Assessment overzicht

Hieronder vindt u een overzicht van onze negen meest ingezette psychologische testen. Deze testen zijn geschikt voor zowel selectie- als ontwikkelvraagstukken. AV Testen & Assessments beschikt over een testaanbod van meer dan 20 testen, dat haar ondersteunt in haar expertise.

Persoonlijkheidstest

De "Big Fifty Personality" geeft inzicht in iemand zijn persoonlijkheid.
Lees meer
assessment-oefenen

Capaciteitentest

De Capaciteitentest geeft inzicht in de verbale, rekenkundige en abstracte vaardigheden (ruimtelijk inzicht) van een persoon.
Lees meer
assessment-agency

Salestest

De Salestest geeft inzicht in iemand zijn verkoopvaardigheden.
Lees meer
assessment-testen

Typologietest

De Typologietest geeft inzicht in iemand zijn karakter.
Lees meer
recruitment-robin

Leiderschapstest

De Leiderschapstest geeft inzicht in de leiderschapsstijl en managementvaardigheden van een persoon.
Lees meer

lifecycle-assessment

Exit Assessment

Het Exit Assessment geeft inzicht in redenen en oorzaken voor vertrek van de medewerker.
Lees meer

assessment-of-intelligence

360° Feedback

De 360° feedback-vragenlijst verschaft de kandidaat gedetailleerde feedback omtrent vaardigheden, capaciteiten, persoonlijkheid, motivatie en andere werkgerelateerde kenmerken.
Lees meer
smart-recruitment

Referentiecheck

Met behulp van deze online test kan adequaat een referentie worden gevraagd. De referentiecheck is de optimale voorbereiding voor het nabellen van een referentie.
Lees meer
it-recruitment

Motivatietest

De Motivatietest geeft inzicht om te begrijpen en ontdekken wat de voorwaarden van een persoon zijn die enthousiasme en
motivatie verhogen of verlagen.
Lees meer
refferal-recruitment

Bij selectievraagstukken is het gebruikelijk om drie verschillende testinstrumenten af te nemen, voor een volledig inzicht in de capaciteiten van de sollicitant of werknemer. Deze drie testinstrumenten bestaan uit:

  • de Capaciteitentest om het IQ te meten;
  • de Persoonlijkheidstest om het karakter in kaart te brengen;
  • de Salestest om meer inzicht te krijgen in de aanleg van salesvaardigheden.


De combinatie van deze drie testinstrumenten wordt gezien als het Basis Assessment.

Bestel hier uw testinstrument(en)

Heeft u een keuze uit de verschillende testinstrumenten gemaakt? Dan kunt u uw bestelling doorgeven met het aanvraagformulier. Wilt u meer weten over de afnameprocedure van de testinstrumenten? Neem dan vrijblijvend contact op met AV Testen & Assessments via 033-2860150.

Aanvraagformulier

Nieuwste vacatures

Vacatures
inNoord-Holland
Als je op zoek bent naar een essentiële rol binnen een vooruitstrevend bedrijf in de omgeving van Amsterdam, dan is de positie van Accountmanager bij Portakabin perfect voor jou weggelegd. Kies voor deze baan en ga aan de slag bij een vooraanstaand bedrijf die bekend staat om haar kwalitatieve, efficiënte en hoogwaardige oplossingen in modulaire units. Met deze functie heb je de kans om je salesvaardigheden te optimaliseren en echt een verschil te maken voor klanten in sectoren zoals het onderwijs en de gezondheidszorg.
Bekijk vacature
inLandelijk
Als Salesmanager bij Hertek Care maak jij maatschappelijke impact door de inzet van innovatieve zorgtechnologieën. Jij leidt het ambitieuze salesteam en hebt een cruciale rol in de verdere groei van Hertek Care. Dit is jouw kans om in een verandertraject te stappen dat niet alleen uitdagend is, maar ook het verschil maakt voor cliënten en zorgmedewerkers in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en GGZ. 
Bekijk vacature
inGouda
Benut deze kans en geef jouw commerciële ambities de ruimte als accountmanager binnendienst bij de groeiende organisatie, TSS Cross Media Group. In deze rol maak jij het verschil voor je klanten door digitale visuele communicatie in te zetten zodat zij hun communicatiedoelen te halen. En daarbij krijg je alle ruimte en ondersteuning voor jouw ideeën. Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Aarzel dan niet en lees snel verder!
Bekijk vacature
inWoudenberg
Wil jij samen met Velthuizen Keukens een nieuwe koers uitstippelen binnen het hogere segment keukens en de zakelijke nieuwbouw? Stap aan boord als Accountmanager en geef vorm aan de groei van deze toonaangevende speler binnen de keukenbranche. Voeg waarde toe aan het klantportfolio met prominente bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Maak deel uit van een vernieuwend team en breng gezamenlijk de visie van jouw nieuwe werkgever naar nieuwe hoogten. Ontdek hoe jij de essentiële schakel kunt worden tussen Velthuizen Keukens en de zakelijke (nieuw-) bouw! Lees verder!
Bekijk vacature