Eindhoven (Uden)

Sales manager

Vervuld

Sales manager

Bij afval denk je misschien niet direct aan een duurzame toekomst. Toch is dat precies waar je als sales manager afvalverwerking bij Van Kaathoven aan bijdraagt. Wat veel mensen als vuilnis, troep en puin beschouwen, is in werkelijkheid een bron van nieuwe grondstoffen en mogelijkheden. Weet jij hoe je anders moet kijken, denken en doen? Dan is deze verantwoordelijke en uitdagende baan misschien wel iets voor jou. Hiervoor hoef je geen afvalspecialist te zijn. Wel maak je impact met je aanstekelijke enthousiasme en gedrevenheid. Daarmee zet jij jouw team én de markt in beweging.

Maak het verschil als sales manager in Uden

Voor de troepen vooruitlopen? Jij doet niets liever. Samen met je team sta jij in de frontlinie. Dit team bestaat uit bevlogen salesmensen met veel kennis van de markt. Jij zorgt ervoor dat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Met jouw vernieuwende blik en ondernemersmentaliteit inspireer je klanten en collega’s om te denken in kansen en mogelijkheden als het gaat om afvalinzameling, -beheer en -verwerking. Kortom, jij weet de salesactiviteiten naar een nieuw, professioneel niveau te brengen. Dit doe je door processen te structureren en optimaliseren en je manier van leidinggeven aan te passen aan persoon en situatie. Ook geef je zelf het goede voorbeeld door nieuwe topklanten te acquireren en de verwachtingen van bestaande klanten te overtreffen. Daarbij laveer je soepel tussen verschillende belangen, ontwikkelingen en wet- en regelgeving. Jij begrijpt de processen en uitdagingen van je klant en laat zien hoe het slimmer, simpeler of duurzamer kan.

Met veel plezier ga jij aan de slag met het:

• optimaliseren van het salesproces;
• werven en behouden van klanten;
• ontwikkelen van inspirerende businesscases;
• stimuleren, motiveren, coachen en aansturen van het salesteam.

Voor deze vacature neem jij mee:

In de eerste plaats een klantgerichte instelling in combinatie met commerciële en leidinggevende ervaring. Je bent bovendien een pragmatisch leider die het leuk vindt om zelf het goede voorbeeld te geven. Je bent vooruitstrevend én praktisch ingesteld. Jij laat je niet snel uit het veld slaan. Als plan A niet werkt, dan is er nog een heel alfabet aan mogelijkheden. Jouw scherpe geest en open persoonlijkheid komen je goed van pas. Je bent een enthousiaste verbinder die dingen voor elkaar en mensen in beweging krijgt.

Vink jij deze checklist ook af?

• hbo-werk- en -denkniveau;
• minimaal 10 jaar commerciële werkervaring, waarvan een aantal jaar in een aansturende rol;
• analytisch denkvermogen, uitstekende communicatieve vaardigheden en een ondernemende persoonlijkheid.

Jouw werkgebied

Jij gaat aan de slag in Brabant en Limburg, met als uitvalsbasis het kantoor in Uden. Daar ben je betrokken bij de operatie (kijk maar uit het raam!) en de salesafdeling. Het pand is goed bereikbaar. Het ligt vlak bij de A50 tussen Oss en Eindhoven en parkeren is geen probleem. Ook is het altijd mogelijk om te werken op de vestigingen in Sint-Oedenrode, Sittard en in Eindhoven.

Als inspirerende sales manager kun jij rekenen op:

Een uitdagende functie bij een bedrijf waar ontwikkeling en innovatie hoog in het vaandel staan. De organisatie en de mensen zijn constant in beweging. Je hoeft je dus geen moment te vervelen. Daarbij krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid van het managementteam om jouw rol naar eigen inzicht in te vullen.

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:

• jaarsalaris tot maximaal € 90.000 o.b.v. ervaring, kennis en kunde;
• contract voor 40 uur per week;
• 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dagen;
• goede pensioenregeling;
• telefoon, laptop en leaseauto;
• korting op je sportabonnement;
• collectieve ziektekostenverzekering.

Werken bij Van Kaathoven

Van Kaathoven is een familiebedrijf met als motto: ‘wij zijn weg van afval’. Zij bieden gemeenten en bedrijven in Brabant en Limburg een breed pakket aan afvaldiensten. Dit doen ze met persoonlijkheid, inventiviteit, ondernemerschap en vakmanschap. Daarbij kijken ze steeds 3 stappen vooruit. Zo kunnen ze voorop blijven lopen op het gebied van marktontwikkelingen, technologische oplossingen en wet- en regelgeving. Daar hoort ook het omarmen van innovatieve oplossingen en ideeën op het gebied van duurzaamheid bij, om de aarde goed achter te laten voor de volgende generatie.

Van Kaathoven is daarnaast onderdeel van Ortessa. Een groep van 5 ondernemende afvalbedrijven met ieder een eigen specialisme. De gezamenlijke visie? Open zijn over afval! Zo bouwen zij met elkaar, met hun klanten en misschien wel met jou aan de afvaldienstverlening van de toekomst.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze reageer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ad Veldhuizen via telefoonnummer 06-24611672 of mail naar ilse@av.nl.

Misschien spreken we elkaar snel!

Directeur
Ad Veldhuizen
Directeur

Deel deze vacature

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Internationaal
Maak deel uit van Victron Energy, waar je mensen over de hele wereld van energie voorziet. Help mensen hun...
Bekijk vacature
Landelijk
Work hard, play hard, zo werkt dat bij ProMinent. Binnen het gedreven, hechte team mag jij aan de slag als...
Bekijk vacature
Open inschrijven