Basis Assessment

De deelnemer maakt drie (psychologische) testen en krijgt een persoonlijk gesprek met een gecertificeerde adviseur. Wij meten onder andere: werk- en denkniveau, motivatie, persoonlijkheid en de aanleg voor specifieke (sales, leidinggevende of algemene) competenties die voor u van belang zijn. Het Basis Assessment raden wij aan als selectie- en als ontwikkelinstrument.

Inhoud Basis Assessment:

  • Voorbespreking en analyse van competenties, karaktereigenschappen en vaardigheden die cruciaal zijn in de functie en voor uw organisatie / het team
  • Drie psychologische testen (Persoonlijkheidstest "big 50", Capaciteitentest en een Salestest of Leiderschapstest)
  • Uitgebreid schriftelijk verslag van de testresultaten voor zowel deelnemer als voor u als werkgever
  • Nabespreking van de test resultaten en (gedragsgericht) diepte interview met de deelnemer
  • Onderbouwd adviesrapport over geschiktheid van de kandidaat o.b.v. de testresultaten en informatie uit het diepte interview
  • Mondelinge toelichting op de rapportage aan u als opdrachtgever


Als opdrachtgever krijgt u een helder en bondig rapport met mondelinge toelichting en ruimte om vragen te stellen. Ook krijgt u per gemaakte test een volledige rapportage. Hetzelfde geldt voor de deelnemer, zodat deelnemen aan het assessment als waardevol, concreet en opbouwend wordt ervaren.

Het basis assessment kan doorgaans binnen 3 dagen worden ingepland. De uitslag wordt direct na het basis assessment met de deelnemer besproken en na zijn of haar toestemming gedeeld met de opdrachtgever.

Ons tarief voor een basis assessment is € 1.075,- exclusief BTW. Het basis assessment is in te zetten als selectie- en/of ontwikkelassessment. 

Het basis assessment kunnen we ook in het Engelstalig uitvoeren. Zowel de testen als het bijbehorende rapport ontvang je dan in het Engels. Dit tegen een meerprijs van € 100,-. 

Klik voor het aanvragen van dit assessment hieronder op de aanvraagbutton.

Nieuwste vacatures

Vacatures
inNoord-Holland
Als je op zoek bent naar een essentiële rol binnen een vooruitstrevend bedrijf in de omgeving van Amsterdam, dan is de positie van Accountmanager bij Portakabin perfect voor jou weggelegd. Kies voor deze baan en ga aan de slag bij een vooraanstaand bedrijf die bekend staat om haar kwalitatieve, efficiënte en hoogwaardige oplossingen in modulaire units. Met deze functie heb je de kans om je salesvaardigheden te optimaliseren en echt een verschil te maken voor klanten in sectoren zoals het onderwijs en de gezondheidszorg.
Bekijk vacature
inLandelijk
Als Salesmanager bij Hertek Care maak jij maatschappelijke impact door de inzet van innovatieve zorgtechnologieën. Jij leidt het ambitieuze salesteam en hebt een cruciale rol in de verdere groei van Hertek Care. Dit is jouw kans om in een verandertraject te stappen dat niet alleen uitdagend is, maar ook het verschil maakt voor cliënten en zorgmedewerkers in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en GGZ. 
Bekijk vacature
inGouda
Benut deze kans en geef jouw commerciële ambities de ruimte als accountmanager binnendienst bij de groeiende organisatie, TSS Cross Media Group. In deze rol maak jij het verschil voor je klanten door digitale visuele communicatie in te zetten zodat zij hun communicatiedoelen te halen. En daarbij krijg je alle ruimte en ondersteuning voor jouw ideeën. Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Aarzel dan niet en lees snel verder!
Bekijk vacature
inWoudenberg
Wil jij samen met Velthuizen Keukens een nieuwe koers uitstippelen binnen het hogere segment keukens en de zakelijke nieuwbouw? Stap aan boord als Accountmanager en geef vorm aan de groei van deze toonaangevende speler binnen de keukenbranche. Voeg waarde toe aan het klantportfolio met prominente bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Maak deel uit van een vernieuwend team en breng gezamenlijk de visie van jouw nieuwe werkgever naar nieuwe hoogten. Ontdek hoe jij de essentiële schakel kunt worden tussen Velthuizen Keukens en de zakelijke (nieuw-) bouw! Lees verder!
Bekijk vacature