Regio Rotterdam/ Den Haag

Accountmanager Vloeren

Vervuld

De functie

In deze functie bij Nora by Interface ben jij het aanspreekpunt in een specifiek marktsegment. Jouw uitdaging zit in het feit dat er een groeidoelstelling is en dat jij deze vorm geeft door het marktsegment uit te bouwen. Dit segment bestaat uit bedrijven binnen Education, Healthcare, Public Building, Industry en Transportation. Als accountmanager ben jij degene die zorgt voor de ontwikkeling van het afzetgebied in deze markten. In deze functie begeleid jij de projecten en de diverse belanghebbenden in die projecten. Binnen het salesproces heb je veel vrijheid en jij kunt écht met de klanten samenwerken. Het bezoeken van klanten is een belangrijke taak. Daarnaast ben je iemand die meedenkt met de wensen van de klant om tot een optimale samenwerking te komen. Soms duren trajecten langer vanwege de dynamiek in die specifieke markten. Dit betekent dat je het leuk vindt om langdurige relaties op te bouwen en erin te investeren. Je werkt altijd samen met andere salescollega’s en het team dat actief is in de regio. Je bent actief in een markt met veel diversiteit aan klanten die veel op projectbasis handelen. Denk hierbij aan architecten, vloerenleggers en projectontwikkelaars.
Het salesplan en de salesoperatie worden door jou goed gemanaged met behulp van het CRM Salesforce system en dit is écht state of the art. Binnen Interface werk je samen met de manager en collega’s om daar het optimale uit te halen. Je administratie is op orde en dit helpt jou om de business goed te managen. Interface is een organisatie met een duidelijke basisstructuur waarbinnen je veel vrijheid geniet om jouw doelen te halen. Kortom:
• projectmatig werken;
• behalen van de groeidoelstellingen;
• langdurige relaties beheren en opstarten;
• organiseren van de sales;
• maken van salesplan;
• bijhouden van CRM systeem.

Wie ben jij?

Jij bent een accountmanager die ervaring heeft binnen een projectmatige markt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld organisaties die in de bouwkolom actief zijn. Je vindt het leuk om veel met klanten te spreken . Daarnaast kun jij op technisch niveau mee in het gesprek en de wensen van de klanten. Je bent een teamplayer die ook anderen de bal toe speelt zodat zij kunnen scoren. Je bent ervan overtuigd dat je de bal ook terugkrijgt.
Hard werken en veel uitdagingen zijn zaken die goed bij jou passen. Ook ben jij iemand die betrouwbaar is en open en transparant kan communiceren. Jij kunt goed verkopen en ook heb je de capaciteiten om de salesfunnel te managen en daardoor jouw targets te halen. Je bent een doorzetter die op een situationele wijze contacten onderhoud met zijn netwerk. Kortom:
• hbo opleiding in een commerciële richting afgerond;
• harde werker;
• betrouwbaarheid en openheid.

Werkplek

Je bent veel op locatie bij jouw klanten en prospects en daarnaast ben je regelmatig op de indrukwekkende locatie in Scherpenzeel

Aanbod

Nora biedt jou een uitdagende functie aan in een organisatie die zeer vooruitstrevend is. Je kunt jezelf ontwikkelen en krijgt vrijheid om jouw eigen acties te organiseren.
• een marktconform salaris;
• aantrekkelijke bonusregeling bij OTE
• ruime mogelijkheden voor training, ontwikkeling en groei;
• een auto + tankpas, telefoon en laptop van de zaak;
• pensioenregeling waarvan 2/3 premievrij is;
• 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (bij 40 uur).

Nora by Interface

Sinds 1950 ontwikkelt, produceert en verkoopt nora systems GmbH slijtvaste en duurzame rubber vloeren. We zijn gedreven door het idee om buitengewone en individuele vloeroplossingen te creëren die voldoen aan de hoogste eisen. In rubber hebben we het ideale materiaal gevonden dat aan deze eis voldoet en we zijn met recht trots op onze expertise in het perfectioneren van dit product.
Nora is sinds begin 2019 opgenomen in het Interface Carbon natural floors program. Interface is een internationale organisatie die wereldwijd actief is sinds 1973.. Sindsdien is de organisatie steeds verder gegroeid en ontwikkeld. Nu zijn ze specialist op het gebied van vloeren binnen de bedrijfsmatige markt. Denk daarbij aan rubbervloeren in schoolkantines, bedrijfskeukens en ook vloeren in operatiekamers. Interface is altijd in ontwikkeling om hun klanten beter te voorzien. Daarnaast staat in de missie van Interface ook omschreven dat de organisatie in 2020 geen negatieve impact meer wil hebben op de omgeving. Dit staat bekend als Mission Zero®. Dit betekent dat er in de Nederlandse organisatie met 100% duurzame energie gewerkt wordt.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via de button ‘solliciteer’.

Diede Veldhuizen
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven