Geldermalsen

Area sales manager

Vervuld

Area sales manager

Al jouw kennis en kunde inzetten voor een eerlijke arbeidsmarkt, klinkt goed toch? Het kan als area sales manager bij Normec FLC-VRO, marktleider op het gebied van inspectie en certificering. Ook draag je bij aan de enorme groei die deze sprankelende en ondernemende werkgever doormaakt. Alles is mogelijk! Misschien groei jij zelf uiteindelijk wel door naar de functie van commercieel directeur.

Maak het verschil als area sales manager in Rotterdam, Utrecht, Breda en Arnhem

Benieuwd naar deze baan waarbij je écht impact maakt? Lees dan snel verder! Als area sales manager bij Normec FLC-VRO ben jij degene die zorgt voor een ijzersterke marktpositionering van de inspectie- en certificatieproducten en -diensten. En dat niet alleen, je bent dé kartrekker op salesvlak. Om de groei ambities te realiseren leg je onder andere bezoeken af aan klanten zoals uitzendbureaus, huisvesters en transportbedrijven. Hierbij beantwoord je natuurlijk de vraag die vandaag op tafel ligt, maar je daagt je gesprekspartners ook uit om na te denken over de vragen en uitdagingen van morgen. Jij geeft advies op basis van hun groeipotentie. Daarnaast spar je geregeld met de operationeel manager en commercieel directeur over marktontwikkelingen en groeikansen. Zo maak jij impact binnen en buiten de organisatie. Met als doel: zorgen voor een eerlijke arbeidsmarkt met fatsoenlijk loon en goede leefomstandigheden voor arbeidsmigranten en uitzendkrachten.

Met veel enthousiasme ga jij aan de slag met het volgende veelzijdige takenpakket:

• proactief warme en koude leads benaderen en offertes maken op basis van de klantbehoeften (new business);
• opbouwen en onderhouden van relaties met klanten en adviseurs (relatiebeheer);
• opstellen van een salesstrategie op basis van marktontwikkelingen en groeikansen.

Voor deze vacature neem jij mee:

Ambitie om Normec FLC-VRO én klanten naar een hoger level te brengen! Dankzij je ervaring, communicatieve skills en commerciële inzicht heb je een duidelijke salesvisie, die je goed kunt vertalen naar je klanten. Jouw consultancy-vaardigheden versterken dit. Ook heb je een nuchtere instelling, sta je stevig in je schoenen en ben je extravert. Dit alles in combinatie met je zelfstandigheid en lef zorgen ervoor dat je graag het initiatief neemt en stappen maakt.

Vink jij deze checklist ook af?

• hbo- werk- en -denkniveau;
• minimaal 4 jaar werkervaring in een buitendienstrol als accountmanager;
• bij voorkeur ervaring in de uitzendbranche.

Jouw werkgebied

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich in een karakteristiek pand midden in het groen van Geldermalsen, vlak bij de A15 en A2. Als jij niet thuiswerkt of onderweg bent naar klanten door heel Nederland, dan ben je vanuit Rotterdam, Utrecht, Breda of Arnhem zo op kantoor. Waar je jouw leaseauto vlot parkeert op het eigen parkeerterrein.

Als gedreven area sales manager kun jij rekenen op:

Een prettige werkomgeving met korte lijnen in een jong, hecht en enthousiast team, waarbij de vrijdagmiddagborrel een begrip is! Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de inhoudelijk interessante baan bij een duurzame en innovatie-gedreven organisatie. Normec gelooft bovendien enorm in talent en biedt volop mogelijkheden om met deze scale-up mee te groeien. Met de unieke kans om op termijn bijvoorbeeld door te groeien naar de functie van commercieel directeur.

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:

• uitstekend vast salaris (opvraagbaar bij AV);
• een jaarcontract o.b.v. 40 uur per week met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
• 25 vakantiedagen;
• pensioen;
• telefoon, laptop, leaseauto;
• reiskostenvergoeding.

Werken bij Normec FLC-VRO

Deskundig, ondernemend, ambitieus en zorgvuldig. Deze eigenschappen vind je terug bij de Normec FLC-VRO-medewerkers. Net als een gezonde drive om het verschil te maken in de markt. Normec FLC staat voor ‘Fair Labour Certification’ en dat is precies waar zij zich op richten: certificering voor een eerlijke arbeidsmarkt. Zo helpen ze onder meer uitzendbureaus, schoonmaakbedrijven en aannemers aan te tonen dat ze op een betrouwbare manier zaken doen. Normec VRO is daar een mooie aanvulling op. Deze tak van Normec zet zich namelijk in voor eerlijke verloning, huisvesting en sociale & fiscale afdrachten. Kortom, een mooie werkomgeving voor een maatschappelijk betrokken area sales manager die zich graag sterk maakt voor mensen en cijfers.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Diede Veldhuizen via telefoonnummer (033) 2860 150 of mail naar diede@av.nl. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Diede Veldhuizen
Recruitment consultant

Deel deze vacature

Open inschrijven