Venlo

Accountmanager haarverzorging

Vervuld

Verantwoordelijkheden accountmanager haarverzorging

Als accountmanager vertegenwoordig je Keune, een vooraanstaande leverancier van professionele haarcosmetica in de kappersbranche. Met een compleet assortiment van hoogwaardige producten, adviseer je kappersrelaties op het gebied van salontoepassingen en verkoopmogelijkheden. Met een grote zelfstandigheid bezoek je bestaande en potentiële relaties en ben je verantwoordelijk voor het planmatige beheer en groei van jouw regio. Je bent verantwoordelijk voor:
• met een compleet assortiment van hoogwaardige producten, adviseer je onze kappersrelaties op het gebied van salontoepassingen en verkoopmogelijkheden;
• met een grote zelfstandigheid bezoek je bestaande en potentiële relaties;
• het behalen van de omzetdoelstellingen, het planmatig beheer en de groei van jouw rayon;
• het mede ontwikkelen van de doelstellingen van de kapper en daar een kundige gesprekspartner en adviseur in zijn;
• accountplan opstellen, beheren en uitvoeren.

Dit kom je Keune brengen

Heb je een sterke persoonlijkheid, ben je een echte doorzetter en heb je een representatief voorkomen? Dan ben je geknipt voor de accountmanagement rol bij Keune. Jouw lef, drive, proactieve houding en natuurlijke sales skills zorgen voor succes. Dit omdat je altijd kansen ziet, denkt in oplossingen en snel kunt schakelen. Jouw rayon voelt als je eigen winkel. En je resultaatgerichtheid, overtuigingskracht, organisatietalent en creativiteit zijn aanvullende kwaliteiten om je eigen winkel op volle kracht verder uit te breiden. Verder breng je het volgende mee:
• je beschikt over een afgerond mbo/hbo -diploma (bij voorkeur in de commerciële richting);
• ervaring in de (haar)cosmeticabranche is een pré;
• ervaring met koude acquisitie.

Rayon Venlo

Het hoofdkantoor van Keune is in Soest gevestigd, maar grotendeels zul je in jouw rayon rondom Venlo actief zijn. Bij voorkeur woon je op goed bereisbare afstand van Venlo.

Keune biedt uitstekende voorwaarden

Je profiteert van de slagkracht van deze professionele en groeiende organisatie door veel opleidings- en (door)groei mogelijkheden en tevens uitstekende voorwaarden. Anderzijds heerst er nog steeds een familiegevoel waarbij collega’s voor elkaar door het vuur gaan en er een sterke medewerkers waardering wordt geuit. Binnen de platte organisatiestructuur is iedereen aan elkaar gelijk. Er wordt als team gewerkt met een nuchtere maar gedreven mentaliteit. Aanvullend kun je het volgende verwachten:
• een salaris tot €4.050,- bruto per maand (op basis van kennis en ervaring);
• zeer aantrekkelijke provisieregeling;
• Auto, laptop, IPad en telefoon van de zaak;
• 27 vrije dagen per jaar (op basis van een fulltime dienstverband);
• Een goede pensioenregeling en bijdrage in ziektekosten verzekering;
• 8% vakantiegeld;
• personeelskorting op Keune producten.

Vooraanstaande speler in de kappersbranche

Keune Haircosmetics, opgericht in 1922, is Nederlands’ grootste producent van professionele haarproducten. Haar missie is: het beste in mensen naar boven halen. ‘Your best you’, noemt Keune dit. Voor kappers betekent dit dat Keune de meest persoonlijke business partner is. Voor de consument betekent dit dat hij/zij op zijn/haar mooist is en voor Keune-collega’s betekent your best you een omgeving waarin je je talenten optimaal kunt gebruiken en ontwikkelen.
Vanuit de locatie in Soest, waar tevens het hoofdkantoor is gevestigd, bedenkt, ontwikkelt en produceert Keune de allerbeste producten en diensten voor de professionele kappersbranche en levert deze aan meer dan 84 landen wereldwijd, waaronder Frankrijk, Brazilië, Pakistan, Australië en de Verenigde Staten.

Geknipt voor deze rol?

Heb je interesse én ben je geknipt voor deze rol? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via de button ‘solliciteer’.

Diede Veldhuizen
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven