Bergen op Zoom

Product manager

Vervuld

Product manager inbouwapparatuur

Als product manager van de productgroep inbouwapparatuur volg je de laatste trends en ontwikkelingen op interieur- en keukengebied. Zo bezoek je leveranciers en beurzen in bijvoorbeeld Italië of Duitsland. In samenwerking met de commerciële organisaties stel je het assortiment samen. Hierbij houd je rekening met de verschillende klantgroepen en de diverse merken en collecties die zij voeren. Tevens zorg je voor interne communicatie van relevante productinformatie en ben je eerste aanspreekpunt voor product gerelateerde vragen.

Wat kom jij DKG brengen?

In deze functie heb je veelvuldig contact met leveranciers en werk je nauw samen met collega´s. Als vanzelfsprekend kun je goed samenwerken, netwerken en overtuigen. Je hebt van nature overwicht, bent oprecht geïnteresseerd en straalt tevens passie en enthousiasme uit. Niet alleen ben je leergierig en vernieuwend. Ook ben je onderzoekend en krijg je energie van het analyseren van data. Verder breng je het volgende mee:
• Hbo werk- en denkniveau;
• 5 tot 10 jaar ervaring op het gebied van product management (bij voorkeur in de keuken- of elektronica branche);
• sterk cijfermatig inzicht en vaardig in Excel.

Standplaats

In de functie van product manager ben je onderdeel van de afdeling Marketing en werk je in het productmanagement team met vijf collega’s. Je werkt nu nog vanuit het huidige, maar straks in het spiksplinternieuwe hoofdkantoor van DKG in Bergen op Zoom. Bij voorkeur ben je woonachtig binnen een goed bereisbare afstand.

DKG heeft jou veel te bieden

Bij DKG draag je bij aan een duurzame wereld en heb je een stem binnen de organisatie. Je bewandelt geen gebaande paden, die moet je zelf maken. Daardoor staan zij stevig in hun schoenen. DKG wil ambities waarmaken. Zo is er altijd ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Je profiteert van de benefits van een grote organisatie. Tegelijkertijd heeft DKG ook de charme van een klein bedrijf met hun Brabantse gemoedelijkheid. Verder hebben zij nog veel meer te bieden, namelijk:
• Een goed vast salaris van €3.500,- tot €4.700,-;
• 12 ATV dagen en 24 vakantiedagen;
• eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering, een uitstekende pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen;
• iPhone en laptop van de zaak;
• een groot aanbod aan online opleidingsmogelijkheden;
• bijdrage aan een sportschool abonnement.

DKG, voorloper in de keukenwereld

DKG is de groep achter de succesvolle Nederlandse merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens. Zij maken hun merken zelf. In het kloppend hart van DKG. De Keukenfabriek in Bergen op Zoom, één van de grootste keukenproductie locaties in Europa. Maar het maken van merken gaat natuurlijk verder dan de keukens alleen. Vanuit twee merken ontwikkelen, ontwerpen, verkopen en plaatsen zij keukens. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten zijn zij op nationaal vlak een A-speler. Maar ook internationaal is DKG groot aan het expanderen. Zij maken enorme impact in de markt. En dat als voorloper op duurzaam en maatschappelijk verantwoord gebied.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via de button ‘solliciteer’.

Diede Veldhuizen
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven