Landelijk

Accountmanager life sciences

Vervuld

Accountmanager die een bijdrage levert aan medisch onderzoek en daardoor de wereld helpt gezond te blijven

Als accountmanager verkoop jij systemen en verbruiksartikelen in combinatie met applicatieve ondersteuning. Jij zorgt er voor dat jouw klanten beter in staat zijn om hun workflow in te richten en daardoor efficiënter met hun onderzoeken bezig zijn.
Jouw (potentiële) klanten zijn laboratoria, die zich bezig houden met vooruit strevende onderzoeken in de life science markt. Denk aan Academische ziekenhuizen, farmaceutische- bedrijven en agrotech/ biotech bedrijven. Jij voorziet jouw klanten van de beste oplossingen voor hun applicatieproblemen en helpt hen vooruit binnen het wetenschappelijke werkveld. Je bezoekt bestaande relaties en je zorgt voor upselling en cross selling. Je krijgt veel vrijheid en komt te werken bij een organisatie die een begrip is in de markt.
Daarnaast ben je actief met het genereren van nieuwe klanten. Tot jouw taken behoort het geven van producttrainingen.. Tevens vind je het leuk om (internationale) beurzen te organiseren en te bezoeken. Kortom:
• high-end producten met een positieve bijdrage aan de volksgezondheid;
• sales in een wetenschappelijk werkveld;
• relatiebeheer en new business;
• gezonde organisatie;
• veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Jij bent:

Een accountmanager die de taal van het lab spreekt. Dit komt doordat je kennis hebt van moleculaire technieken of next generation sequencing. Intern word je verder opgeleid tot specialist. Je bent een oplossingsgericht persoon die netwerken en klantcontacten hartstikke leuk vindt. Je hebt een passie voor wetenschap en innovatie en draagt deze uit
We vinden verder belangrijk:
• hbo / wo opleiding binnen life sciences;
• laboratorium technologie, (Medische Microbiologie), Applied Science, Biotechnologie, Biochemie
• zelfverzekerdheid, ambitie en gunfactor.

Werkgebied

Voor deze functie ben je actief in heel Nederland. Het kantoor van Sopachem is gevestigd in Ede.

Aanbod en arbeidsvoorwaarden

Je komt in een innovatieve organisatie terecht waarbinnen jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Indien zaken een positief resultaat opleveren kan jij ook serieuze carrière stappen maken. De mogelijkheid om partner te worden bijvoorbeeld aanwezig. Je komt in een klein en zeer betrokken team terecht, binnen een vlakke organisatie met korte lijnen.
• een aantrekkelijk salaris (tot circa 80K incl. 13e maand en vakantiegeld);
• leaseauto, laptop en telefoon;
• 25 vakantiedagen + 6 ATV dagen en goede pensioenregeling;
• flexibele werktijden;
• ontwikkel- én doorgroeimogelijkheden.

Sopachem

Sopachem is al meer dan 40 jaar een gespecialiseerde leverancier van hoogwaardig apparatuur, reagentie en verbruiksartikelen voor laboratoria in de lifescience, diagnostics en Sample storage in de Benelux.. De leveranciers die Sopachem vertegenwoordigt, zijn stuk voor stuk innovatieve bedrijven. Sopachem gaat een stap verder dan de klassieke distributeur en is een volwaardige sales, marketing en support partner voor haar leveranciers. Sopachem maakt onderdeel uit van de APTCO holding.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via de ‘reageer-button’.

Deel deze vacature

Open inschrijven