Wat wij doen

Wat wij doen

Werving & Selectie

Wij bereiken en vinden passende kandidaten door onze kennis, technologie, geschikte mediakanalen en de juiste uitvoering. Al sinds de oprichting van AV in 2000 hebben wij geïnvesteerd in een netwerk van sales professionals

Bekijk meer

Recruitment Services

Je kiest voor Recruitment Services wanneer je recruitmentkracht kan gebruiken indien er meerdere vacatures ingevuld moeten worden of als jullie op zoek zijn naar een specifiek profiel –ook voor niet gerelateerde sales functies.

Bekijk meer

Executive Search

Sleutelposities in commerciële organisaties vragen om een specialistische aanpak. Daarom zet AV executive search in voor invloedrijke commerciële, management en directie functies. Zo efficiënt mogelijk de juiste mensen vinden vraagt om kennis van het bedrijfsleven, een breed netwerk en focus.

Bekijk meer

Assessments

AV Testen & Assessments is een toonaangevende adviesorganisatie. Op het gebied van sales zijn wij gespecialiseerd in kwalitatieve psychologische testen en assessments. Hierdoor weten wij precies waar iemand het best tot zijn recht komt en wat de individuele ontwikkelmogelijkheden zijn.

Bekijk meer

Development

Het verkoop vak is mensen werk en daarom blijft zowel persoonlijke- als teamontwikkeling noodzakelijk. AV Development heeft tal van inspirerende en uitdagende programma’s ontwikkelt. Maatwerk staat hierbij voorop. Iedere medewerker en elke organisatie is tenslotte anders. Graag dragen wij bij aan persoonlijk geluk en het succes van teams en organisaties.

Bekijk meer

Wij dragen bij om jouw commerciële organisatie te versterken. Al sinds 2000 is AV dé specialist in het werven, searchen, selecteren, bemiddelen en ontwikkelen van commerciële professionals. Wij helpen professionals, managers, directie en daarmee organisaties te floreren. AV ontdekt en helpt hoe de volle potentie van individuen, teams en organisaties optimaal benut kunnen worden. Zo bouwen wij mee aan persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Voor commerciële professionals en managers zijn wij de hub naar een volgende stap in hun carrière. Wij helpen kandidaten hun volle potentie te benutten. Zowel voor henzelf, de werkgever, omgeving en als voor de samenleving. Lees hier wat wij voor kandidaten betekenen.

 

Neem contact op

Ben je benieuwd wat AV voor jullie organisatie kan betekenen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op via 033-2860150 of klik hier om meer informatie per e-mail te ontvangen.

Carrière stap via AV

AV is de hub voor commerciële professionals, Managers en Directie. Wij helpen jou tot grote hoogte te stijgen door op de juiste plek te belanden. Bekijk hier onze vacatures of lees hier meer.

 

Voor kandidaten