Rotterdam

Commercieel medewerker

Vervuld

Commercieel medewerker binnendienst

De stap naar DNV is het ultieme begin van je sales loopbaan, of natuurlijk een mooie nieuwe stap als je al ervaring hebt! Als commercieel medewerker ondersteun je klanten in de hele Benelux met certificeringen, verificaties, beoordelingen en trainingsdiensten. Denk hierbij aan klanten binnen Healthcare, industrie, bouw, food, maritiem en energie. Prioriteiten stellen in combinatie met slim plannen is voor jou de normaalste zaak van de wereld. Ook denk je mee in andere kansen om nieuwe opdrachten en klanten binnen te halen. Kortom:
• Klantcontacten per mail en telefoon (en Teams);
• relaties opbouwen met klanten en collega’s;
• signaleren van ontwikkelingen in de markt.

Leergierig en een bewezen winnaar

Als commercieel medewerker krijg je een kick van resultaat. Jij gaat voor de beste oplossing voor de klant en zet graag een stapje extra. Sales targets en KPIs vind jij prettig, Je neemt graag initiatief, als je kansen ziet, heb je de telefoon al in de hand. Je vindt het leuk dat een dag dynamisch is en dat je afwisselende taken hebt, zo komt jouw gedrevenheid goed tot zijn recht en ga je met een voldaan gevoel naar huis.
Ook heb jij:
• Commerciële aanleg (aantoonbaar in studierichting of ervaring in een soortgelijke of andere branche);
• een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Werkgebied

Je bent werkzaam vanuit het kantoor in Barendrecht en hebt de mogelijkheid vanuit huis te werken.

De aanbieding

DNV is een is mooie succesvolle club, met oog voor haar medewerkers en met leuke collega’s. Behalve natuurlijk een leuke baan, mag je ook rekenen op nette arbeidsvoorwaarden:
• Een 32- 38-urige werkweek met flexibele werktijden;
• 30 vakantiedagen;
• salaris; tot €35K bruto per jaar;
• goede secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een sales incentive-regeling tot een maximum van 45% van het jaarsalaris;
• spannende internationale omgeving en met genoeg ontwikkelingsmogelijkheden!

DNV

DNV is een van 's werelds toonaangevende certificatie-instellingen. Zij helpen bedrijven de prestaties van hun organisaties, producten, mensen, faciliteiten en toeleveringsketens te waarborgen door middel van certificering, verificatie, beoordeling en trainingsdiensten. Samen met klanten bouwen ze aan duurzame bedrijfsprestaties en creëren we vertrouwen bij belanghebbenden in alle soorten industrieën.
DNV is een werkgever die gelijke kansen biedt en houdt rekening met tewerkstelling van gekwalificeerde sollicitanten zonder rekening te houden met geslacht, religie, ras, nationale of etnische afkomst, culturele achtergrond, sociale groep, handicap, seksuele geaardheid, genderidentiteit, burgerlijke staat, leeftijd of politieke overtuiging. Diversiteit is fundamenteel voor de cultuur en ze nodigen je graag uit om deel uit te maken van deze diversiteit!

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via de button ‘solliciteer’.

Ilse Maliepaard
Recruiter

Deel deze vacature

Open inschrijven