Het assessmentbureau voor commerciële functies

assessment-management

AV Testen & Assessments is een toonaangevende adviesorganisatie. Op het gebied van sales zijn wij gespecialiseerd in kwalitatieve psychologische testen en assessments. Hierdoor weten wij precies waar iemand het best tot zijn recht komt en wat de individuele ontwikkelmogelijkheden zijn. Als werkgever krijg je zo het beste inzicht in selectie- en ontwikkelvragen. Je kunt rekenen op ons vakkundige advies, zodat je de juiste koers kunt bepalen.

Specialist in commerciële functies

Wij zijn hét assessmentbureau als het gaat om commerciële functies. Dat merk je direct aan onze kennis en werkwijze. AV is toegankelijk en concreet. Wij staan voor een positieve ervaring, voor zowel opdrachtgevers als deelnemers. Wij zijn kritisch, maar altijd opbouwend. Al onze adviseurs, professionele acteurs en psychologen hebben kennis van sales.

AV beschikt over unieke data en ervaring. Dit doordat wij honderden Sales- en Accountmanagers hebben getest. Wij zijn de beste als het gaat om het voorspellen van gedrag en salesprestaties.

Inzicht, zodat je betere beslissingen kunt nemen

Inzicht in zowel kwaliteiten als potentie van (toekomstige) medewerkers is cruciaal om tot juiste beslissingen te komen. Het beoordelen van Sales- en Accountmanagers is een vak apart. Daarom helpen wij je graag. AV heeft alles in huis om je het juiste inzicht te geven. Zo kun je een gefundeerde beslissing nemen voor zowel instroom, doorstroom als uitstroom.

Een assessment biedt meer zekerheid ...over keuzes rondom selectie en ontwikkeling...

Assessmentvormen

Basis Assessment

Bij dit assessment krijg je snel een objectief en betrouwbaar inzicht in de kwaliteiten van de deelnemer. Er wordt een combinatie van diverse testen afgenomen. Daarnaast neemt een gecertificeerde adviseur een persoonlijk interview af. Wij meten onder andere werk- en denkniveau, motivatie, persoonlijkheid en de aanleg voor specifieke (sales)competenties die voor jou van belang zijn. Het Basis Assessment is inzetbaar als selectie- en/of ontwikkelassessment. Lees hier meer.

Full Assessment

Bij deze vorm van assessment krijg je een zo compleet mogelijk inzicht in de kwaliteiten van de deelnemer. Het Basis Assessment wordt uitgebreid met praktijksimulaties onder begeleiding van een professionele acteur. Ook neemt een gecertificeerde psycholoog een diepte-interview af. Ook dit assessment is inzetbaar als selectie- en/of ontwikkelassessment. Lees hier meer.

Executive Assessment

Dit assessment komt overeen met een Full Assessment. Het enige verschil is dat deze vorm speciaal is afgestemd op commerciële directiefuncties. Het Executive Assessment is tevens inzetbaar als selectie- en/of ontwikkelassessment. Lees hier meer.

Losse testen en instrumenten

Ook zijn onze testen en selectie-instrumenten los of in verschillende combinaties af te nemen. Afhankelijk van je vraagstuk, geven wij hiervoor advies. Ook kun je zelf kiezen welke test of instrument het meest relevant is. Zo kun je kiezen uit twintig testen. Deze kunnen variëren van een diepte-interview, een rollenspel, 360⁰ feedback tot een salestest. Bekijk hier ons overzicht

Alle (psychologische) testen zijn objectief en wetenschappelijk onderbouwd. In alle gevallen krijg jij en de deelnemer een heldere rapportage en mondelinge toelichting van één van onze adviseurs. Testen zijn snel en eenvoudig inzetbaar bij selectie- en ontwikkelvraagstukken.

Meer informatie!

Ben je benieuwd wat AV voor jullie organisatie kan betekenen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op via 033-2860150 of klik hierom meer informatie per e-mail te ontvangen.