Executive Search AV Executive Search

0
Evelien de Vries-Scholten

Wat is Executive Search en waarom is het belangrijk voor bedrijven?
De Executive Search betekenis: het vinden en selecteren van hooggekwalificeerde professionals die een positieve impact hebben op de groei en het succes van een bedrijf. In welke fase het bedrijf zich ook bevindt, deze kandidaten maken het verschil door hun ervaring en unieke talent. Kandidaten voor belangrijke sleutelposities binnen jouw organisatie. Door de jarenlange focus van AV Exective Search op managersdirecteuren en andere eindverantwoordelijke rollen is dit de kans om als opdrachtgever hiervan te profiteren.

AV Executive Search is al decennialang dé partij om mee samen te werken door de jarenlange kennis, het unieke netwerk van opdrachtgevers en kandidaten en de ervaren consultants. Zo heeft AV Executive Search toegang tot kandidaten die mogelijk niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Waarom kiezen voor AV voor jouw Executive Search behoeften?
Bij AV Executive Search begrijpen we, o.a. door onze ruim 23 jaar ervaring, dat het vinden van de juiste persoon op een commerciële sleutelpositie een strategisch proces is dat aandacht en zorgvuldigheid vereist. Om de volgende redenen is AV Executive Search de partij om mee samen te werken voor sleutelposities met een jaarsalaris van 80k.
- Uitgebreid en betrouwbaar netwerk: AV Executive Search heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd in de afgelopen jaren. Dit stelt AV in staat om snel contact te kunnen leggen met hooggekwalificeerde kandidaten die op dat moment wellicht nog niet op zoek zijn naar een nieuwe functie. Ook maken we gebruik van verschillende, digitale, manieren om ook kandidaten in de markt te vinden.
- Jarenlange ervaring en bewezen staat van dienst: onze consultants zijn gedreven en bedreven. Zij hebben diepgaande kennis over de markt, de kandidaten en begrijpen de uitdagingen waarmee onze opdrachtgevers mee te maken hebben. Zowel binnen hun bedrijf als met het aantrekken van kandidaten voor hun management- en directievacatures.
- Gedegen, discrete en doortastende aanpak: elke opdrachtgever en elke vraag is uniek. Dat is ook de reden dat we elke procedure op een gedegen en diepgaande manier aanpakken.
- Completie selectie gebaseerd op ons 4k model: kennis, kunde, klimaat en karakter.

Onze Executive Search aanpak
Vinden is een vak. Dit betekent dat het vinden van de beste kandidaat voor een management- of directiefunctie vraagt om kennis, deskundigheid, goede timing en empatisch vermogen. Bij AV Executive Search streven we ernaar om uitstekende resultaten te behalen voor onze opdrachtgevers. Dit begint met een persoonlijk en uitgebreid kennismakingsgesprek bij onze opdrachtgever. Zo maken we niet alleen kennis met onze contactpersonen, maar proeven we ook gelijk de sfeer van het bedrijf. Vervolgens gaan we met alle kennis over het bedrijf, de afdeling en de vacature terug naar ons kantoor. We hebben al nagedacht over mogelijjke kandidaten waar we aan denken in ons netwerk en starten met een gerichte vacaturemailing en een search in ons eigen kandidatenbestand. Tegelijkertijd werken we aan de beste vacaturetekst om in de markt te zetten. De meest gekwalificeerde en best passende kandidaten worden uitgenodigd voor een interview met een van onze consultants. Elke kandidaat die bij AV Executive Search op gesprek komt maakt een uitgebreide persoonlijkheidstest om zo het profiel compleet te maken naast het cv en het interview. Vervolgens gaan de beste kandidaten bij de opdrachtgever op gesprek en coördineert AV Executive Search het gehele proces. Onze consultant staat vervolgens ter ondersteuning en als adviseur bij elke stap klaar voor onze opdrachtgever, vanaf het opstellen van de vacaturetekst tot de bemiddeling van de kandidaat.
In elke gevallen leidt deze aanpak tegen de verwachtingen in toch niet direct tot een match, dan voert AV Executive Search volledig kosteloos nogmaals het hele Executive Search proces uit. Als premium Executive Search bureau bieden we ook na de bemiddeling garanties om tot de beste en meest duurzame match te komen.

Onze expertise en trackrecord
Bij AV Executive Search hebben we tal van succesvolle bemiddelingen mogel begeleiden bij toonaangevende bedrijven in verschillende sectoren. Door de combinatie van de professionaliteit van een bureau dat al jarenlang commerciële managers en directeuren bemiddelt en de flexibiliteit en voordelen van een klein bedrijf zijn we meerdere keren succesvol gebleken. Lees bijvoorbeeld het succesverhaal van de samenwerking met Nedinsco waar we eerst een commercieel directeur hebben geplaatst en vervolgens de opdracht hebben gekregen een salesmanager te werven en selecteren.

Dus ben je op zoek naar de juiste kandidaat op die belangrijke sleutelpositie? Dan ben je bij AV Executive Search op de juiste plek. Wij begrijpen de uitdagingen die spelen omtrent het aantrekken van de juiste kandiaat. Neem gerust contact met ons op om de behoefte te bespreken en om samen te bepalen hoe we de juiste kandidaat vinden om bij te dragen aan de groei en het succes van jullie/jouw bedrijf!

Gesprek inplannen? Laat je telefoonnummer achter, zodat we vrijblijvend contact kunnen opnemen.

Recente artikelen

Als recruitmentprofessionals streven we voortdurend naar innovatie en efficiëntie in onze wervingsinspanningen....
Wijgaart
Achraf Azzouani is aan de slag gegaan als Accountmanager water technologie bij ProMinent. Binnen het gedreven, h...
Wijgaart
Richard de Haas is van start gegaan als inkoper woondecoratie. Binnen Van Manen is Richard in de woondecoratie &...
Wijgaart