Vacaturemarketing

Door de krappe arbeidsmarkt wordt het steeds belangrijker om je als bedrijf te onderscheiden ten opzichte van de rest. Maar hoe val je op tussen al die vacatures en hoe boost je jouw vacature?
Dit kan door middel van vacaturemarketing! Een vacature alleen plaatsen op een vacaturesite is tegenwoordig niet meer voldoende. Er is een moderne en professionele aanpak nodig. Een aanpak die wij steeds vaker succesvol inzetten voor onze opdrachtgevers. Per vacature - of een meervoud hiervan - kan dit op een andere manier uitgevoerd worden afhankelijk van verschillende factoren zoals locatie, doorlooptijd, functie, budget etc..

Vacaturemarketing is maatwerk waarbij je kan rekenen op ons vakkundig advies.

Basispakket
Als we een samenwerking met elkaar aangaan dan voeren we in ieder geval de vacaturepromotie van ons basispakket uit. Dit bestaat uit de promotie via de website van av.nl (50.000 gebruikers per jaar), een mailing naar ons kandidatenbestand, search in onze kandidatenbestand, diverse LinkedIn plaatsingen en vacaturewebsites, Google for jobs en zoekmachineoptimalisatie van de vacaturetekst.

Target advertising en vacaturepromotie
Target advertising is de aanpak waarbij de vacature getoond wordt onder de doelgroep op verschillende kanalen. Op deze manier boosten we de vacature heel gericht. Dit doen we naast de standaard vacature werkzaamheden die we uitvoeren, zoals advies geven over het functieprofiel, opstellen van een wervende vacaturetekst, searchen via verschillende kanalen, interviews houden en het coördineren en begeleiden van de selectieprocedure. We monitoren de resultaten en waar nodig sturen we de advertentiecampagne direct bij. 

Afhankelijk van de dienst die je afneemt - Werving & Selectie of Recruitment Services - hebben we verschillende passende pakketten samengesteld. 

Benieuwd naar de verschillende pakketten? Klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

AV Vodcast
Hét middel om je te onderscheiden van de rest. Met gemiddeld zo'n 600 woorden en veel containerbegrippen lijken vacatures erg veel op elkaar, dit terwijl elke vacature uniek is. Met de AV Vodcast krijgen kandidaten het echte verhaal bij een vacature te horen en zetten wij onze opdrachtgevers in de spotlight. Een Vodcast is een podcast in videoformaat. Luisteraars kunnen de opname niet alleen beluisteren, maar ook bekijken. Zo wordt ingespeeld op de bedrijfscultuur, toekomstige collega's en waarom men moét solliciteren. De Vodcast delen we vervolgens via social media in combinatie met een advertentiecampagne voor maximaal bereik.

Wat kun je als bedrijf verwachten?
Op de afgesproken datum komt het Vodcastteam, bestaande uit een cameraman en interviewer/ gespreksbegeleider, bij jullie op locatie. Zij gaan in gesprek met twee (of met een wissel drie) contactpersonen. Per onderwerp van de vacature zal de interviewer vragen stellen voor meer verdieping. Gedurende het gesprek en erna wordt extra ondersteunend videomateriaal geschoten. Afsluitend wordt er van een van de contactpersonen een inleidend beeld en tekst opgenomen die als teaser voor social media ingezet wordt. Klik hier voor voorbeelden.

Investering Vodcast 15 á 20 minuten
De investering voor de Vodcast bedraagt € 1.500,- excl. btw en reiskosten (regie, opname, inhuur Vodcastteam, montage, ondertiteling en live zetten vacature). Hiervoor krijg je als bedrijf een Vodcast van 15 á 20 minuten en een ondertitelde teaser van circa 1 minuut. 
Tijdens livegang van de vacature voeren we tegelijkertijd een advertentiecampagne uit van
€ 1.500,- voor maximaal bereik.

Interesse in een Vodcast voor jullie bedrijf en/of onze informatieflyer opvragen? Klik hier om contact op te nemen.

Employer branding campagne
In sommige gevallen is aanvullende employer branding (promotie organisatie als werkgever) nodig om moeilijk te vervullen vacatures in te vullen. Bijvoorbeeld bij bedrijven met een minder goed imago, weinig bekendheid of als je altijd kandidaten kan gebruiken. Hierbij gaan we niet op zoek naar kandidaten die je direct nodig hebt, maar zijn we continu bezig met het aanvullen van jouw talentpool. Ook kunnen we goed op de potentiële kandidaten anticiperen, omdat we voor een langere periode leren van alle data die we verzamelen.

De investering van een employer branding campagne is vanaf € 3.000,-. Afhankelijk van het doel en de doelgroep zetten we een social media campagne op, nemen we een Vodcast op of testimonials van medewerkers. Ook advertenties en artikelen online plaatsen of in vakbladen en/of regionale kranten kan onderdeel uitmaken van een campagne. Dit geheel op maat.

Vul je gegevens in door hier te klikken en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Waarom AV?
AV onderscheidt zich door zowel expertise te hebben in het werven en selecteren van kandidaten als ruime ervaring met vacaturemarketing. Deze combinatie zorgt ervoor dat we het gehele traject uit handen kunnen nemen en niet alleen de aanvoer van potentiële kandidaten kunnen maximaliseren, maar ook kandidaten meteen kunnen beoordelen en selecteren.
 

Neem contact op

Ben je benieuwd wat AV voor jullie organisatie kan betekenen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op via 033-2860150 of klik hier om meer informatie per e-mail te ontvangen.

Nieuwste vacatures

Vacatures
inRegio Zuid-West Nederland
Jouw nieuwe werkgever is totaalleverancier en tevens winnaar in de straal- en verspaningstechniek. Wegens groot succes heeft Leering Hengelo groeiambitie. Er komt een aantrekkelijke positie vrij met een breed totaalpakket aan verantwoordelijkheden. Namelijk de rol als area sales manager regio Zuid-West Nederland binnen een hecht team van technische fanatiekelingen. Lees verder wat deze bekende speler in de maakindustrie jou te bieden heeft.
Bekijk vacature
inRegio Den Haag
Tijd voor een nieuw hoofdstuk in jouw loopbaanverhaal? Sla de bladzijde om en solliciteer op deze vacature voor sales & marketing manager bij Carlton Ambassdor in Den Haag. 
Bekijk vacature
inBreda
Ben je op zoek naar een salesrol met maatschappelijke meerwaarde? Als accountmanager bij Hertek Safety draag je bij aan een veiligere wereld! In het speciaal voor het gebied West Brabant, Zeeland en Zuid Holland. Bij deze marktleider en voorloper op het gebied van digitalisering in de brandbeveiliging kun je écht impact maken. Naast dat Hertek alles uit de kast haalt voor een uitstekende klantbeleving, doen zij hetzelfde voor hun medewerkers. Lees verder waarom je nog meer voor deze topwerkgever wil kiezen. 
Bekijk vacature
inRegio Midden-Nederland
Ontdek de wereld van Sier Disposables, de specialist op het gebied van duurzame disposables. Hier kun jij jouw saleskwaliteiten optimaal benutten en groeien in het vak van accountmanager. Ga jij geen commerciële uitdaging uit de weg? Grijp dan ook deze kans en maak werk van je ambities met deze vacature voor accountmanager bij Sier Disposables.
Bekijk vacature