Nederland

(Key) accountmanager

Vervuld

(Key) accountmanager bij LoadLok en Roland

LoadLok - Roland is een A-speler in de markt met een uitstekende propositie. Als (key) accountmanager ben je o.a. verantwoordelijk voor de verkoop van ladingzekering oplossingen en schuifzeilen binnen Nederland maar mogelijk ook daarbuiten. Jouw focus is verdeeld over het beheren en uitbouwen van bestaande (key)accounts (70%) en new business (30%). Je onderzoekt waar kansen liggen en vertaalt dit naar een ambitieus plan. Je bent een gesprekspartner voor het hoger management zowel extern als intern maar je kan ook goed communiceren op operationeel niveau. Je ziet jezelf als partner van de Sales Director NL om strategieën door te voeren en succesvol te laten worden met de values en strategie van LoadLok - Roland als leidraad. Je krijgt de kans om samen met hem te bouwen aan een goed werkende sales organisatie in Nederland. Daarin wordt er van je verwacht dat je op strategisch management niveau meedenkt en meehelpt om de salesorganisatie naar een hoger niveau te brengen. Kortom:
• Maken van een ambitieus plan;
• proactief benaderen van de markt;
• opbouwen van lange termijn relaties en ontwikkelen van de business;
• op strategisch management niveau meedenken.

Sales, op je lijf geschreven!

Dankzij jouw commerciële gedrevenheid en enthousiasme weet jij jouw klanten te bereiken en voor je te winnen. Door een goede band op te bouwen en het creëren van draagvlak kan je bestaande klanten laten groeien. Je weet als geen ander hoe je nieuwe klanten kunt bereiken en overtuigen. Je krijgt het voor elkaar om LoadLok - Roland voorgeschreven te krijgen bij grote eindgebruikers en daarmee weet je behoeftes van jouw klanten om te zetten in commerciële kansen. Daarnaast ben je cijferbewust, resultaatgericht en heb je een positieve mindset. LoadLok - Roland is op zoek naar een (key) accountmanager die zich voor langere tijd wil verbinden aan de organisatie en de ambitie heeft om zelf ook te groeien binnen de organisatie. Er zijn binnen LoadLok - Roland verschillende doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld op internationaal of management vlak voor de juiste kandidaat. Verder verwachten wij:
• Hbo werk en denkniveau;
• ervaring in een vergelijkbare commerciële rol bij voorkeur in een technische productieomgeving;
• ervaring of grote affiniteit en gevoel voor techniek;
• teamspeler en de skills om collega’s mee te krijgen voor de plannen met de accounts;
• goede communicatieve vaardigen in het Nederlands en Engels in zowel woord als geschrift;
• kennis van de Duitse taal is een pré;
• groot oplossend vermogen en goed kunnen ontzorgen.

Werkgebied

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die woonachtig zijn in Midden-Nederland of groot Utrecht. Iets meer richting het zuiden is ook mogelijk. Bijvoorbeeld richting Tiel en Gorinchem.

Aanbod en arbeidsvoorwaarden

Bij LoadLok - Roland kan je rekenen op leuke collega’s en kom je te werken in een gedreven en resultaatgerichte, dynamische organisatie met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ondernemerschap. Je krijgt veel vrijheid en samenwerking is op basis van vertrouwen. LoadLok - Roland biedt verder:
• Een goed vast salaris;
• bonusregeling;
• 25 vakantiedagen;
• leaseauto, laptop en telefoon;
• pensioenregeling.

Cargo Control Company

Cargo Control Company is bekend van haar merken LoadLok en Roland. LoadLok is al ruim 30 jaar een vooraanstaand merk voor producten en oplossingen voor ladingzekering en -optimalisatie. Roland is hét merk op het gebeid van full color geprinte schuifzeilen en al meer dan 50 jaar een begrip in de markt. Beide merken zijn partner voor (internationale) transportbedrijven en trailer en carrosseriebouwers. De organisatie is particulier eigendom met het hoofdkantoor in

Nederland. Daarnaast heeft zij in Polen en de UK twee grote productielocaties en in negen Europese landen verkoopkantoren. In totaal heeft de organisatie ruim 500 medewerkers en meer dan 70 miljoen omzet. De Nederlandse verkooporganisatie is verantwoordelijk voor de verkoop en service in Nederland. Doordat het internationale hoofdkantoor op
dezelfde locatie in Tiel is gevestigd, is er nauwe samenwerking met productontwikkeling, inkoop & supply chain en operationele excellence voor de gehele groep.

Interesse in deze salesrol?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via de button ‘solliciteer’.

Susanne van den Berg
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven