Werving & Selectie

Werving & selectie: de beste kandidaten

Ons bureau bereikt en vindt de best passende kandidaten door onze kennis, technologie, geschikte mediakanalen en de juiste uitvoering. Al sinds de oprichting van AV in 2000 hebben wij geïnvesteerd in een netwerk van sales professionals. Zo kunnen wij snel schakelen en de beste kandidaten uit dit netwerk benaderen. Daarnaast zet AV doordachte en intensieve online mediacampagnes in voor maximale zichtbaarheid van de vacature. Uiteraard benaderen wij ook actief kandidaten uit de markt. Dit doen wij in een specifieke search en als executive search/hunt opdracht. De beste kandidaten in de markt komen niet zomaar in beweging. 

Gegarandeerd succesvol

Met meer dan duizend succesvolle bemiddelingen zorgt AV voor gegarandeerde slaging. Dit doen wij onder andere door grondig en kritisch opbouwende selectietrajecten, ook in een krappe arbeidsmarkt. Tevens bieden wij onvoorwaardelijke garanties tijdens de procedures, zelfs na de bemiddeling. Hierbij zetten wij persoonlijk en doelgericht advies in van professionals die al jaren in het vak zitten. AV is toegewijd in het investeren van jarenlange partnerships, omdat wij weten hoe belangrijk werving en selectie is als onderdeel van het personeelsbeleid van ieder bedrijf.

Neem contact op

Ben je benieuwd wat AV voor jullie organisatie kan betekenen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op via 033-2860150 of klik hier om meer informatie per e-mail te ontvangen.