Wat wij doen

Wij dragen bij om jouw commerciële organisatie te versterken. Al sinds 2000 is AV dé specialist in het werven, searchen, selecteren, bemiddelen en ontwikkelen van commerciële professionals. Wij helpen professionals, managers, directie en daarmee organisaties te floreren. AV ontdekt en helpt hoe de volle potentie van individuen, teams en organisaties optimaal benut kunnen worden. Zo bouwen wij mee aan persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Voor commerciële professionals en managers zijn wij de hub naar een volgende stap in hun carrière. Wij helpen kandidaten hun volle potentie te benutten. Zowel voor henzelf, de werkgever, omgeving en als voor de samenleving. Lees hier wat wij voor kandidaten betekenen.

 

Neem contact op

Ben je benieuwd wat AV voor jullie organisatie kan betekenen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op via 033-2860150 of klik hier om meer informatie per e-mail te ontvangen.

Carrière stap via AV

AV is de hub voor commerciële professionals, Managers en Directie. Wij helpen jou tot grote hoogte te stijgen door op de juiste plek te belanden. Bekijk hier onze vacatures of lees hier meer.

 

Voor kandidaten