Wij helpen individuen, teams en organisaties hun volle potentie te ontdekken en te benutten. Zo bouwen wij mee aan persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Directeur

Ad Veldhuizen

Ad zet zich in om mensen en organisaties te helpen hun volle potentie te benutten. Sinds 2000 is hij als directeur trots op dit vooraanstaande bureau en gedreven team. 

 

 

 

E-mail: ad@av.nl

Tel: 06-24611672

Bekijk profiel

Consultant & Coach

Sandra Adank

Sandra gelooft in persoonlijk leiderschap en onafhankelijke keuzes maken. Zij helpt sales professionals en werkgevers om keuzes te maken die leiden naar persoonlijk geluk en zakelijk succes.

 

 

E-mail: sandra@av.nl 

Tel: 06-10759292

Bekijk profiel

Recruitment Consultant

Susanne van den Berg

Susanne brengt de wens en uitdaging van de klant in kaart om zo organisaties goed te kunnen helpen aan sterke en succesvolle salesteams, de klantbeleving te optimaliseren en de juiste klant-kandidaat match te maken.

 

E-mail: susanne@av.nl 

Tel: 06-41464731

Bekijk profiel

Recruitment Consultant

Cristel de Graaf - Moerdijk

Cristel maakt impact door goed aan te voelen waar uitdagingen en kansen liggen bij zowel werkgevers als sales professionals. Op basis daarvan geeft zij advies voor het maken van juiste duurzame keuzes.

 

 

E-mail: cristel@av.nl 

Tel: 06-41810963

Bekijk profiel

 

Recruitment Consultant

Ashley de Vries

Ashley zorgt er voor dat de beste kandidaat op de juiste werkplek terecht komt. Dit doet zij op een persoonlijke en professionele manier, met de achterliggende gedachte om doelen te bereiken en dromen waar te maken.

 

E-mail: ashley@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

 

Recruitment Consultant & Coach

Renee Krikke

Renee zet zich graag in om een waardevolle bijdrage te leveren aan het maken van belangrijke keuzes in iemands carrière. Daarom is zij bij AV actief als Recruitment Consultant & Coach!

 

 

E-mail: renee@av.nl 

Tel: 06-47412111

Bekijk profiel

Finance & Acteur

Mieke Vermeulen

Mieke houdt, sinds 2010, AV financieel goed in balans. Ze is een ster in het verwerken en analyseren van cijfers, dit doet zij met veel plezier.

 

 

E-mail: mieke@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Recruitment Consultant

Steven de Jong

Steven is gericht op het toevoegen van waarde. Dit kan zijn in het matchen van de juiste kandidaat, maar ook het stellen van kritische vragen die een opdrachtgever verder helpen.


E-mail: steven@av.nl 
Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Recruitment Support

Yvonne Morren

Yvonne zorgt dat alles op kantoor vlekkeloos verloopt en biedt ondersteuning in het recruitment proces, zodat klantverwachtingen overtroffen worden.


E-mail: yvonne@av.nl 
Tel:033-2860150

Bekijk profiel

 

Associate Consultant

Thijs Wolfs

Thijs vraagt veel en luistert goed naar opdrachtgevers en sollicitanten, hierdoor kan hij zich optimaal inleven en adviseren. Zo ontstaat er wederzijds een goede match.

 

 

 

E-mail: thijs@av.nl

Tel: 06-11519800

Bekijk profiel

Recruiter

Diede Veldhuizen

Diede zorgt er voor dat de beste kandidaten bij ons, en uiteindelijk in de juiste werkomgeving, aan tafel komen. Dit doet zij door jobmarketing optimaal te benutten en kandidaat beleving te maximaliseren.

 

 

E-mail: diede@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Recruitment Consultant

Roosmarijn Wichmann

Roosmarijn is altijd op zoek naar de beste match voor de lange termijn. We leren de klant zo goed mogelijk kennen. Daardoor kunnen we de juiste kandidaten vinden en komen klanten graag terug bij AV.

 

 

E-mail: roosmarijn@av.nl

Tel: 06-12610070

Bekijk profiel

Associate Psycholoog

Dirk Petersen

Dirk meet door middel van assessments waar en vooral hoe iemand het best tot zijn recht komt. Op basis van zijn vakkundige advies helpt hij organisaties bij het bepalen van de juiste koers.

 

E-mail: mail@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Associate Psycholoog

Annerieke Ruijter

Annerieke geeft inzicht in de kwaliteiten en potentie van (toekomstige)medewerkers. Met dit inzicht helpt zij organisaties een zuivere beslissing te nemen voor instroom, doorstroom en uitstroom in het salesteam.

 

E-mail: mail@av.nl

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Recruiter

Aniek van Vliet

Aniek is bij AV begonnen als stagiaire. Inmiddels is ze doorgegroeid als enthousiaste Recruiter. Bij haar moeten we zijn voor de beste kandidaten die matchen bij de vraag van onze opdrachtgevers.

 

Email: aniek@av.nl

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van AV? Volg ons dan op LinkedIn!