Zwolle / Steenwijk

Accountmanager LED verlichting

Vervuld

Accountmanager LED verlichting

Voor Rubitech zijn we op zoek naar een accountmanager die graag wil ondernemen en bij klanten het verschil wil maken. De LED Highbay verlichting van Rubitech is ontwikkeld voor zware industriele toepassingen waarbij duurzaamheid en hoog rendement de uitgangspunten zijn. Wereldwijd zijn er reeds meer dan vijftigduizend Highbays geïnstalleerd . Daarnaast levert Rubitech ook de aluminium- en verlichtingsmodules voor offshore helicopter platformen. Binnen de klantengroepen ODM, dealers en grossiers bouw je de relaties en omzet bij de bestaande relaties uit en benader je ook nieuwe klanten. Als accountmanager mag ook écht mag adviseren want iedere klantbehoefte is anders. Dit maakt het werk leerzaam en uitdagend. Rubitech is betrokken binnen alle fasen van een project. Denk hierbij aan analyse van de vraag naar het aanbieden van de oplossing tot en met het fabriceren van de producten en in sommige gevallen ook bij het installeren van de producten. Dit zorgt voor een constante kwaliteit en maatwerk voor de klant.
Je bent een gedreven en commerciële accountmanager die ook heel erg goed in staat is om relaties aan te gaan met de klanten!

Maak het verschil als Accountmanager LED verlichting in Steenwijk

Jij vindt het leuk om nieuwe klanten te leren kennen en met hen een samenwerking te starten. Je volgt leads van bestaande en nieuwe klanten op en je zorgt ervoor dat je impact maakt op de klanten. Daarnaast geef je een gedegen advies en help je de klant om tot een goed resultaat te komen. Je bezoekt je klanten en gaat met hen in gesprek over hun business. Je maakt samen met de engineers een goede aanbieding en je bent aanspreekpunt gedurende het project.
Je bent de spin in het web en schakelt continu tussen eindklanten en het interne team. Je maakt zelf afspraken en volgt afspraken op. Je bezoekt klanten in binnen en buitenland en daarnaast vertaal je hun wensen aan de interne organisatie. Je zult de interne organisatie enthousiast maken voor de nieuwe projecten bij jouw klanten.
Vindt jij het leuk om innovatie, maatwerk en kwaliteit te leveren aan de klant op een ondernemende manier? Dan is dit dé baan voor jou!

Kortom, jij bent de spil in;:
• het uitbouwen van de markt;
• het opvolgen van leads;;
• het creëren van meer markt voor de LED Highbay verlichting van Rubitech.

Voor deze vacature neem jij mee:

Een hbo werk- en denkniveau en goede kennis van elektro- / installatietechniek. Je bent een ondernemende persoon en je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een eindverantwoordelijke accountmanagementrol in een business to business omgeving. Je bent iemand die gemakkelijk connectie maakt met klanten en die impact maakt bij klanten. Je werkt zelfstandig, bent resultaatgericht en vasthoudend en je weet ook met je collega’s de wensen van de klanten te realiseren!
Je communiceert direct en open en helder naar je klanten en ook naar het team. Je bent bereidt om over de grenzen te reizen naar klanten.
Vink jij deze checklist ook af?
• minimaal 3 jaar werkervaring in salesrol;
• ervaring met sales in de elektrotechniek;
• acquisitie en uitbouwen van relaties.

Jouw werkgebied

Rubitech is gevestigd in Steenwijk en je bezoekt jouw klanten in (West)Europa. Het moderne kantoor is gebaseerd in Steenwijk direct naast de snelweg A32 en dichtbij het intercity treinstation.en de productiefaciliteiten bevinden zich in Roemenië en Maleisië. Je kunt ook gemakkelijk thuiswerken en hebt de beschikking over een lease-auto die je makkelijk parkeert op het eigen parkeerterrein.’

Als ambitieuze accountmanager ga je aan de slag binnen een:

open en dynamische organisatie, gekenmerkt door korte lijnen tussen de internationale collega´s en ook het management. Je ontvangt je een marktconform salaris, met een representatieve auto en aanvullend goede secundaire voorwaarden waaronder eventueel bonus op basis van prestaties. Er zijn veel faciliteiten om jezelf verder te ontwikkelen en daarnaast is er ruimte om ook plezier te maken binnen de organisatie in de met je collega´s. Je stroomt binnen een functie met de visie om een vaste baan te realiseren.
Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:
• salaris € 58.000 bruto per jaar, inschaling op basis van kwaliteit, kennis, kunde en ervaring en secundaire voorwaarden;
• mogelijkheid tot een bonusregeling;
• pensioenregeling;
• telefoon, laptop,
• representatieve lease auto;
• persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelmogelijkheden.

Werken bij Rubitech

Rubitech is een open en dynamische organisatie, gekenmerkt door korte lijnen tussen de betrokkenen en management. Ze ontwikkelen, produceren en leveren hoogwaardige afgewerkte aluminium spuitgietcomponenten en slimme & heavy-duty LED-oplossingen op basis van exclusiviteit met op maat gemaakt ontwerp en white label-producten. De specialiteiten zijn producten en componenten voor de volgende bedrijfstakken: verlichting, meubels, keuken apparatuur en industriele toepassingen. Kenmerken van de producten zijn gasdichte componenten en toepassingen, hoogwaardig afgewerkte en/of geverfde esthetische producten en warmtewisseltechnieken. Door slimme productie en logistiek kan men de klant een optimale integrale oplossing bieden!

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Liset Bloem via telefoonnummer 06-19731799 of mail naar ilse@av.nl. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Deel deze vacature

Open inschrijven