Interim Management & advies

AV is dé partner om jouw organisatie te helpen met commercial excellence. Hiervoor bieden wij, naast Werving & Selectie en Executive Search, ook Interim Management, commerciële scan en (strategisch) advies.

Met behulp van ons uitgebreide netwerk aan ervaren commercieel managers en directeuren zorgen wij voor tijdelijke invulling van functies. Ook kun je ons inschakelen voor het oplossen van complexe commerciële vraagstukken of om gewoon eens te sparren. Als specialist in commercie kunnen wij snel schakelen, waardoor kwaliteit en snelheid hand in hand kunnen gaan.

AV heeft geschikte interim managers voor de volgende functies:

  • Commercieel directeur
  • CCO
  • Sales manager
  • Commercieel manager
  • Sales director / verkoop directeur
  • Business development director (new business)
  • Sales & marketing directeur

Alle kandidaten die wij voorstellen kennen wij persoonlijk. AV heeft een sterk 'track record' op het gebied van commercieel management.

Bas Dorsman

Bas Dorsman (1964) is Associate Interim Director en Consultant bij AV. Hij helpt directies met advies op het gebied van commercial excellence, commerciële verander trajecten, interim invulling van commercieel management en directie posities. Uniek hierbij is de combinatie van onze commercial excellence scan, advies en invulling van (interim) sleutelposities.

Na zijn opleiding aan het IVA Business School en Northwood University (VS), is Bas werkzaam geweest in senior posities binnen een aantal industriële organisaties in de automotive, aerospace en renewable energy. Daarnaast heeft hij verschillende interim-directieposities vervuld bij technische productie-, service- en handelsbedrijven. Met zijn brede en internationale ervaring is hij zich ervan bewust hoe belangrijk het is om niet alleen de juiste commerciële strategie te hebben, maar ook een excellente uitvoering door een stevige sales operations met de juiste mensen op de goede plek. 

Graag denkt hij met je mee, hoe het beter kan en wat er gedaan moet worden zodat jouw organisatie op koers blijft en zich blijft ontwikkelen. 
                                                                               

Heb je behoefte aan een Interim Manager, advies of wil je gewoon eens sparren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op via 033-2860150 of klik hier om meer informatie per e-mail te ontvangen.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van AV? Volg ons dan op LinkedIn!