Een dag als recruiter

Om 8.05 uur spring ik op de fiets richting AV. Onderweg kom ik een collega tegen waarmee ik de weg vervolg. Als we binnen komen is de rest van het team -druk kletsend na het weekend- aan het opstarten voor een nieuwe week vol kansen. Deze betrokkenheid, gezellige sfeer, maar ook de gedrevenheid is hetgeen waardoor ik mij bij AV echt op mijn plek voel.

Ook ik start op door mijn mail en LinkedIn berichten van kandidaten te beantwoorden, waarna ik vervolgens een vacature live zet op basis van een slim opgezette jobmarketing strategie. Die week daarvoor ging ik met mijn collega mee naar de klant voor een inventarisatie van de opdracht. Daar wist ik precies te achterhalen waar zij naar op zoek zijn om hun sales team te versterken. Op basis daarvan bedenk ik op welke manier wij de beste kandidaten kunnen bereiken. Zo bouw ik beetje bij beetje mee aan het zakelijk succes van de klant.

12.00 uur: lunchtijd! Met vers brood van de bakker in de straat, salades en alle soorten beleg die je maar kunt bedenken lunchen we samen met het hele team.

Na de lunch rond 12.30 uur heb ik een meeting met de Recruitment Consultant waar ik veel mee samenwerk. We bespreken hoe de procedures ervoor staan en welke nieuwe opdrachten er aan komen. Samen maken we een plan van aanpak.

Rond 13.00 uur gaat de bel: één van de zes potentiële kandidaten komt voor een interview. Een leuk en interessant onderdeel van de dag, want het liefst werk ik met mensen. Ik krijg energie om met kandidaten in gesprek te gaan en hen te helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging die past bij hun passie en ambitie.

Om 14.30 uur start ik een search via LinkedIn op en houd ik een aantal telefonische interviews om zo de beste kandidaten bij AV en uiteindelijk bij de klant aan tafel te laten komen.

De dag sluit ik af met het verzamelen en creëren van inspirerende content voor de nieuwsbrief, die elk kwartaal naar klanten en kandidaten wordt verstuurd. Nog iets waar AV voor staat: je eigen rol invullen op basis waar je goed in bent en waar je energie van krijgt.

Kijk hier in welke rol jij kan bijdragen

Vacatures
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Al jouw kennis en kunde inzetten bij een vooraanstaand bureau in de arbeidsbemiddeling. Dat klinkt goed toch? Als senior consultant kun je niet wachten om, samen met de recruiter, aan de slag te gaan met vraagstukken van onze klanten. Bij AV heb je alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en krijg je de ruimte om je team te bouwen. Zo draag je bij aan zakelijk succes en werkgeluk. 
Bekijk vacature
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Word jij enthousiast van mensen helpen aan een nieuwe baan? Kom je dan ontwikkelen in het recruitment werkveld bij AV! Je ondersteunt het recruitment proces en zorgt er voor dat kandidaten op de hoogte zijn van onze vacatures. Met jouw support voor het recruitment team zorg jij ervoor dat persoonlijke en zakelijke dromen uitkomen. 
Bekijk vacature
inHoevelaken - omgeving Amersfoort
Als stagiair Marketing & Communicatie bij AV werk je nauw samen met iedereen in de organisatie en ben jij de schakel die alle communicatie vlekkeloos laat verlopen.
Bekijk vacature
inUtrecht
Jij wil graag jezelf ontwikkelen in het recruitment werkveld en zo succesvol mogelijk mensen aan hun nieuwe baan helpen. Als stagiair bij AV ben je deel van het team en dagen wij je uit om jezelf te ontplooien tot beginnend recruitment medewerker. Met jouw energie kun je persoonlijke en zakelijke dromen laten uitkomen! 
Bekijk vacature