Hoofddorp – regio Nederland

Sales manager

Vervuld

Sales manager

De vraag naar duurzame energie en de roep om alternatieven voor fossiele brandstoffen neem in sneltreinvaart toe. Dit is jouw speelveld als sales manager energietransitie bij Kingspan LOGSTOR. In deze uitdagende fulltime functie speel je een cruciale rol binnen het commerciële team, het bedrijf en de inzet voor een betere wereld. Breng jij Kingspan LOGSTOR verder in haar missie om de wereld te verduurzamen en een emissievrije toekomst te realiseren?

Maak het verschil als sales manager energietransitie

Er liggen veel kansen door de uitvoering van de RES (regionale energie strategie), PAW (Programma Aardgasvrije Wijken) en de het Beleidsprogramma ‘versnelling verduurzaming gebouwde omgeving’. Kansen die jij als resultaatgerichte sales manager energietransitie met beide handen aangrijpt voor een duurzame én winstgevende toekomst. Doortastend ga je te werk bij het ontwikkelen van ijzersterke verkoopstrategieën waarmee je zowel bestaande als nieuwe klanten over de streep trekt. Door de dynamisch en snel groeiende markt ontstaan nieuwe prospecten die jij actief bewerkt met effectieve oplossingen en uitgebreide kennis op het gebied van voorgeïsoleerde leidingsystemen. Daarbij heb je contact met diverse (potentiële) opdrachtgevers, zoals kleine en grote energiebedrijven, infra-aannemers, installateurs en andere stakeholders. Aan jou de taak om van iedere lead een tevreden klant te maken zodat je de geprognotiseerde omzet behaalt en de winstgevendheid verbetert. Je opereert hierbij zelfstandig, maar je kan altijd terugvallen op de kennis en ondersteuning vanuit de organisatie.

Met veel plezier ga jij aan de slag met het:

• realiseren van rendabele groei door proactief relatiebeheer met klanten, prospecten en stakeholders in de wereld van infra en warmtenetten;
• creëren van kansen en signaleren van trends en marktontwikkelingen t.b.v. nieuwe producten, diensten en/of verbetermogelijkheden;
• realiseren van uitdagende businesscases voor Kingspan LOGSTOR;
• energiek, doortastend en met gevoel voor techniek bouwen aan duurzame relaties.

Voor deze vacature neem jij mee:

Je bent een gedreven hunter met een ondernemende mentaliteit en sterke sociale vaardigheden. Een complex netwerk van stakeholders goed managen en van langdurige sales- en tendertrajecten een succes maken? Jij doet het met veel positieve energie en een goed inzicht in technische, contractuele en commerciële belangen. Jij weet welke informatie noodzakelijk is om jouw propositie goed aan te laten sluiten bij de wensen van je klanten. Zo behaal jij je eigen doelstellingen én die van je klanten.

Vink jij deze checklist ook af?

• hbo- werk- en -denkniveau;
• minimaal 5 jaar werkervaring in een commerciële (technische) rol;
• ervaring met aanbestedingen en ook business development;
• sociale persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden en flink wat overtuigingskracht, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Jouw werkgebied

Zo’n drie à vier dagen per week ben je met jouw emissievrije leaseauto op pad om relaties in heel Nederland te bezoeken. De overige tijd ben je bezig met opvolging van acties. Dit kan vanuit huis of op kantoor in Hoofddorp.

Als bevlogen sales manager energietransitie kun jij rekenen op:

Een veelzijdige baan bij een stevige organisatie met een rijke historie. Hier kun jij je verder ontwikkelen in de business van de toekomst. Natuurlijk gaat dit gepaard met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:

• salaris op aanvraag;
• 13de maand en een bonusregeling (max 30% per jaar);
• 27 vakantiedagen;
• 13 adv-dagen;
• goede pensioenregeling;
• telefoon, laptop, leaseauto;
• opleidingsmogelijkheden;
• veel loopbaanmogelijkheden binnen deze snelgroeiende organisatie.

Werken bij Kingspan LOGSTOR

Kingspan LOGSTOR is marktleider op het gebied van voorgeïsoleerde leidingsystemen en voorziet haar klanten van de juiste voorgeïsoleerde leidingsystemen met de beste Total Cost of Ownership (TCO). Met een focus op innovatie, duurzaamheid, veiligheid en circulariteit draagt Kingspan LOGSTOR bij aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Kingspan LOGSTOR is één van de vijf divisies van de Kingspan Group die in meer dan 70 landen actief is met meer dan 19.000 enthousiaste collega’s. Hier krijg je de kans om bij te dragen aan een CO2-neutrale toekomst waarbij het welzijn van de mens en onze planeet in het middelpunt staat. Dit doe je in een sociale en open cultuur waar jouw kennis en ideeën op waarde geschat worden. Ook worden er regelmatig gezellige activiteiten en uitstapjes georganiseerd.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze reageer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Thijs Wolfs via telefoonnummer 06-11519800 of mail naar ilse@av.nl. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Thijs Wolfs
Associate Consultant

Deel deze vacature

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Amsterdam
Als accountmanager new business bij Prolivered ben jij de drijvende kracht achter het hele salesproces, met...
Bekijk vacature
Rotterdam
Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om jouw commerciële ervaring in te zetten om de communicatie...
Bekijk vacature
Noord-,oost-,west-Nederland
Stap de wereld van de verlichting in als accountmanager verlichting bij Thorlux Lighting Nederland! ...
Bekijk vacature
Landelijk
Zet jij je graag op strategisch én operationeel niveau in voor dé A-speler in innovatieve en...
Bekijk vacature
Regio Midden-Nederland
Zet jouw kennis en vaardigheden in voor een innovatieve en gezonde werkomgeving als Accountmanager bij...
Bekijk vacature
Nijkerk
Bij Cryovat aan de slag als Accountmanager Industrie betekent werken in een innovatieve omgeving waar jouw...
Bekijk vacature
Landelijk
Work hard, play hard, zo werkt dat bij ProMinent. Binnen het gedreven, hechte team mag jij aan de slag als...
Bekijk vacature
Woudenberg
Wil jij samen met Velthuizen Keukens een nieuwe koers uitstippelen binnen het hogere segment keukens en de...
Bekijk vacature
Open inschrijven