Nederland

Accountmanager

Vervuld

Accountmanager met veel vrijheid

Als accountmanager bij Wanders Fires & Stoves zorg jij ervoor dat de dealers altijd de beste producten kunnen verkopen. Je bent een echte relatiemanager, je verstaat je klanten en weet de wensen goed in kaart te brengen. Je kunt meedenken en mee-adviseren. Daarnaast ben je commercieel en zorg je er voor dat de innovatieve producten van Wanders Fires & Stoves een zo groot mogelijk afzetgebied hebben. Naast de bestaande relaties durf jij ook proactief contact op te nemen met inactieve klanten. Jij communiceert gemakkelijk en hebt een gunfactor wat ervoor zorgt dat jij jouw klantenportefeuille uitbreidt. Op een natuurlijke wijze weet jij inactieve en actieve klanten te informeren en te enthousiasmeren over onze bestaande en nieuwe producten. Je bent een gedegen adviseur die jouw klanten met raad en daad bij staat. Je bent benaderbaar en bereikbaar. Je vindt het leuk om veel onderweg te zijn en iedere dag weer op verschillenden plekken jouw werk te doen. Vanuit wanders Fires & Stoves wordt je ondersteund. Er zijn binnen de organisatie collega’s actief die je helpen met kennis, kunde en ondersteuning. Jouw collega’s maar ook jouw klanten kunnen op je bouwen en dat zorgt ervoor dat jij een prettige collega bent om mee samen te werken.
Kortom:
• Relatiebeheer 70% en new business 30%;
• landelijke functie;
• veel vrijheid en een vaste basis om op terug te vallen.

Wat is jouw profiel?

Als accountmanager ben je een resultaatgerichte relatiemanager die goed is in het aangaan van nieuwe zakelijke relaties en het onderhouden van een bestaand dealernetwerk. Je bent een doorzetter die zich niet snel uit het veld laat slaan. Je vindt het leuk om technisch mee te denken en ook ben jij degene die actief klanten informeert over nieuwe producten. Je verkoopt deze o.b.v. de USP’s en UBR’s van het product gekoppeld aan de vraag van de markt. Dit betekent dat je veel marktkennis genereert of hebt. De ervaring die je de laatste jaren hebt opgedaan als accountmanager zorgen ervoor dat jij je kansen maar ook de risico’s goed kan inschatten. Jouw leergierigheid zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte wil blijven van de trends en ontwikkelingen in onze branche. Daarnaast verwachten we van jou:
• Mbo/hbo werk- en denkniveau;
• vanaf 5 jaar ervaring als accountmanager gecombineerd met technische affiniteit/-kennis;
• affiniteit en interesse binnen de haarden-/ kachelbranche;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift).

Werkgebied en standplaats

Het hoofdkantoor is in Netterden gevestigd. Je werkt voornamelijk vanuit huis en het werkgebied is geheel Nederland.

De aanbieding

Wij bieden onze collega’s een inspirerende werkplek binnen een groeiende organisatie. Je krijgt van ons alle vrijheid om jezelf te ontplooien en nieuwe ideeën aan te dragen. Wanders bedenken en ontwikkelen en maken de producten zelf, daardoor een fijne werkplek
• Een vast jaarsalaris tussen € 46.000 en Є 60.000;
• dertiende maand (on target);
• een lease auto, laptop en telefoon;
• innovatieve organisatie met innovatieve producten;
• kwalitatief hoogstaande producten;
• opleiding en doorgroeimogelijkheden in de functie en ook in de organisatie.

Wanders Fires & Stoves

Wanders tekent, ontwikkelt en bouwt in eigen huis al sinds decennia de meest uiteenlopende houtkachels en gashaarden. Wanders Fires & Stoves heeft een groot assortiment zodat voor ieder interieur en voor iedere verwarmingsbehoefte een geschikte haard of kachel beschikbaar is.

Wanders is innovatief en constant in beweging. Wanders loopt voorop in design, materiaal gebruik en de wijze waarop er voldaan wordt aan veiligheidseisen en wetgeving.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via de button ‘solliciteer’.

Deel deze vacature

Open inschrijven