recruitment-services-bureau

Kom in contact met kandidaten voor

["Commercieel medewerker","Office manager","Marketing manager","Verkoopadviseur","Financieel medewerker"]

Nieuwe medewerkers nodig?

Jij wilt verder met je bedrijf en groeien met de juiste mensen op de juiste plek. Om deze plannen uit te voeren heb je kandidaten nodig. Om die zelf te vinden én met hen in contact komen, dat is lastig. Want waar vind je ze? Je hebt een vacature online, maar daar komt weinig of helemaal geen reactie op. En wat doe je dan? Hoe zorg je voor de juiste mensen op de juiste plek?

 

Meer kandidaten voor jouw vacature

Wij merken dat organisaties kansen laten liggen om de beste kandidaten te vinden en te verleiden. Met Recruitment Services huur je een professionele recruiter in. Deze kun je flexibel of structureel inzetten voor jouw bedrijf. Van het uitzetten van vacaturemarketing tot het actief benaderen en enthousiasmeren van potentiële kandidaten. Wij zorgen met kennis, ervaring en recruitment tools voor meer kandidaten. Jij kiest jouw nieuwe medewerker.

recruitment-linkedin

Recruitment Services helpt bedrijven groeien en verder ontwikkelen. Door kandidaten te vinden voor openstaande (kantoor) functies op gebied van marketing, sales, administratie, financiën, communicatie, HR e.d.
 

Dit doen we door jouw bedrijf te leren kennen en scherp te krijgen wat je precies zoekt. Met kennis, ervaring en tools zorgen we ervoor dat jij de juiste kandidaat voor de functie krijgt.

Hoe werkt Recruitment Services?

Kennismaking

In een (video) gesprek bespreken we wat jullie zoeken en welke manier van werken wij aanbieden. Past dit bij jullie bedrijf? Dan gaan we samen aan de slag om een nieuwe medewerker te vinden.

Intake

We spreken de vacature door en krijgen meer informatie om passende kandidaten te vinden. Deze kandidaten leggen we ter beoordeling aan je voor in een videocall, waarna wij hen benaderen, informeren en enthousiasmeren.

Voorselectie

We spreken kandidaten telefonisch en bespreken de ervaring en motvatie, maar ook of een kandidaat past bij de bedrijfscultuur en praktische zaken als salaris en beschikbaarheid.

Kandidaat aannemen

Wekelijks bespreken we de recruitmentresultaten en passen we de route eventueel aan. We ondersteunen het selectieproces en zorgen ervoor dat jij de ideale kandidaat kan aannemen.

"I look back on a proactive, fast and very good collaboration with AV's consultant. I appreciate their professionalism and rate them 9/10"
Sales & Marketing Director

Volker Büttel | Boardmember & CSO at Carl Kühne KG

"Wij maken al jaren gebruik van de diensten van AV, omdat zij precies weten wat wij zoeken! Kandidaten die worden aangedragen passen perfect in onze cultuur en profielen. Daarnaast is het tussentijdse contact plezierig. Er wordt gewerkt op basis van vertrouwen. Elkaar ondersteunen staat hierbij hoog in het vaandel."


Werving & selectie diverse Accountmanagers, Commercieel Directeur en Country Manager Nederland

Dirk Theuns | CEO van IKO Europe

"Een lange tijd geleden realiseerden wij ons dat een groeiscenario alleen bewerkstelligd kon worden door het aantrekken van de juiste mensen. In AV hebben wij een partner gevonden die dit kan waarmaken, door ons de beste kandidaten te leveren."

Olaf Perlee | Directeur van Recypack

"AV heeft volledige ondersteuning geboden bij de werving en selectie van key-accountmanagers, brand- en productmanagers voor Babyliss Nederland B.V. Zij hebben volledig aan onze verwachtingen voldaan door binnen de afgesproken tijd het juiste aantal kandidaten te selecteren en volledige ondersteuning te verlenen."

Hans Koopman | General Manager bij Babyliss Nederland B.V.

"Wij zijn erg tevreden met de geleverde service. AV geeft bij het afnemen van een assessment een totaalbeeld van de kandidaat. Zowel de uitslagen als de gesprekken die zij voeren geven mij een vertrouwd gevoel. Door alle plussen en minnen van een kandidaat te weten kan ik een juiste beslissing maken."

Jan Nolles | Managing director bij Van der Spek B.V.

"Op dit moment zijn wij dik tevreden met AV. Dit komt voornamelijk door de goede service, flexibiliteit, snelheid van het inplannen en de uiteindelijke kwaliteit van de rapportages."

Sander de Deugd | Director Human Resources bij Chubb Fire & Security

"AV bood voor ons het interessantste pakket wat betreft inhoud versus kosten. Ze waren goed voorbereid en kwamen met een heldere uitleg over de theorie en een goede begeleiding tijdens het kwaliteitenspel."

Jessica van der Linden | Teamleider bij Achmea

“Wij hebben tweemaal tot volle tevredenheid samengewerkt met AV. De werkwijze, professionaliteit en focus op kwaliteit zijn wat ons betreft onderscheidende factoren van AV. Het is een betrouwbare partner gebleken die zorgt voor resultaat.”

