Amersfoort

Verkoopadviseur keukens

Vervuld

Verkoopadviseur keukens

Velthuizen Keukens kent geen stilstand en is enorm ambitieus. Met een nieuw pand in het vooruitzicht zoeken zij een verkoopadviseur die deze vernieuwing niet alleen uitdraagt maar ook uitstraalt. Dit is hoogstwaarschijnlijk geen grote opgave, want als het aan jou ligt krijg je veel energie van:
• Ontwerpen van keukens door materialen, kleuren en producten met elkaar te combineren;
• relaties met (potentiële) klanten op-, uitbouwen en onderhouden;
• signaleren van ontwikkelingen, trends en actualiteiten in de markt en deze commercieel inzetten.

Wat breng je mee naar Velthuizen Keukens?

Net als je toekomstige collega’s bruis je van energie en nieuwe plannen. Of dit nu een verfrissend ontwerp voor de klant, een verbeterpunt intern of een nieuwe ontwikkeling in de markt is, jij grijpt dit met beide handen aan en draagt op een creatieve en proactieve wijze innovatieve ideeën aan. Dit doe je op een overtuigende, resultaat- en klantgerichte manier waarbij de kwaliteit altijd voorop blijft staan. Je zet al je vaardigheden in om dit te waarborgen en aan de behoefte van de klant te voldoen. Verder breng jij het volgende mee:
• Mbo werk- en denkniveau;
• succesvolle commerciële ervaring in de keukenbranche;
• ervaring met het ontwerpen in SIMAR-Design.

Wat zit er voor jou in?

Als verkoopadviseur werk je bij Velthuizen Keukens met hoogstaande en gerenommeerde merken. Er wordt toegevoegde waarde geleverd van ontwerp, technische uitwerking en eigen montage. Kortom, een totaalproduct. Niet alleen biedt dit exclusiviteit, maar ook houvast in verkoopgesprekken. Naast kwaliteit, betrokkenheid, een geweldige werkplek en een hecht enthousiast team heeft Velthuizen Keukens veel meer te bieden.
• Een goed vast salaris tussen de €32.400 - €51.840,-;
• zon- en feestdagen vrij;
• extra vrije dagen (3 stuks) ter compensatie op trainingen/beursbezoeken e.d.;
• volop ontwikkelmogelijkheden (je mag trainingen/cursussen volgen op je eigen interessegebied).

Mooie werkplek

Als verkoopadviseur werk je vanuit de showroom in Woudenberg en heb je vooruitzicht op een nóg luxueuzer en groter pand.

Waarom Veldhuizen Keukens?

Velthuizen Keukens is in bijna tien jaar uitgegroeid tot een hardwerkend familiebedrijf. Als 32e medewerker word je onderdeel van een hecht team die altijd met elkaar meedenkt. Zo word je niet alleen naar een hoger niveau getild, maar zal je ook bijdragen aan de flinke groei die Velthuizen Keukens doormaakt. Dit doordat de klant en kwaliteit altijd voorop staat. Dat wordt mond op mond kritisch getoetst. Het is dan ook niet voor niets dat Velthuizen Keukens een goede naam heeft in de regio.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via de button ‘solliciteer’.

Diede Veldhuizen
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven