Vacaturemarketing

Door de krappe arbeidsmarkt wordt het steeds belangrijker om je als bedrijf te onderscheiden ten opzichte van de rest. Maar hoe val je op tussen al die vacatures en hoe boost je jouw vacature?
Dit kan door middel van vacaturemarketing! Een vacature alleen plaatsen op een vacaturesite is tegenwoordig niet meer voldoende. Er is een moderne en professionele aanpak nodig. Een aanpak die wij steeds vaker succesvol inzetten voor onze opdrachtgevers. Per vacature - of een meervoud hiervan - kan dit op een andere manier uitgevoerd worden afhankelijk van verschillende factoren zoals locatie, doorlooptijd, functie, budget etc..

Vacaturemarketing is maatwerk waarbij je kan rekenen op ons vakkundig advies.

Basispakket
Als we een samenwerking met elkaar aangaan dan voeren we in ieder geval de vacaturepromotie van ons basispakket uit. Dit bestaat uit de promotie via de website van av.nl (50.000 gebruikers per jaar), een mailing naar ons kandidatenbestand, search in onze kandidatenbestand, diverse LinkedIn plaatsingen en vacaturewebsites, Google for jobs en zoekmachineoptimalisatie van de vacaturetekst.

Target advertising en vacaturepromotie
Target advertising is de aanpak waarbij de vacature getoond wordt onder de doelgroep op verschillende kanalen. Op deze manier boosten we de vacature heel gericht. Dit doen we naast de standaard vacature werkzaamheden die we uitvoeren, zoals advies geven over het functieprofiel, opstellen van een wervende vacaturetekst, searchen via verschillende kanalen, interviews houden en het coördineren en begeleiden van de selectieprocedure. We monitoren de resultaten en waar nodig sturen we de advertentiecampagne direct bij. 

Afhankelijk van de dienst die je afneemt - Werving & Selectie of Recruitment Services - hebben we verschillende passende pakketten samengesteld. 

Benieuwd naar de verschillende pakketten? Klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

AV Vodcast
Hét middel om je te onderscheiden van de rest. Met gemiddeld zo'n 600 woorden en veel containerbegrippen lijken vacatures erg veel op elkaar, dit terwijl elke vacature uniek is. Met de AV Vodcast krijgen kandidaten het echte verhaal bij een vacature te horen en zetten wij onze opdrachtgevers in de spotlight. Een Vodcast is een podcast in videoformaat. Luisteraars kunnen de opname niet alleen beluisteren, maar ook bekijken. Zo wordt ingespeeld op de bedrijfscultuur, toekomstige collega's en waarom men moét solliciteren. De Vodcast delen we vervolgens via social media in combinatie met een advertentiecampagne voor maximaal bereik.

Wat kun je als bedrijf verwachten?
Op de afgesproken datum komt het Vodcastteam, bestaande uit een cameraman en interviewer/ gespreksbegeleider, bij jullie op locatie. Zij gaan in gesprek met twee (of met een wissel drie) contactpersonen. Per onderwerp van de vacature zal de interviewer vragen stellen voor meer verdieping. Gedurende het gesprek en erna wordt extra ondersteunend videomateriaal geschoten. Afsluitend wordt er van een van de contactpersonen een inleidend beeld en tekst opgenomen die als teaser voor social media ingezet wordt. Klik hier voor voorbeelden.

Investering Vodcast 15 á 20 minuten
De investering voor de Vodcast bedraagt € 1.500,- excl. btw en reiskosten (regie, opname, inhuur Vodcastteam, montage, ondertiteling en live zetten vacature). Hiervoor krijg je als bedrijf een Vodcast van 15 á 20 minuten en een ondertitelde teaser van circa 1 minuut. 
Tijdens livegang van de vacature voeren we tegelijkertijd een advertentiecampagne uit van
€ 1.500,- voor maximaal bereik.

Interesse in een Vodcast voor jullie bedrijf en/of onze informatieflyer opvragen? Klik hier om contact op te nemen.

Employer branding campagne
In sommige gevallen is aanvullende employer branding (promotie organisatie als werkgever) nodig om moeilijk te vervullen vacatures in te vullen. Bijvoorbeeld bij bedrijven met een minder goed imago, weinig bekendheid of als je altijd kandidaten kan gebruiken. Hierbij gaan we niet op zoek naar kandidaten die je direct nodig hebt, maar zijn we continu bezig met het aanvullen van jouw talentpool. Ook kunnen we goed op de potentiële kandidaten anticiperen, omdat we voor een langere periode leren van alle data die we verzamelen.

De investering van een employer branding campagne is vanaf € 3.000,-. Afhankelijk van het doel en de doelgroep zetten we een social media campagne op, nemen we een Vodcast op of testimonials van medewerkers. Ook advertenties en artikelen online plaatsen of in vakbladen en/of regionale kranten kan onderdeel uitmaken van een campagne. Dit geheel op maat.

Vul je gegevens in door hier te klikken en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Waarom AV?
AV onderscheidt zich door zowel expertise te hebben in het werven en selecteren van kandidaten als ruime ervaring met vacaturemarketing. Deze combinatie zorgt ervoor dat we het gehele traject uit handen kunnen nemen en niet alleen de aanvoer van potentiële kandidaten kunnen maximaliseren, maar ook kandidaten meteen kunnen beoordelen en selecteren.
 

Neem contact op

Ben je benieuwd wat AV voor jullie organisatie kan betekenen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op via 033-2860150 of klik hier om meer informatie per e-mail te ontvangen.

Recente artikelen

Wanneer heb jij een succesvolle werkweek gehad? Het klinkt cliché, maar zodra ik voor een opdrachtgever een ...
Kamphorst
Ferdinand van der Linden  gaat beginnen met zijn nieuwe functie als Salesmanager bij A. de Jong! Ferdin...
Kamphorst
De toekomst van HR: het revolutionaire belang van soft skills In een wereld die gedreven wordt door techn...
Kamphorst

Nieuwste vacatures

Vacatures
inVenlo
Als Salesmanager krijg je de kans in de voorhoede van de hightech industrie te werken met klanten als ASML, Carl Zeiss SMT, Kulicke & Soffa Industries (K&S) en andere vooraanstaande organisaties. In deze fulltime rol word je onderdeel van de enorme groei en dat biedt kansen! En dit bij een betrouwbare partij die inmiddels ruim 100  jaar bestaat en tegelijkertijd de gedrevenheid heeft van een sterk groeiend en dynamisch bedrijf. Lees dus snel verder!
Bekijk vacature
inNoord Holland
Ben jij er klaar voor om als Business Development Manager een impactvolle rol te spelen? Bij Angara zorg je ervoor dat bedrijven hun CO2-uitstoot op een winstgevende manier verminderen. Je wordt onderdeel van een team dat op grote schaal een baanbrekende technologie uitrolt. Deze functie biedt unieke mogelijkheden om zowel professioneel als maatschappelijk het verschil te maken!
Bekijk vacature
inVelp
Stap de wereld van de verlichting in als accountmanager verlichting bij Thorlux Lighting Nederland!  Aan de slag met innovatieve producten en thema’s als duurzaamheid, veiligheid en sfeercreatie in uiteenlopende branches. Jij bent de kracht die vernieuwing en vooruitgang in beweging zet. Ben jij klaar om de verlichtingsmarkt te veroveren? Lees dan snel verder en wie weet is dit het begin van een nieuw hoofdstuk in jouw loopbaanverhaal. 
Bekijk vacature
inUtrecht
Lever jij graag een bijdrage aan een beter geïnformeerd Nederland? Met jouw commerciële en resultaatgerichte inzet help je als trusted advisor opdrachtgevers in de (semi-)overheid met hun veranderopgaven. Je werkt graag met mensen en houdt ervan op hoog niveau en tegelijkertijd hands on te werken. Hier werk je in een omgeving waarin jouw commerciële succes hand in hand gaat met prettig samenwerken en een bijdrage in het publieke belang! 
Bekijk vacature