Enschede

Linux systeembeheerder

Vervuld

Ben jij IT specialist of wil je dat worden? Als Systeembeheerder bij Avinty heb je de verantwoordelijkheid voor beheer en onderhoud van de ICT omgeving. Zo zorg je ervoor dat collega’s en afnemers (zorgverleners en patiënten) goed kunnen werken met de softwareapplicaties. Je werkt vooral vanuit Oldenzaal (omgeving Enschede) met een maandsalaris tussen de 2.500 en 4.500 euro.

Maak het verschil als Systeembeheerder in Oldenzaal

Als Systeembeheerder bij Avinty ben je verantwoordelijk voor het proactief en dagelijks beheer op het gebied van Linux Servers, Kubernetes clusters, KVM omgevingen en de software applicaties. We zijn op zoek naar een breed inzetbare specialist, die over technologie gebieden heen kan meewerken en denken. Ook junior personen met eerste ervaring in de ICT mogen reageren. De werkzaamheden bestaan uit het oplossen van 2e en 3e lijn incidenten, het beheren van complexe infrastructuren en het uitvoeren van veranderingen. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van de probleem-analyse, het uitwerken van veranderingen om deze te verhelpen en het uitvoeren van ingeplande taken voor proactief beheer. Kortom:
• oplossen van 2e of 3e lijns incidenten en service aanvragen;
• beheren van (virtuele) servers, storage, kubernetes omgeving en netwerken.;
• verbetervoorstellen geven voor de optimalisatie van de omgevingen.

Voor deze vacature neem jij mee

Als Systeembeheerder heb je een belangrijke rol bij het realiseren van de bedrijfsdoelen en de optimalisatie van het serverpark. Dit doe je door goed samen te werken, je bent pragmatsich en wil graag meer leren over je vak. Jij staat klaar voor de mensen die dagelijks afhankelijk zijn van de IT-omgeving van Avinty. Daarom ben je altijd bezig met de beheersbaarheid van systemen te vergroten en standaardisaties door te voeren. Vink jij deze checklist ook af?
• mbo of hbo werk- en denkniveau (technisch of IT is een pré);
• minimaal 1 jaar werkervaring in IT (ook met starters en seniors komen we graag in gesprek);
• ervaring met Linux Servers (Debian, Redhat) KVM, scripting/technieken als Bash en Python of Ansible en Kubernetes zijn een pré;
• goede beheersing van de Nederlandse taal.

Jouw werkgebied

Avinty heeft meerdere locaties door het land. Jij werkt vooral vanuit het hoofdkantoor in Oldenzaal. Het moderne hoofdkantoor ligt in de buurt van Enschede, Hengelo en Almelo en is via de A1 makkelijk bereikbaar. Je kunt wekelijks één a twee dagen vanuit huis of locaties Veenendaal en Utrecht werken.

Als gedreven Systeembeheerder kun jij rekenen op:

Avinty is een enthousiaste en dynamische organisatie met een informeel karakter en veel mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Avinty ziet collega’s graag excelleren in hun werk en ondersteunt daarom met benodigde opleidingen en moedigt sportieve activiteiten aan. Als Systeembeheerder krijg je de kans om jezelf en je vakkennis te ontwikkelen. Daarnaast biedt Avinty jou:
• salaris rond 2.500-4.500 euro bruto p/m (afgestemd op jouw kennis en ervaring);
• storingsdienstvergoeding (circa één keer p/m draai je achterwacht);
• afwisselende baan vanaf 32 tot 40 uur per week;
• 20 vakantiedagen + 10 extra naar eigen keuze;
• goede pensioenregeling;
• veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei.

Werken bij Avinty

Avinty is leverancier van het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD). Ze zijn een groep softwareleveranciers die specialist en marktleider is binnen de zorg en maken software voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie. De applicaties worden gebruikt door zorginstellingen in heel Nederland. De software bij Avinty is bewezen en wordt al meer dan 25 jaar succesvol gebruikt door duizenden zorgprofessionals in Nederland.

De zorgwereld verandert snel. Cliënten krijgen steeds meer regie over hun eigen zorg. Hierdoor ontstaan multidisciplinaire netwerken rondom cliënten die meer en betere samenwerking vereisen. Dit zijn goede ontwikkelingen die de zorg en gezondheid verbeteren en vragen om slimmere oplossingen.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Ben jij die zorgvernieuwer met een hart voor de zorg en een passie voor IT? Deel jouw motivatie dan met ons. En wacht niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Julia van Sijtveld via telefoonnummer 06-19205064 of mail naar julia@av.nl. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Julia van van Sijtveld

Deel deze vacature

Open inschrijven