business.

Functie eisen

Je bent representatief, verbaal sterk en hebt ervaring me complexe DMU’s. Naast je vakvolwassen uitstraling ben je goed in staat te schakelen met verschillende afdelingen (zowel intern als extern) en kun je klanten overtuigen van de toegevoegde waarde van Bema en/of CKV. Ook als dit wat langer nodig heeft. Op intern vlak kun je gas geven, ben je hands-on en heb je een helicopterview. Verder breng je het volgende mee:
• Minimaal 5 jaar buitendienst ervaring op strategisch hoofdkantoorniveau;
• afgeronde hbo-opleiding;
• technische aanleg / affiniteit (je snapt wat er in de fabrieken gebeurt);
• een uitstekende beheersing van de Engelse taal, beheersing van de Duitse taal is een pré.

Werkgebied en standplaats

Het hoofdkantoor van HPI Group is in Woerden gevestigd. Je zult echter werken vanuit de fabrieksvestigingen waarvoor je verantwoordelijk bent. Bij voorkeur ben je woonachtig binnen een bereisbare afstand van de fabrieksvestigingen in Zierikzee en Sprundel. Ook zal je wel eens op de locatie van de fabriek in Bosnië-Herzegovina zijn. Verder betreft je werkgebied voornamelijk geheel Nederland en Duitsland, met uitschieters naar Oost Europa.

De aanbieding

Bema en CKV bieden een veelzijdige en zelfstandige functie binnen twee gezonde ondernemingen. Je krijgt alle ruimte om met jouw handelsgeest de spuitgietwereld te veroveren en klanten te bedienen. Naast mooie doorgroeimogelijkheden bieden ze qua arbeidsvoorwaarden:
• Bruto maandsalaris van €5.000,- tot €7.000,-;
• bonusregeling van 15% van het jaarsalaris;
• een representatieve leaseauto, laptop en telefoon;
• goede pensioenregeling;
• 25 vakantiedagen.

Bema en CKV, onderdeel van HPI Group

Bema is specialist in verfverpakkingen en zeer complexe spuitgietbare delen. De organisatie staat voor vakmanschap, kwaliteit, service, duurzaamheid en betrouwbaar persoonlijk contact. Bema heeft jarenlange ervaring en kan voor klanten het gehele traject -van globaal productidee tot serieproductie- verzorgen. Innovatie staat centraal. Er worden klant specifieke producten ontworpen zoals de welbekende Flexa kleurtesters.

CKV heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het spuitgieten van uiteenlopende kunststoffen. Met spuitgietmachines van gerenommeerde merken vervaardigen zij hoogwaardige kunststof producten voor onder ander de automotive, bouw, apparatenbranche en meubelindustrie! CKV is sterk in de ontwikkeling van kunststof beschermdoppen en cap voor de automotive sector.

Bema en CKV zijn onderdeel van HPI Group, die bestaat uit kunststofverwerkende bedrijven in diverse marktsegmenten en productietechnieken. HPI Group heeft hierdoor een sterke basis met veel expertise waar alle bedrijven binnen de groep van profiteren.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via de button ‘solliciteer’.

Diede Veldhuizen
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven