Succesverhalen Succesvolle samenwerking Kingspan LOGSTOR en AV

2886
Fleur de Graaf
Dubbel succes voor Kingspan LOGSTOR!

Maurice Rutten en Ronald Karsten gaan als sales managers energietransitie in deze uitdagende functie aan de slag met de missie om de wereld te verduurzamen en een emissievrije toekomst te realiseren.

Er liggen veel nieuwe kansen door de uitvoering van de RES (regionale energie strategie), PAW (Programma Aardgasvrije Wijken) en het Beleidsprogramma ‘versnelling verduurzaming gebouwde omgeving’. Kansen die Maurice en Ronald als resultaatgerichte sales managers energietransitie met beide handen zullen aangrijpen voor een duurzame én winstgevende toekomst.
Door de dynamisch en snelgroeiende markt ontstaan er nieuwe prospecten die actief worden bewerkt met effectieve oplossingen en uitgebreide kennis op het gebied van voorgeïsoleerde leidingsystemen. Daarbij is er contact met diverse (potentiële) opdrachtgevers, zoals kleine en grote energiebedrijven, infra-aannemers, installateurs en andere stakeholders. Met als taak om van iedere lead een tevreden opdrachtgever te maken.

LOGSTOR District Heating Solutions is marktleider op het gebied van voorgeïsoleerde leidingsystemen en voorziet haar opdrachtgevers van de juiste voorgeïsoleerde leidingsystemen met de beste Total Cost of Ownership (TCO). Met een focus op innovatie, duurzaamheid, veiligheid en circulariteit draagt Kingspan LOGSTOR bij aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Wij wensen Maurice en Ronald heel veel succes met deze nieuwe uitdaging!

Mediation by Dennis Molewijk, Ilse Maliepaard & Thijs Wolfs in coöperation with Patrick van der Stigchel

Recente artikelen

Wanneer heb jij een succesvolle werkweek gehad? Het klinkt cliché, maar zodra ik voor een opdrachtgever een ...
Kamphorst
Ferdinand van der Linden  gaat beginnen met zijn nieuwe functie als Salesmanager bij A. de Jong! Ferdin...
Kamphorst
De toekomst van HR: het revolutionaire belang van soft skills In een wereld die gedreven wordt door techn...
Kamphorst