Development

AV zet zich dagelijks in om mensen en organisaties te versterken zodat zij gelukkiger worden en successen boeken. Wij zorgen ervoor dat professionals groeien, teams optimaal functioneren en organisaties klaar zijn voor de toekomst. Wij helpen te ontwikkelen met plezier en een doel!

AV biedt o.a. coaching, trainingen, assessments, vlootschouwen, talentmanagement systeem en interim en advies op het gebied van commercial excellence. Onze trainingen zijn maatwerk trajecten voor organisaties en teams op het gebied van commercie, leiderschap en persoonlijke effectiviteit daarbij maken wij gebruik van  AV Online Academy dat ook voor individuen beschikbaar is.

AV Development bestaat uit een team van specialisten; coaches, trainers, acteurs, psychologen assessoren, interims en adviseurs. Door een combinatie van eigen medewerkers, associates en partners. Hierdoor kunnen wij maatwerk bieden. Iedere medewerker en elke organisatie is tenslotte anders.
 

Neem contact op

Ben je benieuwd wat AV voor jullie organisatie kan betekenen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons via 033-2860150 of klik hier om meer informatie per e-mail te ontvangen.