Privacy Statement AV Search & Selection

In dit privacy statement staat beschreven hoe AV Search & Selection met uw persoonsgegevens omgaat.

Algemeen

AV heeft kwaliteit en privacy hoog in het vaandel staan. Een belangrijk onderdeel van deze kwaliteit vormt de bescherming van informatie en de privacy van kandidaten, (potentiële) opdrachtgevers en andere betrokkenen en een zorgvuldige omgang met hun (persoons-)gegevens, conform het gestelde in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) en Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

Accepteren voorwaarden

Het accepteren van onze voorwaarden betekent dat u zich inschrijft in onze database voor een periode van 12 maanden, waarna AV wettelijk verplicht is u opnieuw toestemming te vragen om uw gegevens te bewaren. Indien u wel wilt solliciteren maar zich niet wilt inschrijven, verzoeken wij u uw sollicitatie te mailen naar mail@av.nl.

Verwerking van uw gegevens

Door gebruik te maken van verschillende formulieren op de website van AV laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn, zoals uw naam en e-mailadres. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Als u een formulier invult, of ons een e-mail of brief stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail of brief nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan, met een maximum van 3 jaar. De gegevens worden alleen binnen de EU verwerkt.

Verwerking ten behoeven van dirverse doelen

Wij verwerken uw gegevens uitsluitend voor onderstaande doelen. Hierna kunt u zien welke doelen dat zijn. Wij gebruiken daarbij gegevens die wij van u ontvangen, maar ook door onszelf verzamelde gegevens.

Solliciteren/inschrijven
Als u zich bij ons inschrijft/solliciteert, heeft AV gegevens nodig om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen u hierdoor op de hoogte houden van interessante vacatures en andere interessante informatie. Wanneer u solliciteert op een specifieke vacature, zullen wij uw gegevens niet aan derden verstrekken zonder uw toestemming.

Bedrijfsvoering
Als dienstverlener vinden wij het belangrijk en is het noodzakelijk dat wij een goed overzicht hebben van onze klantrelaties. Om dit overzicht te krijgen, verwerken wij persoonsgegevens.

Optimalisatie dienstverlening
Voor de meting van webstatistieken verzamelt AV anonieme gegevens over het gebruik van deze website. Door analyse van de verzamelde gegevens kan de website worden verbeterd en kan AV haar dienstverlening verder optimaliseren. De verzamelde gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt of aan derden ter beschikking gesteld. Het gaat om de volgende gegevens: uw IP-adres, het adres van uw internetprovider, de browser die u gebruikt (zoals Internet Explorer of Firefox), het tijdstip en de duur van uw bezoek en welke pagina's u heeft bezocht. AV maakt gebruik van tijdelijke session cookies. Deze cookies worden na afloop van het bezoek aan de website weer verwijderd. Als u bezwaar heeft tegen het gebruik van cookies, dan kunt u dit in uw browser instellen.

Derden

Uw gegevens worden door AV verwerkt. Uw gegevens worden uitdrukkelijk niet aan anderen verstrekt, tenzij u daar toestemming voor gegeven heeft of AV hiertoe verplicht wordt door de wet.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens voor zover mogelijk te voorkomen. AV maakt voor het verwerken van persoonsgegevens gebruik van OTYS Recruiting Technology. OTYS draagt, tezamen met subverwerkers, zorg voor een passende organisatorische en technische beveiliging van haar bestanden waarin uw persoonsgegevens worden opgeslagen. Op deze wijze stellen wij zeker dat deze gegevens alleen toegankelijk zijn voor personen die daar uit hoofde van hun functie toe bevoegd zijn en dat de gegevens alleen worden gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of het verwijderen van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Klopt er iets niet of wilt u uw gegevens inzien of laten verwijderen, neem dan gerust contact op via mail@av.nl.

Ons team

Wij helpen individuen, teams en organisaties hun volle potentie te ontdekken,
te benutten en wij bouwen mee aan persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Directeur

Ad Veldhuizen

Ad zet zich in om mensen en organisaties te helpen hun volle potentie te benutten. Sinds 2000 is hij als directeur trots op dit vooraanstaande bureau en gedreven team. 

 

 

E-mail: ad@av.nl 

Tel: 06-24611672

Bekijk profiel

Consultant & coach

Sandra Adank

Sandra gelooft in persoonlijk leiderschap en onafhankelijke keuzes maken. Zij helpt sales professionals en werkgevers om keuzes te maken die leiden naar persoonlijk geluk en zakelijk succes.

 

 

E-mail: sandra@av.nl 

Tel: 06-10759292

Bekijk profiel

Recruitment consultant

Susanne van den Berg

Susanne brengt de wens en uitdaging van de klant in kaart om zo organisaties goed te kunnen helpen aan sterke en succesvolle salesteams, de klantbeleving te optimaliseren en de juiste klant-kandidaat match te maken. 

 

E-mail: susanne@av.nl 

Tel: 06-41464731

Bekijk profiel

Recruitment consultant

Ashley de Vries

Ashley zorgt er voor dat de beste kandidaat op de juiste werkplek terecht komt. Dit doet zij op een persoonlijke en professionele manier, met de achterliggende gedachte om doelen te bereiken en dromen waar te maken.

 

E-mail: ashley@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Recruitment consultant

Steven de Jong

Steven is gericht op het toevoegen van waarde. Dit kan zijn in het matchen van de juiste kandidaat, maar ook het stellen van kritische vragen die een opdrachtgever verder helpen.

 

 

E-mail: steven@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Recruitment consultant

Roosmarijn Wichmann

Roosmarijn is altijd op zoek naar de beste match voor de lange termijn. We leren de klant zo goed mogelijk kennen. Daardoor kunnen we de juiste kandidaten vinden en komen klanten graag terug bij AV.

 

 

E-mail: roosmarijn@av.nl 

Tel: 06-12610070

Bekijk profiel

Recruitment consultant

Diede Veldhuizen

Diede zorgt er voor dat de beste kandidaten bij ons, en uiteindelijk in de juiste werkomgeving, aan tafel komen. Dit doet zij door jobmarketing optimaal te benutten en kandidaat beleving te maximaliseren.

 

E-mail: diede@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Office manager

Yvonne Morren

Yvonne zorgt dat alles op kantoor vlekkeloos verloopt en biedt ondersteuning in het recruitment proces, zodat klantverwachtingen overtroffen worden.

 

 

E-mail: yvonne@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

 

Recruiter

Kris de Wagenaar

Kris krijgt energie van het helpen vinden van de ideale baan. Ze biedt een luisterend oor en start samen een zoektocht met de kandidaten om erachter te komen van welke baan hun hart sneller gaat kloppen.

 

E-mail: kris@av.nl

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Recruiter

Ilse Schuurman

Ilse zet zich graag in om een waardevolle bijdrage te leveren door de juiste match tussen klant en kandidaat te maken. Dit doet zij door met het bereik van onze jobmarkting de beste kandidaten te selecteren.


E-mail: ilse@av.nl

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

 

Associate consultant

Thijs Wolfs

Thijs vraagt veel en luistert goed naar opdrachtgevers en sollicitanten, hierdoor kan hij zich optimaal inleven en adviseren. Zo ontstaat er wederzijds een goede match.

 

 

E-mail: thijs@av.nl

Tel: 06-11519800

Bekijk profiel

Associate psycholoog

Annerieke Ruijter

Annerieke geeft inzicht in de kwaliteiten en potentie van (toekomstige)medewerkers. Met dit inzicht helpt zij organisaties een zuivere beslissing te nemen voor instroom, doorstroom en uitstroom in het salesteam.

 

E-mail: mail@av.nl

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Associate psycholoog

Dirk Petersen

Dirk meet door middel van assessments waar en vooral hoe iemand het best tot zijn recht komt. Op basis van zijn vakkundige advies helpt hij organisaties bij het bepalen van de juiste koers.

 

 

E-mail: mail@av.nl 

Tel: 033-2860150

Bekijk profiel

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van AV? Volg ons dan op LinkedIn!