Een dag als recruitment consultant

07.50… snel tanden poetsen, man en kind de deur uit en op pad! Vandaag geen afspraken buiten de deur dus ik kan lekker op de fiets naar AV. Aangekomen tref ik collega’s bij de koffie en zet ik mijn laptop aan. Ik check mijn agenda voor vandaag en werk door mijn mail heen. De ochtend is gevuld met twee interviews met kandidaten waar ik enthousiast over ben. Aan het einde van de dag weet ik hoe het er voor mijn opdrachtgever voor staat en stuur ik haar een update. We lunchen buiten in de tuin want het zonnetje schijnt.

De middag start ik met mijn mail waarin een aanvraag zit voor een assessment. Ik schakel direct met de klant, stel een aantal kritische vragen en plan vervolgens het assessment in overleg met ons office in. Daarna nog een constructief maar ook gezellig projectoverleg met collega’s over onze werken bij site en het komende MVO project. Dan is het alweer 16.00 uur en loop ik door mijn openstaande opdrachten heen. Ik plan een goede kandidaat in en check mijn agenda voor morgen. Om 17.15 stap ik weer op de fiets omdat ik een afspraak heb met mijn gezin om samen te eten.

Kijk hier in welke rol jij kan bijdragen

Vacatures
inRegio Amersfoort
Je haalt energie uit de juiste persoon op de juiste werkplek te plaatsen. Je bent ambitieus, gedreven en sociaal aangelegd. Spreekt jou dit aan en breng je ook het onderstaande mee?
Bekijk vacature
inRegio Amersfoort
Ben jij een enthousiaste student die ervaring wil opdoen op het gebied van werving & selectie en sales? Kies dan voor een meewerkstage bij AV!
Bekijk vacature
inRegio Amersfoort
Wil jij werken bij een ambitieus en premium werving & selectie bureau met veel uitdagingen en ruimte voor ondernemerschap? Word dan consultant bij AV! 
Bekijk vacature
inRegio Amersfoort
AV komt graag in contact met talent en daarom staan wij altijd open voor een ambitieuze recruiter die sales organisaties en professionals met elkaar verbindt. En zo doelen voor zichzelf én anderen weet te bereiken. 
Bekijk vacature