Hoevelaken - omgeving Amersfoort

Recruitment consultant

Recruitment consultant

Een toffe functie als recruitment consultant in een warm team dat goed op elkaar is ingespeeld. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en persoonlijke waardering.

Recruitment consultant  bij AV 

Bij AV ben jij adviseur voor klant en kandidaat. Gelukkige klanten, kandidaten en mooie resultaten motiveren jou. Dit kan in verschillende rollen van verschillende zwaartes. Wij hechten dan ook minder waarde aan functie titels. Jij helpt mee onze opdrachtgevers van de beste invulling voor hun commerciële sleutel posities te voorzien. Dit realiseer je door mee te denken over vraagstukken op het gebied van HR, bedrijfsvoering, leiderschap en commercie en dit vertaal je naar een succesvol werving & selectie traject. Samen met jouw team zorg je voor een excellente uitvoering van de wervingsstrategie met als doel het lange termijn succes voor alle partijen.
Ook help je kandidaten met hun optimale werkgeluk. Je werft kandidaten via bijvoorbeeld LinkedIn en onze database en het netwerk van AV. Daarnaast zet je jobmarketing campagnes op en stel je daarvoor wervende vacatureteksten op. Je voert interviews met kandidaten en begeleidt het werving & selectie traject bij opdrachtgevers.

Jij kunt jezelf optimaal ontwikkelen binnen recruitment en consultancy. AV bestaat al 21 jaar en is een organisatie waarbinnen veel kennis aanwezig is en we zijn ook gericht op ontwikkeling en gezonde groei.
De speerpunten van de functie: 
• werving kandidaten (search, jobmarketing, netwerken);  
• selecteren van kandidaten (interviewen, assessmenttesten, referenten, etc);  
• managen en sturen van trajecten; 
• klantcontact.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je vindt het leuk om samen te werken en projectmatig resultaten boeken waarvan iedereen blij wordt. Dit vraagt om adviesvaardigheden, mensenkennis en soms veel geduld! Je geeft eerlijk advies en haalt je motivatie uit het toevoegen van waarde aan je werk. Dit kan zijn in het matchen van de juiste kandidaat, maar ook het stellen van kritische vragen die een opdrachtgever verder helpen. En jij bent gewend om goed georganiseerd aan de slag te gaan.
Verder verwachten wij:
• pro-activiteit en zelfstandigheid;
• kansen in plaats van belemmeringen zien;
• humor en gezelligheid;
• woonachtig binnen een straal van 40 km van Hoevelaken.

Werkplek

Je werkt vanuit huis, bij klanten en op onze prachtige kantoorboerderij in Hoevelaken. We hebben ruime en lichte werkplekken, lunchen gezellig samen en er wordt regelmatig in bos gewandeld of tafeltennis gespeeld in de AV inspiratieschuur.

De aanbieding

Je kiest voor AV om je verder te ontwikkelen in het vak. Maar ook omdat je wilt werken in een prettige en professionele omgeving waar collega’s elkaar supporten om succesvol te zijn. Niet alleen heb je de vrijheid om op eigen wijze invulling te geven aan je rol. Daarnaast heb je ook de support van onze organisatie en je collega’s om je verder te ontwikkelen in je rol. Naast een functie bij een vooraanstaand bureau met leuke collega’s biedt AV jou:
• vast salaris tot ongeveer €54.000,- per jaar;
• bonusregeling op basis van teamprestatie van € 6.000,- per jaar;
• extra bonus bij overscore en winstdeling;
• oudedagsvoorziening (5% met keuzevrijheid);
• ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
• veel team activiteiten gericht op kennisdeling en plezier, waaronder AV BBQ, inspiratiesessies, uitje naar het buitenland, samen sporten etc.

Wie zijn wij?

Ons motto? Empowering people. Met zo’n 20 collega’s vinden en selecteren we professionals voor onze klanten. Met het team Werving & Selectie vinden, selecteren en ontwikkelen wij commerciële professionals. Van accountmanagers tot commerciële directeuren. Als premium bureau met meer dan 20 jaar ervaring werkt AV op basis van exclusieve opdrachten. Wij wensen iedere organisatie een succesvol team toe en het is onze missie om bij te dragen aan persoonlijk werkgeluk en zakelijk succes.

Interesse?

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze reageer-button. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Evelien de Vries via telefoonnummer 06-19386286 of mail naar evelien@av.nl. Graag spreken we je dan snel!

Directeur
Ad Veldhuizen
Directeur

Deel deze vacature

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Hoevelaken - omgeving Amersfoort
Als recruiter bij AV dagen wij je uit om jezelf verder te ontwikkelen tot recruitment specialist. Zodat jij...
Bekijk vacature
Utrecht
Jij wil graag jezelf ontwikkelen in het recruitment werkveld en zo succesvol mogelijk mensen aan hun nieuwe...
Bekijk vacature
Hoevelaken - omgeving Amersfoort
Al jouw kennis en kunde inzetten bij een vooraanstaand bureau in de arbeidsbemiddeling. Dat klinkt goed...
Bekijk vacature
Hoevelaken
Heb jij al ervaring in recruitment en ben je klaar voor de volgende stap? Kom je dan verder ontwikkelen bij...
Bekijk vacature
Arnhem
Wil jij het verschil maken in de wereld van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Word technisch...
Bekijk vacature
Deventer
Boltjes, een dynamisch bedrijf met volop groeikansen, zoekt een gedreven en leergierige Sales Specialist....
Bekijk vacature
Landelijk
Zet jij je graag op strategisch én operationeel niveau in voor dé A-speler in innovatieve en...
Bekijk vacature
Oost-Nederland
Wil jij graag in een commerciële rol met veel ruimte voor eigen inbreng bij een professionele...
Bekijk vacature
Regio Midden-Nederland
Zet jouw kennis en vaardigheden in voor een innovatieve en gezonde werkomgeving als Accountmanager bij...
Bekijk vacature
Open inschrijven