Artikelen AV'er Evelien aan het woord

3281
Fleur de Graaf
In deze nieuwe rubriek AV'er aan het woord komen verschillende collega's aan het woord om zichzelf en een stukje van AV te delen. Evelien de Vries-Scholten bijt het spits af. Zij begon op 1 april 2022 als manager bij AV. Anderen omschrijven haar als een hardwerkende en positieve vrouw die graag werkt in een ambitieuze en doelgerichte omgeving waar ze met plezier kan presteren. 
 
Waarmee begin je jouw werkdag het liefst?
Met een kop groene thee en een rondje langs mijn collega's.
 
Wat heb je geleerd binnen AV?
De mentaliteit: er is altijd een oplossing! Dat is een van de dingen die binnen AV gedragen wordt.
 
Waarin zie jij mogelijkheden om te groeien? Voor jezelf en met het team?
Met de opdrachtgevers, het netwerk en het top team wat wij hebben is er nog veel potentie in de markt voor AV. Door constant te kijken wat beter kan en duidelijk bij elkaar aan te geven wat er nodig is om successen te behalen. Hierdoor gaan we groeien en kan ik dan vervolgens ook persoonlijk mee groeien.
 
Wat is voor jou werkplezier? 
Ik kan echt heel blij worden van iemand in mijn omgeving die een stap heeft durven zetten die van te voren heel spannend leek. Alleen de stap zetten om het gewoon te doen is al een overwinning op zich. En dan moet je eens kijken wat je dat kan brengen. 
 
Van welk moment in je carrière heb je het meest geleerd? 
Toen ik een baan had die niet beviel. Ik geef niet graag op en dan aan jezelf toegeven dat dit niet zo verder moet kostte mij veel moeite. Dit is een leerzame tijd voor mij geweest.
 
Wat is iets dat je aan anderen wil meegeven? 
''Wat je geeft krijg je terug en maak je druk om zaken waar je invloed op hebt. En als je dan bezig bent doe het met een lach, ook de minder leuke dingen.''

Recente artikelen

Yaël van Halteren is van start gegaan als Accountmanager Retail bij BaBysliss Nederland. In deze rol maakt ze d...
Wijgaart
Meerdere keren per jaar organiseren wij vanuit AV een soul sessie. Dit zijn sessies waarin wij verschillende ond...
Wijgaart