Michel Bons | Director Sales & Marketing bij TSS Cross Media Group

Recruitment Services team

Wij gaan aan de slag met een betrokken recruiter die jouw bedrijf leert kennen. Op een flexibele of structurele basis werken we samen om de juiste kandidaat voor de functie te vinden.

Teamlead & consultant

Roosmarijn Wichmann

Roosmarijn is altijd op zoek naar de beste match voor de lange termijn. We leren de klant zo goed mogelijk kennen. Daardoor kunnen we de juiste kandidaten vinden en komen klanten graag terug bij AV.

 

 

 

E-mail: roosmarijn@av.nl 

Tel: 06-12610070

Bekijk profiel

 

Recruiter

Lisanne Bronkhorst

Lisanne biedt met haar enthousiasme een frisse blik op de visie van de klant. Zij koppelt klanten aan kandidaten door de klant te leren kennen. Hierdoor is het mogelijk om het zoekproces te optimaliseren en de juiste kandidaat te selecteren.

 

 

E-mail: lisanne@av.nl

Tel: 06-47412111

Bekijk profiel

 

 

Recruiter

Remco de Waal Zamora

Remco is een doelgerichte recruiter en brengt met plezier het AV netwerk tot waarde. Zo creëert hij nieuwe kansen voor kandidaten en krijgen de klanten van AV gemotiveerde en ambitieuze collega’s erbij.

 

 

 

E-mail: remco@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

 

 

Recruiter

Fleur de Graaf

Fleur is bij AV gestart als stagiaire en daar ontstond haar interesse voor het recruitmentvak. Na haar stage is zij gestart als recruiter en werkt ze met plezier aan het creëeren van kansen voor opdrachtgevers en kandidaten.

 

 

 

E-mail: fleur@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

 

 

Recruiter

Maud Wassenaar

Maud wordt happy van een blije kandidaat en een tevreden klant. Open en eerlijk gaat zij te werk om erachter te komen waar beide partijen naar op zoek zijn. Zo weet Maud de juiste match te maken!

 

 

E-mail: maud@av.nl

Tel: 06-19409047

Bekijk profiel

Recruiter

Didani Raoef

Didani houdt van resultaatgericht werken, samen het wervingsproces opzetten en tot de beste match komen. Vanuit haar ervaring als manager kan ze zich goed inleven in de klant en daardoor gericht advies geven.

 

 

 

E-mail: didani@av.nl 

Tel: 06-16120043

Bekijk profiel

 

Recruiter

Britt Wijnen

Britt studeert Bedrijfskunde en werkt op de afdeling Recruitment Services. Als junior recruiter helpt zij het wervingsproces soepel te laten verlopen en vindt zij geschikte kandidaten voor onze klanten.

 

 

 

E-mail: britt@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

 

 

Recruiter

Kevin Rietveld

Kevin studeert commerciële economie en vervult de rol van junior Recruiter op onze Recruitment Services-afdeling. Daarnaast heeft hij ook een belangrijke rol in de sales voor AV, waarbij hij actief met nieuwe klanten in contact komt.

 

 

 

E-mail: kevin@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Recruiter

Zana Karajic

Zana studeert accountmanagement & sales en zal de komende maanden stage lopen bij Recruitmen Services. Zij kijkt er naar uit om haar kennis te verbreden op het gebied van klantcontact en om een waardevolle aanvulling te zijn voor het AV-team.

 

 

 

E-mail: zana@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

 

 

Openstaande vacatures

Vacatures
inzuid Nederland
[chapo]
Bekijk vacature
inUtrecht
Krijg jij energie van het onderhouden, bedienen en uitbouwen van en bestaand relatienetwerk binnen de automotive branche? Je bent verantwoordelijk voor het uitzenden van technische vakkrachten die werkzaam zijn bij verschillende opdrachtgevers in de automotive branche in de regio van Rotterdam – Utrecht – Den Haag – Breda. Flexurity biedt een uitdagende en service verlenende rol, zonder commerciële targets, maar met veel vrijheid, verantwoordelijkheid, doorgroeimogelijkheden en een salaris tot 4.000,- euro bruto per maand basis van kennis en ervaring.
Bekijk vacature
inVeenendaal
Als Speelgoed Compliance Specialist bij Van Manen in Veenendaal zorg jij er voor dat het speelgoed voldoet aan de Europese wet- en regelgeving op het gebied van productveiligheid. Jij neemt graag het initiatief en gaat nauwkeurig en gestructureerd te werk. In deze veelzijdige en verantwoordelijke rol werk je binnen het inkoopteam speelgoed. Je bent voornamelijk werkzaam op het kantoor in Veenendaal, vanuit daar onderhoud je nauw contact met leveranciers en testlabs in Azië. Daarnaast werk je nauw samen met de Key Account Managers binnen het salesteam van Van Manen om compliance obstakels weg te nemen. En je denkt mee in oplossing bij geschillen met autoriteiten uit mogelijk elk Europees land. 
Bekijk vacature
Meer artikelen

Neem contact op

Ben je benieuwd wat AV voor jullie organisatie kan betekenen?  
Vraag ons samenwerkingsdocument op of laat je telefoonnummer achter voor een vrijblijvend gesprek.

Leaflet downloaden Contact