Succesverhalen Twee diensten, één succesverhaal!

0
Alec van de Wijgaart
Door middel van Werving & Selectie hebben wij de Key Accountmanager rol kunnen invullen voor Van Manen en door Recruitment Services hebben wij de rol Supply Chain Specialist weten in te vullen.

Amber van Zwambagt gaat aan de slag als Key Accountmanager bij Van Manen. Haar missie? Het verkopen van speelgoedcollecties en het onderhouden van sterke relaties met klanten, zowel nationaal als internationaal. Een rol met een mooie verantwoordelijkheid en de kans om samen te bouwen aan een succesvolle toekomst!

Jaap Jochemsen zal als Supply Chain Specialist de processen in de organisatie optimaliseren door zich proactief en commercieel op te stellen. Samen met de inkoper en de accountmanager worden zij het aanspreekpunt van de klanten en de leveranciers. Daarnaast gaat hij zich veel bezig houden met het onderhouden, optimaliseren en coördineren van de voorraad.

Al meer dan 70 jaar is Van Manen de importeur en exporteur van woondecoratie en speelgoed. Zij beschikken over verschillende merken en zijn echte trendsetters in de branche. Alles is in eigen beheer waardoor er zo veel mogelijk voorraden en collecties zijn. In een ambitieus team wordt er met passie en gevoel gewerkt aan de brede klantenkring en inmiddels beschikken zij over een wisselend assortiment.

Wil je ook aan de slag bij deze dynamische organisatie? Wij zijn nog op zoek naar een inkoper in de woondecoratie branche: https://www.av.nl/vacatures/vacature-inkoper-woondecoratie-veenendaal-579331-11.html

Recente artikelen

Tom Hadderingh is van start gegaan als Sales Specialist bij Boltjes. Tom heeft een technische en commerciële ac...
Wijgaart
Yaël van Halteren is van start gegaan als Accountmanager Retail bij BaBysliss Nederland. In deze rol maakt ze d...
Wijgaart