Venlo

Commercieel Directeur

Vervuld

Commercieel Directeur

Voor Nedinsco, de leider in opto-mechatronische totaaloplossingen, zoeken wij een Commercieel directeur. Door de recent succesvol gewijzigde strategie, meer focus op R&D en de introductie van nieuwe, eigen producten, draag je in deze rol direct bij aan de verdere groei en doorontwikkeling van Nedinsco. Wil jij het verschil maken bij een slagvaardige organisatie die opereert in de voorhoede van de internationale hightech? Lees dan zeker verder.

Breng Nedinsco verder als Commercieel Directeur in Venlo

De Commercieel directeur is eindverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten en wordt gezien als het commerciële boegbeeld van de organisatie. Naast deze eindverantwoordelijkheid ontwikkel je, in samenwerking met de CEO, de commerciële strategie en maak je deel uit van het managementteam. Je vertaalt de strategie door naar een concreet verkoop- en marketingbeleid. Met jouw ervaring ga je bouwen aan het commerciële team door ze te inspireren en uit te dagen. Je krijgt energie van contact met belangrijke opdrachtgevers en stakeholders. Je weet als geen ander de vraag achter de vraag te achterhalen en complexe salestrajecten succesvol te voltooien. Je weet hoe je hierin jouw team meeneemt en coacht. Jij bent ambassadeur van Nedinsco waardoor goede, potentiële collega’s aangetrokken en behouden kunnen worden. Als Commercieel directeur rapporteer je aan de CEO.

Kortom, jij bent succesvol in het:
• leiden, versterken en verder ontwikkelen van de commerciële organisatie;
• vertalen van de commerciële strategieën naar concreet beleid;
• versterkt zichtbaar maken van Nedinsco als vooraanstaande speler bij de internationale defensie en halfgeleiderindustrie;
• ultiem combineren van high performance en werkplezier. Als leider ga je voorop en neem je jouw team mee. Je geeft ruimte, stapt op de juiste momenten in en realiseert dat de hoge ambitie als energie gevend wordt ervaren.

Voor deze vacature neem jij mee:

De Commercieel directeur wordt gezien als de drijvende kracht voor het ontwikkelen, leiden en uitvoeren van de commerciële plannen. Door op een inspirerende en motiverende manier samen te werken met jouw team zorg jij ervoor dat de commerciële doelstellingen worden behaald. Dit doe je door efficiënte en kwalitatieve processen die jij borgt en continue verbetert. Ook besef je dat de interne organisatie een belangrijke stakeholder is en verbind jij de verschillende afdelingen met elkaar. Jij bent de vertegenwoordiger van Nedinsco bij bestaande klanten en relaties zoals Defensie, ministerie van Economische Zaken en vertegenwoordigers van de industrie.

Vink jij deze checklist ook af?
• hbo+/wo werk- en denkniveau;
• track record in het leiden van salesteams en MT ervaring;
• ruime (internationale) sales en business ervaring;
• ervaring in de hightech industrie en/of ervaring binnen de maakindustrie richting Defensie;
• leider die zowel op strategie als complexe salestrajecten het verschil maakt;
• vaardig in het verwerven van een positie in complexe internationale commerciële netwerken;
• beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Jouw werkgebied

In deze functie werk je vanuit het kantoor van Nedinsco in Venlo, gelegen langs de A67. Dit is goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Helmond of Eindhoven of via de A73 vanuit bijvoorbeeld regio Nijmegen of Venray. Je parkeert je auto gemakkelijk op het eigen terrein waar alle activiteiten van Nedinsco plaatsvinden.

Als ervaren Commercieel Directeur kun jij rekenen op:

Een uitdagende functie bij een innovatief en internationaal bedrijf dat werkt met professionele klanten. De cultuur is als professioneel, open en helder te omschrijven. Je gaat samenwerken met ambitieuze professionals die samen met jou het verschil willen maken.

Op basis van een fulltime dienstverband kun je rekenen op:
• een uitstekend vast salaris, ter indicatie € 140.000,- per jaar;
• interessante, variabele beloning;
• auto, laptop en telefoon van de zaak;
• secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioen, conform cao Metalektro;
• korte lijnen en veel invloed; je schakelt direct met CEO en collega MT leden;
• de kans onderdeel te zijn van een nieuwe strategie en flinke groei bij een organisatie met een historie van ruim 100 jaar.

Werken bij Nedinsco

Nedinsco is sinds 1921 een internationaal begrip op het gebied van hightech en gespecialiseerd in innovatieve, optronische oplossingen. Denk hierbij aan dag- en nachtzichtoplossingen, periscopen, sensorplatforms en direct vision modules. De internationale defensie en semicon zijn hierin de belangrijkste markten. Het werken bij Nedinsco is uitdagend, we ontwikkelen oplossingen voor de uitdagingen van morgen. De organisatie heeft ongeveer 120 medewerkers.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Evelien de Vries-Scholten via 06-19386286 of mail naar evelien@av.nl. Je kan ook bellen met Ad Veldhuizen via telefoonnummer 06-24611672. Wellicht spreken we elkaar dan snel!

Evelien de Vries-Scholten

Deel deze vacature

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Regio Midden- en Zuid-Nederland
Aan de slag bij Verder Liquids als Accountmanager, betekent aan de slag bij een familiaire organisatie waar...
Bekijk vacature
Landelijk
Work hard, play hard, zo werkt dat bij ProMinent. Binnen het gedreven, hechte team mag jij aan de slag als...
Bekijk vacature
Open inschrijven